iyi akşamlar beyler. çamkoru'ya mı gidiyoruz? kaç yıldır ankara'dayım ve ilk defa gitmek kısmet olacak. bence çok güzel olacak.
iyi akşamlar beyler. çamkoru'ya mı gidiyoruz? kaç yıldır ankara'dayım ve ilk defa gitmek kısmet olacak. bence çok güzel olacak.
selam fatih müdürüm, evet çamkoruya gidiyoruz ama ekibin en makara unsurları yan çiziyorlar gelemiyoruz edemiyoruz die
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
müdürüm gelirler ya. daha pazara bayağa gün var. ben umutluyum
kamingler listesi (her gun guncellenecek):
fatihhoca
murat abi
murat
burak
evo & ceyda
serkan
sertaç
(var mıydı lam başka)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ehliyeti cuma günü alamazsam en muazzam satışı ben yapmış olacam ki ankara mt yüzüme bakmaz bi daha
olsun yine arabayla gelirim
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
ekip yaa..anket yapıyoruz...sertaçın eksoz sesini nasıl bilirsiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
tabi lam o kadar sucuu nası taşıycan (hatırlatiym de getirmek zorunda kalsın umpahahaha)
adaş müdürüm sen gelmezsen ateş öksüz kalmaz mı? bu çocuklar nasıl doyar?
sertaçın eksoz en azından böyle değil süperdir sertaçımın eksozu
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
ya müdürler...geçen geziden kalan sucuklar artık aramızda değiller malesef...ben bi hafta kuzende kaldım ya, eve geldim bi baktım bizim sucukların yerinde yeller esayi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 PM ----------
sertaçın egsozuna hastayım, geçen gezide sırf benim için bi iki kere boşta gazladı...enfes bir ses
numara cekme bize..goturdun di mi sucukları tek basına
sağol murat abi...arada kaynamasın..sertaçın eksoz sesini nasıl bilirsiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------
sağol murat..
kırmızıda fermuarı kapatıyoruz ya. sertacın yanına geldim ona gaz veriyodum ışıkta..sertaç bi gaz verdi benim plaka düştü
murat abi güzel bi eksoz dimi o motorun:p
ya valla deil arkadaşlar ben hakkaten hoşnut deilim bu sesten. biraz açıcam sesini motorun. olmadı kaparıs deermişim ahahaha
hellrider
murat abi..sukunun göbek buzdağının görüken kısmı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sertaçın egsozu kaydeder evde dinlerim arkadaş o kadar seviyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
suku senin fan müşürü çalışmıyormu su kaynattın gene
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)