yağmaz bence yağarsada geçer gider evren biz kızılcahamama giderken sağdaki gölemi gidiyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------
septumus a arkadaşlık teklifinde bulundum iyimi
yağmaz bence yağarsada geçer gider evren biz kızılcahamama giderken sağdaki gölemi gidiyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------
septumus a arkadaşlık teklifinde bulundum iyimi
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
hayır abi kızılcayı 10 km gecince tabela war sola..donunce 10 km daha gideceğiz tamamdır. bu okuyan 3 misafirden biri benimkisi olsa gerek
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
CaptainKidd+,.+, AydoganX, septimus+, Gürcell+, asfalt meleği
ne okuyonuz alooooooooooooooooooooo cevapta vermiyorlar allahım yaaa insanı verem edersiniz heeee gürcell birdaha geçerken sana selam vermiycem bak yakınımdasın gelirim oraya heeee
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
peki can alıcı olduunu düşündüğüm bi soru sorucam. buluşma saati belli de nerde buluşcaz yine oranda deil dimi ters düşer gibi geli bana
hellrider
iyi akşamlar arkadaşlar. kızılbere gelmene cok sevindim. bide sanırsam yağmurdan bahsediliyor. bence çok sorun olmaz. nede olsa yaz yağmuru geçer gider. havada sıcak hemen kururuz.
Abi ne küsmesi ya, tanışamadık ki küselim
şaka bir yana benim iş düzenim ve mesai saati denilen kavramlarım çok değişken.
Pazarlarıda genelde çalışıyorum. Kaç haftadır bi pazarı ayarlayım, katılıyım gezelim coşalım diyorum ama denk gelmedi henüz.
En kısa zamanda görüşmek, tanışmak dileğiyle
Dip not : Bu arada sen Etliğin neresindesin abi yaw, komşuyuz heralde
Dip not2 : Tüm Ankara MT'nin kandili mübarek olsun
teşekkür ederim fatih hoca
bence 3 grupa ayrılalım yada şöyle yapalım istanbulyolu acity önünde buluşalım nasıl iyi değilmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------
aydoğan etlik lisesi karşısındayım ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 PM ----------
Buluşma yeri
istanbul yolu a city önü gimat köprüsünden istanbul yoluna çıkınca yaklaşık 800 metre sonra sağda
bu benim fikrim başka fikri olan
VALLAMI BENDE ONUN DÜKKANINA YAKINIM DESENE BURDA YANYANAYIZ AMA BEN GÜRSELE KÜSTÜM MOLOTOF KOKTEYLİ ATACAM DÜKKANINA
bana uyar. ben eryamanda oturuyorum. aslında yoldanda alabilirsiniz beni.
sertaçım bu ne acele yavaştan topluyoruz planı..ondan salı gününden başlıyo
uyar abi öbek öbek toplanıp gidebiliriz. bu durumda daha erken toplanmak gerekir ama.
benden başka çankaya tarafından gelecek varsa panorada buluşalım. var mı?
abi acity mi şimdi? sabah kaçta bi tel fln alsakta ole daha rahat olur:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------
ben dikimewi cebeci
evren siz 9 da buluşur yola çıkarsınız olmazmı ümitköyden gelecekler A city önüne gelir fatih hocayıda yoldan aldıkmı tamam
fatih numaran bende zaten haberleşiriz. bu a-siti karfurdan sonra mı önce mi..yakın mı karfura?
abi ben gelmeyimmi:(
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)