abi bu hafta sucuk mu yoksa köftemi ....sucuksa yine yanımızda mı getirelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------
yani düşürmeden en azından getire(yim)lim
abi bu hafta sucuk mu yoksa köftemi ....sucuksa yine yanımızda mı getirelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------
yani düşürmeden en azından getire(yim)lim
en temizi işte abi yaparız ufak bi ateşte sucumuzu sonra güzel bi muhabbet , sonra yine bi çay molası veririz fıstık gibi işte ..
aslında demlik alıp çayı ateşte demleyip içmek lazım ama herkes gelirken bir adet bardak kendine şeker getirebilse çay kolay iş orda
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
tamam abi bu çok daha yii olur ..olmazsa yolda plastik bardak - şeker alırız ..geriye bi demlik kalır işte
evet evde eski demlik varmı bi bakıyım eğer varsa çayı ve demliği getiririm bir tane varda o çelik siyahlaşırsa evdekide beni siyahlaştırır
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
o çok önemli işte abi altına tel ızgara koysak bi işe yararmı peki ?
Arkadaşlar konuyla ilgisi yok fakat zaman daraldığı için mevzuyu açmak istedim:
Pazar günü Konya' daki Drag Yarışlarına arabayla günü birlik gidecek ekip varsa ve araçta yerleri varsa ben de dahil olmak isterim.
Pek muhterem kızılbere ve jr.
Dostlarım, arkadaşlarım, yoldaşlarım, hemşerilerim ne olur kızmayın yapmayın etmeyin.
Tamam yaptım ama bi sorun önce niye yaptın diye.. :D
Siz bakmayın forumun altında benim adımın yazdığına. Okusam niye cevap yazmayayım? ;Ankara mt sekmesi genelde açık kalır benim makinada.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
babasultanlar s.a. ben de hipodromun önünde bekliyor olacağım korteji...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
murat abi buda bi fikir bencede güzel olur bi köye gireriz hep beraber filan güzel görüntü
şu sıralar biraz internetten kopuk olabilirim, kesinleşmiş buluşma saatini bana telefonla haber ederseniz o kadar sevinirim ki
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
a.s murat kayıplardasın
Ahmet abicim nerelerdesin yahu, özlettin kendini, Konya'ya ne yazıkki ben gidemeyeceğim, buradan giden olurmu bilmiyorum. Konya yolu düzlük olduğu için ufak cc motor ile pek tat vermiyor. Ya motor büyük olmalı, yada polatlı tarafından konya bağlantısından gidilebilir. O yol bol virajlı gayet keyifli
Bak gürsel abim ne güzel cevaplamış.
İşte benimde adım bu yüzden aşağıda yazıyor
(gürsel abi çaktırma, gizli modda giriş yapalım siteye bence, baksana adımız takip listesine girmiş )
Aleyküm selam
evde değilim umut, kuzenimde kalıyorum, makara şamata olunca da internet yalan oluyor haliyle, pazar günü geliyorum
vecihi geliyor...
iyi iyi görelim bakalım vecihi yi
İsmailim sana "Bir kaç ay içinde evlilik olacağından motoru satıyorum" demiştim ya, hatırladııı? Hah işte; Erzincan' dan bir arkadaş geldi, sattım O' na. O yüzden de Konya' ya araba yada otobüsle gideceğim abi.
Pazar sabahı erkenden otobüse binip akşama kadar takılırım. Akşam da gelirim inşallah. Ama araba olsaydı iyi olurdu.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)