murat abi yok suku yok..nooldu şimdi bizim mangal işi?
murat abi yok suku yok..nooldu şimdi bizim mangal işi?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
murat abi seni aramızda görelim abi ya, ne yap ne et gel yahu
suku, aya'nın yazısını okudun mu? ehliyeti öyle temin edelim bir an önce...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
suku yok diye bişey yok, suku var, suku olmadan olmaz
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
ya mutlaka gelmeye çalışırım ama inanın debriyaj telini aldırdım ama taktırmaya fırsatım olmadı birde motorun yağı değişecek bi marka vardı aklımda değil şimdi m ile başlıyordu neydi o yağın adı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
yahu arkadaşlar gidioruz işte geliosunuz murat abi ve suku)
ben bile geliorum ehliyetsiz yani...
hellrider
arkadaş iş dünyasının sürprizlerinden nefret ediyorum resmen...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
sertaç müdür bu adamlar devlet memuru değil ki özel sektör bildiğin. 7 / 24 çalışıyorlar
abi debriyaj telini sen dert etme sana yakın birisi geçerken bıraksın sen de tak..hatta burak gelirse hem getirir hem takar =)
[QUOTE=CaptainKidd;1713238]yok ben şaka yapıorum murat abi.ben şahsım adına sizlerinde gelmesini çok isterim.[COLOR="Silver"]
teşekkür ederim sertaç
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
lam her taraf müdür oldu yeter be
ben cumartesi sabah 9da honda'ya (ya ne kadar şık bir isimdir bu..yazarken keyif alıyorum adeta ) gidiyorum ve rodajı tamamlıyorum arkadaşlar. bakmamı istediğiniz bir honda var mı sukunun yeberenin üstünde tuhaf hareketler yaparkenki resmini de yanımda götürcem, "bu adamı görürseniz içeri almayın" diycem
gezilere gelmiyorum demek yasaklanmış
ybrmle tek teker yapayımda siz görün
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ehehehehe bence bunları geldiinizde bizede gösterin bu haftasonu
hellrider
sukuma enduro alças bis
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)