evet viper lütfen haber et, unutma bizi baco sorunsuz dönmene çok sevindim.
Edit: ehliyeti alinca belki bi gün de biz geliriz o taraflara, watergun in oldugu yerde ortada bulusuruz en kötü.
@Viper_01
bende çok isterim.Bizi unutma Nooolllurrrr.......
Can YERLİ
06 YC 502
ohhhh ne güzel siz gezin biz çalışalım
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
çalışmak iyidir , şaka bi yana pazar pazar ne calismasi abi bu? haftaya bekleriz ona göre.
Merhaba arkdaşlar adım yunus emre ankarada gazi mahallesinde oturuyorum inş 4-5 ay sonra bnde 2 tekere sahip olucam....görüşmek dileğiyle....
slm arkadaslar.. saat tam 10:40 da bulusma yerine geldim( köprüye) saat 11:30 kadar bekledık (abimle) gelen olmayınca tabi ehliyette olmayınca eğmir gölünün ordan dolasıp gölbasına geldık ordan cross yarıslarına...baktım etrafa bizimkiler nerde diye ..yok göremedim sonra baktım tam bizimkiler geri dönüş yolculuk hazırlıgında sonra tanıstık ama ayak ussu tanıstık saymam ben bunu... ama motorla geldım ama bıde bana sorun gölbasında polis cankayada polis birde 2 kişi biniyoruz birimizde kask yok ooo tam ccezalık.. ama ALLAHA sükür bişecik olmadı
cross yarışmasına gelen motorlara hasta oldum valla ya (ilk defa bu kadar motoru bir arada gördüm )
ANKARA MT
zaten cross yarışından çok motorlara baktik, ilerde sahip olmayi düşündüğüm 3 motor yan yanaydi er-6 f, er-6 n ve cbr 600 f. güzeller tabi de şimdilik bakabiliyoruz ancak
zamanım olsaydı tek tek beegendigim motorların resmını cekerdim ama zamanım yoktu (işten cııkarcıkmaz geldim eve bile ugramadan )
ANKARA MT
merhabalar...
Yolda acemiliğimle başınıza iş açmadığım için mutluyum
Sizlerle tanıştığıma sevindim...
Pazar günü buluşmak dileğiyle..
Herkeze slmlar saygılar...
Resimler için sağol autonomous...
YeK çabuk tecrübelen, bi scooter kaldi arkasina binmedigim motor çeşidi, kurtulamayacaksin tabi Ninya scooterina karbüratör bulabilirse o da olur ama o taraftan yana pek umudum yok, o tamir edene kadar aleti sen scootercilarin rossi'si olursun.
Valla ben bilmem:p
Havalar soğuyo bu gün üşüdüm biraz...
İnşallah haftaya açık olur hava..
500km yapayım, yağ değiştireyim taşırım arkada merak etmeyin
Kendime güvenmemde lazım tabi...
Görüşmek üzere...
Karbüratör işi tamam artık sorunsauz bir motorum oldu yeniden
Slam arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar yanınızdayım bazı problemlerden dolayı katılamadım.
Viper_1 2007 MOTOGP için bende seve seve hatta koşa koşa gelirim aman beni unutmayın.......
Birgün alacağım DL650
kimse yok mu arkadaşlar
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
antalyadan yeni geldim
aktivitelere katılmak isterim
ankara/çayyolunda oturuyorum
pazar günleri saat 11.00 da Anatolia da bulusmaktayiz. milli kütüphane ve TEK genel merkezinin hemen arka tarafinda türk ocagi caddesinde. sen başlığı takip et, bulusmalarla ilgili gelismeleri buradan görebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)