hemuhmuhmuh ben de yasinin motoru kullanayım
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
cinnah a mı çıkıcaz?
valla şaka bir yana hocam, gerçekten gelesim var. hatta arabaya atlar yine gelirim, olmadı birine artçı olurum.. lakin öyle bir dönem geçirdim ki resmen kendim için bir şey yapamaz haldeydim. hala da bitmedi ama şu ramazan sırasında düşündüklerimi gerçekleştirirsem sonrasında beni tutabilene aşkolsun..
eet gencay sen de gel de sucuk yiyelim
murat abi aynen bahsettiğin gibi. ama 2 saatte biz anca varırız
yok yaa bence istanbul yoluna çıktıkmı 45 dakkada ordayız
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
gerçi biz 90-100 gidebiliriz bakımdan hemen sonra. ama yine de 1,5 saatten aşağı sanmıyorum.
3.7 saniyede 100 dolar kazanacan işte fenamı sana feda olsun ne yiycez bu pazar bence köfte alalım yiyelim herzaman sucuk olmaz demi size şöyle güzel bi köfte yapayım geçen seferki gibi olmamı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------
evrenim 45 dakika istanbul yoluna çıktıkmı devam direk düz yol 70 km hızla gidersek 45 dakka sürer ben en arkadan gelecem bu sefer size bırakıyorum liderliği
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
biz sucuk yiyeceğiz de sizi bilmem
cumartesi bilkente şu bahsettiğim tabureleri almaya gideceğiz. tam motorluk meretler
yani tam techizat olayını bir adım ileri götürüyoruz murat!
busefer 10 olcak işte :D
murat abi sizin yol bilginiz benden iyi..önden buyrun..oraya her gruptaki öncüden daha çok yakışıyorsunuz
murat abinin öncü imajını nasıl bilirsiniz. anket yapıyoruz biz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------
geliyo musun ozan koyalım mı listeye? yaş meslek neydi?
Abi yapmayın nooolur..70 km miii? yav Evrencim sen ol lider sen Bari 100 km falan olsun hız. Benim motor sıcaktan bayıldı bayılacak oluyo valla yoksa.
evrenim eksikliklerimiz var grup sürüşünde mutlaka konuşup öyle gidelim malum ana yoldan gidecez sen bilirsin bende geçerim öne ama daha iyi yol bilgisi olan arkadaş varsada geçebilir ayrıca sucuk yiyceksek herkes yanında getirsin sucuğunukimse kimsenin sucuğunu yemesinlastik gibi türkçe ben ne yapıyım
şu karizmaya bakın arkadaş
işte kurallar:
1- 100le gidelim
2- arayı açmayanı dövelim
3-abi serkanın eksoz ısınmasın be fazla izin verelim bunlar arada bir kökleyip soğusunlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
ilk resimde volverin yasin de fena çıkmamış
erhan abi gelmiyo ki öncü yapalım..en tecrübeli o sanırsam
Eee valla şimdiden söyleyeyim..otobanda tutamazsınız beni..tabi uyarım grup sürüşüne ama arada da kaçarım bi
Neyse ben çıkıyorum beyler..Görüşürüz..İyi geceler hepinize
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)