@aress60
hoşgeldin,bizde yakın sayılırız bilkentteyim
ben yine 2 de gelebilirim bu seferde erken dagılırsanız darılıcam valla
125 ZN
06 ZN 181
eheheh beyler saat 13:50 de dagılalım reDragon yakalayamasın bizi bu arada iş değiştirme olasılıgım var gelişmelerden sizleri haberdar edicem olumlu gelişmeler oluyo insallah mayıs ayına kadar 500-600cc bir motor alabilecegim. Kısmet bakalım şimdilik gelişmeler olumlu artık sizi haberdar ederim . dua edin benim için. şimdilik iyi geceler.
ninya al bi er-6 n de, bi yakindan görelim çok sevindim bu arada pizaci kuryesi muamelesinden kurtulursun boylece ve muazzam bi motorun olur.
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar bu pazar (17 Eylül) da anatolia'da toplanıyormusunuz,ben fuardan sonra aranıza hiç katılamadım(burada olmadığımdan) neler yapıyorsunuz fena halde merak ediyorum.Eğer toplanılıyorsa kesinlikle orada olacağım.Sanırım 11:00 gibi toplanılıyor.Bir değişiklik olursa lütfen haber verin.Teşekkürler..
cege.
pazar günü 11.00 da anatolia dayiz(direksiyon sinavi olmazsa ben geliyorum). henüz bi program yok ama yapariz
bn nereye geliyim saat 2 de nerde olucaksınız
125 ZN
06 ZN 181
hmm ne yapacagimiz kimlerin gelecegi bellimidir?
Millet ne yapiliyor bu pazar??? buz pateni denmişti setr_74 tarafindan sonra ne bileyim watergun i ziyaret olabilir? nedir plan önerileri??
Ninya hayılısı olsun...
Kawasaki acayip indirim yapmış er-6n 6250 idi...
haberlerini bekliyoz...
pazar umarım gelebilirim...
kib. slmlar saygılar...
6250 maalesef euro :( 6250 olsa var ya evden televizyonu buzdolabini aşırır çalar alirdim o motoru. pazar süprizlerim olabilir hazirlikli olunuz.
yaa euro muş be harbiden:(
yine yalnış okudum, bu ara okuma özürlüyüm dur bakalım..
hayırlısı bakalım...
süpriz isteriz! süpriz isteriz!
saniyorum 1 de degil tam 2 adet cıbır olacak toplantida, görüp tatli şirin agucuk gugucuk ne şeker bebek racer mişsin sen diye sevmek isteyenlere duyurulur.
umarım havalar daha da bozmadan birşeyler yapabiliriz hep birlikte....
evet arkadaşlar pazar günü diyorum toplanti diyorum bi tepki verin. pazar günü saat 11.00 da anatolia'dayiz. ötesininde gelenlerle muhteşem bir gün geçireceğiz. motorlu motorsuz her motosiklet meraklisi bekleniyor.
Selam ankaralı dostlar ben de ankaralıyım çankaya yıldızda oturuyorum.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
arthasssssssssssssss
sakıngelme hayalimdeki motorlardan bitanesi sende valla karışmam kapıveririm motorunu bi kornasına basabilirmiyim gel gel sende gel pazar saat 11:00 Anatolia showland içinde kuki cafe var orada olacagız dışarıdan motorlar görünmez içeri arkadan giriş var mutlaka beklıyoruz.
arkadaslar aklima koydum gözümü kararttim. motorla geliyorum pazar günü, muhtemelen bi de artçı getirecegim. bu haftasonu olsaydi sürüş sınavı gelmicektim 1 hafta daha beklicektim ehliyet nasil olsa gelecek diye ama şimdi en iyi ihtimal daha koca 2 hafta var. annemlerde polisevi giriş kartlari filan var(2 dede de polis bende) onlari alip koyucam cüzdana, işte üniversite kimligi vb derken yakalansam da atlatirim herhalde. bi de yazili sinavdan geçtiğimin çıktısını alip koyayim cüzdana her ihtimale karsi
Ninya, inşallah daha iyileri sana nasip olur. Gelmeye çalışırım bi aksilik çıkmazsa. Anatolia showland Türkocağı caddesindeydi dimi? Bi de kesin söz vermiyim gelemezsem küfür etme arkamdan sonra
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Arthas senin motorun maketi var bende oda yeşil zaten akşamları onla oynuyom deli ses cıkarıyo gelmeye calıs gelemessende canın sagolsun.
Mithrelios yav gel bişey olmaz çık kabugundan artık getir şu motoru yavas gel ama nolur nolmaz.
waayyyssttt millet ciddi ciddi buluşur olmuş be
ulan ilk buluştuğumuz günleri hatırladımda ne işkence oluyodu
maşallah olayı büyütmüşsünüz
pazar günü gelicem desem kesin yalan olur yine onun için söz weremiyorum
bu arada outonomous işyerin nerdedir ne iş yaparsın bende ümitköyde oturuyorum
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)