valla teşekkür ettim arkadaşlar ama ben sanırım hakikaten açıcam bu sesi biraz daha patlak bi ses deilde tok bi ses çıkarmak için. şu anda sinek vızıltısı gibi gelio bana...
valla teşekkür ettim arkadaşlar ama ben sanırım hakikaten açıcam bu sesi biraz daha patlak bi ses deilde tok bi ses çıkarmak için. şu anda sinek vızıltısı gibi gelio bana...
hellrider
sertaç hiç bozma derim o ton cok guzel. abartınca fatihhocanın eksoz gibi olur kuruyzır geliyo sanıyosun er6 geliyo
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Yine muhabbet süper bakıyorum.
Scu'cum, Murat abi yapmayın...etmeyin. Şimdiye kadar yapılan en güzel gezi olacak inşallah. Murat abi, ben takarım senin debriyaj telini istersen. (ama cuma akşama Ankara'da olucam.) Bi şekilde motorla beni buluşturmak gerekiyor tabi.. Eğer tek sorun oysa hallolur.
bak abi hallettik. beton gonderilecekse onu da suku halleder. atlar transmikserin direksiyona
murat abi o zaman bak senin debriyaj telini serkan yaptıına göre sende bi sissy bar bulsan bana çok lazım bu geziye)
hellrider
sertaçım o iki yüz ellilik motordan ne yapsan tok ses çıkmaz...senin ses şahane hiç elleme
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sertaçım sana ss bar yaptıralım bak şimdi bi boru alacaz ve onu u şeklinde senin motorun ebadına göre büktürecez yüksekliğini kendimiz ayarlıycaz üstüne bir küçük sırtlık tamam oldu bitti ama bunun için geniş bir zaman lazım önümüzdeki hafta yaparız ve 15 - 20 milyona malederiz inan bana
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
ah bu çinliler
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
ya bizim bi gürkan vardı ne oldu göremiyoruz hiç
murat abi bana da sisi bar lazım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
gürkan muhtemelen tatile gitmiştir güney sahilleri falan tarzı
sataşma yapmayalım ben seviyorum egzosumun sesini.
isim değişikliği için mahkemeyle uğraşıyormuş
ben koruma demirini 40 milyona malettim 20 milyon demir 10 büküm 10 da taktılar oldu bitti
ah murat abi yaktın beni. sissy bu haftaya lazımdı)))
neyse hallederiz olmadı artık dediin gibi öbür haftalara sarkar yada idareten bi kaynak yaptırırım burda
hellrider
[QUOTE=souvarine;1713378]murat abi bana da sisi bar lazım...[COLOR="Silver"]
bakın ölçülerini alalım ve bir gün de hallederiz boşuna gidipte dünyanın parasını vermeyin 10 milyona 2 buçuk metre boru alıyoruz valla düşünün 2 buçuk metreden kaç tane cc bar çıkar tüm ekibe yaparız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
canım çok lazımsa benimkini sökeriz sana veririm zaten bende yükseltecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------
valla sandalyeciler bile yapıyor ama onlar biraz pahalı istiyorlar 30-50 arası bişey
ahaha yok saol seninkini almama gerek yokta bu dediin boru nikelaj kaplanması gerekir ki bide uzun iş o motora ayarlıycan etcen
hellrider
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)