ozan yaş meslek ne yazıyorum listeye seni de
ozan yaş meslek ne yazıyorum listeye seni de
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kamingler listesi:
fatihhoca
murat abi
murat
burak
evo & ceyda
serkan
sertaç
1. arkadaşı
2. arkadaşı
umut
ozan
9 psikolojik sınırını aşmalıyız
pardon aşmışız bile)
arkadaşlar ben yatıorum. hepinizin kandili mübarek olsun. kendinize çok iyi bakın
hellrider
ben de yatıyorum görüşmek üzere güzel insanlar
abi yaş 22 meslek awea bireysel satıştaım ben awea hat satarım butun gun arabayla gezip öveçlerde çalısıyorum
tamam iyi geceler hepinize sağlıklı kalın hadi uyuyun bakıyım
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
iyi geceler iyi kandiller
bu ne cene yahu bı bakmadık 5 sayfa cene yapmıssınız yaglayın bıraz
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
neler olmuş burda yaww..ulen 2-3 saat uzak kalıyoruz sonra bir bakıyorsun geyiğin kralını çevirmişler yine..daha durun yaaww bu günden kimin nerede buluşacagını bıle yazmışsınız..siz yarın akşama geziyi yapar gelirsiniz artık..
günaydın arkadaşlar nabersiniz bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------
bu arada murat abi etlikten beraber gitmiyomuyuz
günaydın umut fikirlerde değişiklik varmı))
hellrider
Günaydın ankara mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
gezi konusunda sizleri şimdi daha iyi anlıyorum, 06-24 temmuz tarihlerinde ankarada kaldım gezecek yer yok ağaçlık yer yok,kuğulu parkı saymazsak ancak tunus caddesinde DEEP barın karşısında 3 motor görebildim 2 si chopper diğeri hayalim varedero 1000, koca ankarada tek tük motor gördüm sevgili promethesusum onurum geldi yanıma roof da biraladık dertleştik yerden göğe kadar haklısınız,kalın sağlıcakla
ankarada sezon kısa 3 ay bilemediniz 4 ay sonra soğuk ve yağış
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
kızılbere sezonun kısalığı uzunluğu farketmiyor TUZ gölüne kadar oturacak ağaçlık yer yok gölbaşıda aynı onu anlatmaya çalışıyorum
yok kardeşim işallah anlaşırsak alıyoruz sertaçım
tamam murat abi 8:30 da ordayım
bak oraları görmedim ve bilmiyorum buna sevindim gezilecek yer yoksa motor çekilmiyor hakkaten,hele birde 10-15 kişilik grup halinde sürüş yapılırsa tadından yenmiyor,şamata,gırgır gırla gidiyor sizlere şimdiden hafta sonu için iyi eğlenceler kazasız keyifli sürüşler dilerim
teşekkür ederim hayatının bundan sonraki bölümünde mutlu,huzurlu,sağlıklı ve kazasız belasız geçmesini dilerim ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------
sezonun kısalığındaki sözüm bu zamanları kaçırmamak lazım gelmeyen katılmayan elinde olmadan katılamayan arkadaşlarıma sersenişti..
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)