şahane söylerim valla abi ledli ışıklar bile saçarım elimle
şahane söylerim valla abi ledli ışıklar bile saçarım elimle
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ümitköy'e doğru yola cıktıgınızda benı arayın beyler sizinle orada buluşayım bende..bugun bıraz yogun gecti benım için,olan bıten hakkında cok fazla buralarda olamadım..yarın gorusmek üzere..hepinize iyi geceler..bu arada
05362350232 - 05542728684 numaralarım..
Arkadaş dediğin böyle olur işte, süper.
Bu hizmetinin bedeli olarak da hergün Erman ların orda 1 öğün yemek yersin, olur biter
Böylece Ermanın da TİKİ bir YBR si olmuş olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
Ama Evren de biraz ARABESK havası sezinliyorum, şöyle acıların çocuğu tarzında gibi
Bu arada ehliyet işi kısmen hallolmuş galiba, tebrik ederim, kutlamalar için hazırlıkları başlatıyoruz,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
Ayrıca buradan Fatih e de büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Görüntüleri izledim, çok ciddi bir kazaymış
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
hepimiz kemal sunal ız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------
daral geldi çıktım evden.. geldim şimdi ama gene çıkasım var. yarın doğumgünüm. böyle günlerde nedense mutu olmayı beceremem hep bişileri sorgulayacağım tutar. arıza tipim vesselam.
arkadaşlar, yollarda dönüşleri kaçırdığım için navigasyon cihazı almak istiyorum. alacağım cihazı hem motorda hem de arabada kullanabilir miyim acaba? kullandığınız bir model veya tavsiye edebileceğiniz bir marka/model var mı acaba?
muratçım sende resmi vardı. benim motordaki navigasyon cihazını koyar mısın yardımcı olalım arkadaşlara.
bugünkü küçük diye başlayıp, 200 km yol teptiğimiz (ermanla biz yaptık valla ) gezimize katılan herkese teşekkürler. umarım yemeklerimizi ve rotamızı beğenmişinizdir. şikayetlerinizi bize, memnuniyetinizi dağa taşa haykırınız. bir sonraki gezimize gene bekleriz. grup katılımlarında ekstra sürprizlerimiz sizleri bekliyor.
usulen bi 3-5 foto koyarsın murat
güzel bir buluşmaydı. sizleri tanımaktan mutlu oldum. yemekte rotada iyi idi. herkese çok teşekkür ederim. haftaya kaldığımız yerden devam edelim.
fatih biz de seni aramızda görmekten memnunuz. güzel insanların aramızda olması, pazar günlerini iple çekmemiz demek.
haftaya bende gelebilirmiyim evrencim ??
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
800 km oldum. artık servise gidip şu pis yağdan kurtulma ve gaz kolunu öldürürcesine burma zamanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
murat abi resim şahane olmuş
şaka yapıyo olmalısın. bizim ekip bir seni bir erhan abiyi sayıklar durur sizler yokken. mesela ben gelmeyeyim kimse hatırlamaz bi tek suku hatırlar o da sesini çıkarmaz unutsunlar beni diye
eğlendiğinize sevindim müthişsiniz çok güzel olmuştur umarım haftaya organize olalım bir sucuk bir köfte ne biliyim yine bişeyler yapalım erhan abide olsun
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
erhan abi bugün bizleri mutlu etti katılarak ama haftaya malesef yokmuş
onsuz sucuklar, közlenmiş biberler, domatesler geçer mi boğazdan ya
(ya bunu acıkınca bir daha sorayım kendime..şimdi yeni yemek yedim )
evet evet bu hafta maalesef katılamadım bende ama acısını haftaya çıkaralım derim bende
hellrider
olm sertaç acaip eğlendik ha kaçırdın. ayrıca fatihhocanın eksoz senin eksozu aratmadı.
evet abi..murat kuruyzıra yanlış oturuyordu. dedik ki "hiç mi murat abiyi görmedin. sen önde oturacaksın, sırt çantan artçı selesinde"
çömez daha..yerleşecek zamanla
tenkyu abi..
evo organizeyşın kampıni, sizlerin damak zevki için, durmaksızın, yorulmaksızın ankaranın lezzet köşelerini bir bir dolaşıyor! slogan şu:
"acıktıysanız....eeee....biz de acıktık "
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)