ben bilmem gimat falan çankaya çocuğuyuz abi.
siz 10da bulusun biz anca geliriz 9da cıksak
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
tamamdır. dörtgözle bekleyeceğim sizi
otoban?..optimum?
nooluyor burda
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
abi siz 10da buluşun çok beklersiniz bak. yolu şimdi anladım sanırım. bu eskisehir yolundan ostime gider gibi sağa sapacağım değil mi. çiftlik kavşağından bir sonraki kavşak mı?
evrenim konya yolundan eskişehir yoluna ordan odtü kavşağından ostime gelir gibi sonra gimat köprüsünden istanbul yoluna çık 800 metre sonra a city tamammı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------
hah şöyle yaaa süpersin serrtaç
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
evren ben seni yoldan alim bak bu fırsat kaçmaz.ilk kez yolu biliorum
hellrider
tamam abi anlatım iyi oldu şimdi oldu işte
varya 3 kilo verdim ha
ha bu arada dediim gibi aksilik olmassa tek gelmiycem. 2 arkadaş daha gelicek.biri direk acitye gelirde diğeri benle gelir tahminimce
evren dikkat edilcek tek şey gimatın oradaki köprüde ilk deil 2. yerden sağa giricen yoksa ulusa gidersin
hellrider
ozannnnnnnnnnnnnnnnnnnn ordamısın ses ver
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------
tamam sertaçım
şimdi kaç kişiyiz:d bulusunca kaç kişi olcaz bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 PM ----------
motorlu arkadaş getirinde cok olalım iyi olur
umut-ozan-sertaç-kızılbere- a city önünde buluşacaklar saat 9:00 ile 9:30 arası
evren evden direk gelecek o taraftakilerle 9:00 da panora da buluşacak fatih hocayı susuz göletinden alacaz yüzerkenseptumus dan ses yok acaba neden??
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)