günaydın ankara...ne sıcak ve sıkıcı bir gün
günaydın ankara...ne sıcak ve sıkıcı bir gün
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
günaydın gunaydın bugun daha sıcak olcak sanırım neyse napcan ehlıyetı gıtcenmı kursa alıp hallettırcenmı
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
yemnederim sıcaktan eridim
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
günaydın arkadaşlar
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
abi günaydın...
suku kursu aradım, süreci geciktirmede ısrarcı bi grup insan olduklarını düşünüyorum...yakıcam gezegenlerini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------
"verin" diyorum "ben yapıcam işlemleri";
"şimdik beyfendi öyle olmiyür" diyor
"nası olüyür" diyorum
"şimdi milli eğitime gidiyür onlar onaylıyür" diyor
"biliyürüm" diyorum "milli eğitime ben götüriyüm"
"şimdik öyle olmüyör beyfendi" diyor, milli eğitim sırayla kurslardan istiyür" diyor
"ben götürsem olmiyür mü" diyorum
"olmiyür" diyor
abi nasılsın napıyosun yaa
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
tabi kaçırırmıyım abi yaa can atıyorum gelmeye zaten
abi bide benim bi kaç eşya kalmıştı kusura bakma alamadım da senden yük oldu sana
çok saol abi yaa senin çanta bana çok yardımcı oldu valla
baya bi geç oldu ama tünaydın
vayy oda iyi valla bizde sabahın altısında dükkan açalım
QUOTE=KUVVETMİRA;1714225]kürşad'dan mı almıştın motoru? görüyorum bi mct göbek civarında ama sen misin bilmem. bizde cnc var, talaşlı imalat sadece hacım.[/QUOTE]
yok abi ben 0 aldım cayıroglundan grı mct...buyuk ıhtımalle benı goruyosundur....bızde plazma oxy kesımde var ben plazmadayım cızım yapıyorum ...erol metal a.s bılıyosundur belki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------
bugun aksam saat 9da ankara etlik akvaryumun onunde toplanacagız yine gelmek isteyen herkes geleblir abi sende gelebılırsın tanısalım....musaıt olan herkesı bekliyorum
erol metali duydumda hiç çalışmadık. göbekteki tunca lazerle çalışıyoruz biz, deniz abide motorcudur.
bizde anatoliada toplanıyoruz genç
ankarayı toplayabilene aşkolsun
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)