bu hafta sonu geliyorum arkadaşlar
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Selam iki tekerli dostlar. Ben ani kararla ankaraya döndüm (oyuncak olduk valla)
kamingler listesi:
fatihhoca
murat abi
murat
burak
evo & ceyda
serkan
sertaç
umut
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hoşgeldin evren
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Hoş geldin Evo. Bir hususa şeettirmek isterim...Hava durumuna bakma gafletinde bulundum da..Dilim varmıyo valla söylemeye Umarım tutmaz bu tahmin..
bana sadece çok samimi arkadaşlarım evo der..demek ki senle çok samimiyiz
abi baktım güneeeeş
evet millet, kandil olmasa biralar benden diyesim var..
son iki günde 9 toplantı sonucunda müşteri potansiyelimi neredeyse ikiye katlayacak gibi gözüküyorum
bu arada müşteri potansiyeli deyince yanlış anlaşılmasın cinnah a çıkmıyorum
kardesim costum yapan yer yok amaa adamlara rica edersen deli gibi egzoz yaparlar
bi pazar buluşsak 15-20 kişi
gencay ne iş?
ewet kandilimiz mubarek olsun
bizim rekor 9u geçemedi. ama bu sefer takacağız eski rekora
gencay benden de 20 kaat alacağın var..iyice köşesin abi
Nassı yav..Birader tam bizim gideceğimiz bölgenin üzerinde Zeus abi duruyo elinde şimşekiye baksana.. Ama gideriiiiz, biz tırt motorcu muyuz yahu
Ana...linki eklememişim ;
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5
abi karadeniz yağışlı..bizde birşey yok
bizde bi sinek papaz bide maça kızı var yani bizde yağış yok kasırga olsa farketmez sabaha kadar uyumadım gittim sabah erkenden teli değiştirdim yağı değiştirdim sırf niye arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
septumus abi senin motoru bi kullanabilirmiyim acaba şöyle 100 metre gitsem 100 dolar veririm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------
pazar günü proğramı
sabah saat 9 da açılış ve toplanış
saat 9:15 de harekette bereket var
saat muhtemelen 10:30 varış
nası iyimi
hocam bi fransız firmasının türliye ofisinde çalışıyorum. kriz malum.. zaten belimizi büktü, dibe vurduk dedik ilk altı ayda ama meğer daha da dibi varmış işin..
yapacak bişi yok. bir şekilde dengeleri sarsmadan neler yapabiliriz dedik. gezip durdum kaç aydır, ne yaptığımı unutur oldum.
şu son iki günü ise öyle parlak geçirdimki inanasım gelmiyor. normal şartlarda 4 ay sürecek bir süreci resmen 1 er güne sıdırdım. tabi sonuçta birşeyler var geride yapılan ama sanki son iki günde yapacağım dedim, Allah da yardım etti yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)