Beyler ben de çok eğlendim yine. Herkese çok teşekkürler..Haftaya inşallah görüşmek üzere.
Beyler ben de çok eğlendim yine. Herkese çok teşekkürler..Haftaya inşallah görüşmek üzere.
özellikle erhan abinin siperliğin arkasındaki hava boşluğunda uçarak saatte 90 km hızla seyahat eden sinek bizi kopardı bu hayattan
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
baya bi eylenmişsiniz sanırım arkadaşlar işallah hiç bir sıkıntı olmadan günü noktalamışsınızdır ... bu arada bir kaç kare resim alalım ve hafta sonu için beni en başa yazınn ..
sıkıntı olmadı çok şükür, ama ben bilkente giderken bir tümseği geç farkedip de frene asılınca, az daha film oluyorduk. ben tümseğe, erhan abi bana, suku erhan abiye, burak sukuya..sonra herkes sukuya filmin adı "grup indirimi" olacaktı ucuz kurtardık
"sukucum mavi motorun var mı?"
"var abi"
"yaz..motorunu kendi getiriyo"
erhan abi, bu "boşlukta salınan sinekle seyahat tecrübesi"nde dünyada tek olma olasılığınız var sinek de neye uğradığını şaşırdı. şimdi arkadaşları arasında o bir ilah
aman iyi kurtarmışşınız olayı gerçekten , bu sinek olayı nasıl oldu
biz, gezilerimize katılmak yerine yatıp uyumayı seçenlerle, başımıza gelen (insanın hayatında başına bir kez gelecek kadar müthiş ve eğlenceli ve çok acayip) olayları paylaşmıyoruz.
ama iş için kursa gittim yaa sizin gibi değerli arkadaşları tanıdığıma gerçekten çok memnunum onun için bu hafta sonunu iple çekiyorum
Görünen o ki hafta sonu güzel bir eğlenceyi kaçırmışım.
Asfaltım meleğim, kankam doooom günün kutlu olsun. Nice senelere...
Kuvvetim miram dexter 3 sezonuyla hazır vaziyette tükkanımda seni beklemektedir. Haberin ola.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
yaa canım felaket sukutır çekiyo kafayı mı yedim ya daha yeni aldım motoru. erhan abiyle ve burakla gezmek bana yaramıyo arkadaş
and içtim cbfyle 100bin yapacağım diye. olmadı satmadan alırız, andımız sağlam kalır şu zat 250 ne zaman geliyormuş ya?
valla ii olmuş sizin için o zaman dün) ya arkadaşlar bişi sorcam: motor aksesuarı satan yerler biliomusunuz? ne bilim sisy bar gibi yan çantalar gibi...
bu arada msn adresimde: sertackosker@hotmail.com
hellrider
burada ne istersen var sertaçım..ve güvenerek alışveriş yapabılırsın..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/index.php
Waay bir zatçı daha katılıyor aramıza desene....
Aklın yolu bir tabi, ne o öyle yok vites, yok debriyaj, yok sağ ayakta arka fren her yanı oynarmı adamın kardeşim motor sürerken. Alacaksın scooter ı vereceksin gazı gideceksin, basacaksın frene duracaksın. Kullandığın makinanın zevkine varacaksın.
Yaşasın scooter kardeşliği....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
sevmezdik bu adamı amma şiir esaslıymış
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
sertaç beni ara yibadan alırız dediklerini ve ucuzada alırız merak etme bana güven mgoktas686@hotmail.com
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
umpahahahahahahahahahahaha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 PM ----------
http://www.avmarketi.com/asp/show_st...AZZLERS-TABURE
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------
-mangal yakmaya gidip de yerlerde oturmaktan bıktınız mı?
-poponuza yapışmış otlarla arkadaşlarınız dalga mı geçiyor?
-"hanım daha dün yıkamıştı..gene rezil ettik pantolonu" diyenlerden misiniz?
-eve gidince ceplerinizde börtü böcük yuva yapmış mı oluyor?
-"artık yeter!..popom sukunun yeberesine binmiş gibi uyuştu" diye haykıranlardan mısınız?
-iki sucuk yiyecez diye 10 gün popo ağrısı çekmek canınıza tak mı etti?
-belinizden içeri giren karıncalar kaşıntı mı yapıyor?
bütün bu dertler geçmişte kaldı..artık "pick-nick xj2500 F-A katlanabilir tabure" var.
hafif aluminyum yapısıyla, motorunuzun arkasında varlığını unuttururken, ortopedik yapısıyla popo sağlığınız için vazgeçilmez dostunuz olacak.
pick-nick xj2500 F-A katlanabilir tabure...poponuz bize emanet
http://www.avmarketi.com/asp/show_st...AZZLERS-TABURE
şunlardan alıyoruz biz 2 tane. katlandın mı 50 cmlik bir sopa gibi birşey oluyor. yeni bişey değil ama ufacık..çok hoşumuza gitti.
Nerdeyse tost olacaktık, aleme de madara olacaktık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------
erhan abi, bu "boşlukta salınan sinekle seyahat tecrübesi"nde dünyada tek olma olasılığınız var sinek de neye uğradığını şaşırdı. şimdi arkadaşları arasında o bir ilah [/QUOTE]
Sinek hayvanı o esnada bir süre için dikkatimi dağıttı ama değişik bir tecrübeydi (rüzgar tünelinin değiş versiyonu gibiydi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 PM ----------
Valla bu gün arkaya motorun rengiyle çok yakın renkte 36 lt lik bir topcase aldım taktım, acayip havası değişti makinanın, daha bir maxi oldu sanki
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)