nasıldı diye sormaya gerek yok heralde almışsınızdır hadi geçmiş olsun...
nasıldı diye sormaya gerek yok heralde almışsınızdır hadi geçmiş olsun...
subwooferlı ybr ile dolaşan iki arkadaşımız scuderia kardeşimin aklını aldı ve şu veciz söz çıkıverdi dilinden;
"fena mı oğlum böyle bişey olsa, cbr1000 den bile daha dikkat çekiyor baksana"
yıh yıh yıh yıh
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun varolun
ama erman kardeşime ben beklerken beni yalnız bırakmadığı ve beni çok zor bir durumdan kurtardığı için huzurunuzda apayrı ve kocaman bir teşekkürü de borç bilirim
teşekkürler suku dostum
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
gösteri zaten ama adamlar bunun eğitimini almadan yapsalar sence böyle bi görüntü ortaya çıkarmı ????
naaptın da zor durumdan kurtardın ya anlamadık. sıra beklerken sıkışmıştı da pet şişe falan mı buldun?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
burda mısın ankara? bi bilgisayar başında pinekleyen ben miyim?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
yok ben de varım
selam Gencay
ne haber?
serdar ortaç bengü birlikteliğinin popüler müziğe çok şey kazandırdığını düşünüyorum. tabi bi melih kibar çiğdem talu çalışmaları değil bunlar ama zamanın ruhunu yakalamış eserlere imza atıyorlar bence...
dolunay gibi tam hareketsiz
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
kemal sunal'da nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde hedefi onikiden vurmuştu. kemal sunal sevmek romantik bir eskiye özlem midir yoksa her çağ kendi kemal sunal'larını yetiştirecek midir? işte mes'ele budur.
nooluyo ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 PM ----------
<şşşş..ses yapmayın arkadaşlar..topikte tuhaf şeyler oluyor..sular durulunca geliriz >
şimdi zamanın komiği kemal sunal (rahmetli) bütün rollerinde anti-kahramandır. sıradan haklın içinde sıradan biridir hatta sıradan insanlardan bile daha saf, naif, bütünüyle sersem sepelek bi karakter olmasına rağmen, filmlerin sonunda iyi niyetiyle işler iyi gider ve düğüm şaban sayesinde çözülür.
günümüz komiklerine geliyoruz; misal cem yılmaz tarzı stand up ekolünü ele alalım, hocası ahmet yılmaz'ın da etkisiyle (ki bundan hiç bahsetmez vefasız herif, onu yaratan ahmet yılmaz'dır) kendini halktan ayrı bi yerde konumlandırır, sıradan insanın gündelik çelişkileriyle makara yapar, dinleyen insanlar da ağlanacak hallerine gülerler.
zamanın ruhu dediğimiz şey bu anlamda mizahın da, mizah algımızın da içine işlemiştir. kemal sunal'ı yaratan zamanların birlik ve bütünlük düşüncesi, her şeyin gelecek günlerde düzeleceğine dair inanç, o geleneksel dayanışma, komşuluk, mahallelik ilişkileri değişmiş. sadece temel yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için çok çalışmak zorunda olan insanlar içlerine kapanmış, günü kurtarma telaşı içerisindedirler. ve hayalleri bir gün kendilerini bu rutinden çekip çıkartmak üzerindedir. dolayısıyla bu stand-up ekolünde espriler ve mizah dediğimiz şey de, anlık bir tüketime dönüşmüştür. günü kurtarma telaşındaki insan esprilerini çoğunu sadece anlatıldığı anda güler ve kısa zamanda unutur. kemal sunal ve dönemin filmlerindeki her biri ayrı özelliklerle donatılmış ve unutulmaz karakterleri kaybolmuş yerine basit insanların gündelik hayatındaki çelişkiler ve dalga geçilen klişeler gelmiştir.
her dönem kendi kahramanlarını türetiyor yani
bize kemal sunal'ı sevdiren o dönemle ilişkimizdi, sonraki nesillere cem yılmaz'ı sevdirecek olanda stand up stili yaşanan hayata doğru giden hızlı değişim. nasılki ben turbo sakızından çıkan ferrarinin azami sür'atini pırıl pırıl hatırlıyorsam zaman çarkının bi sonraki dişlisindekilerde counter strike oyununun ilk sürümündeki yazılım hatasını anımsayacaklar yıllarca.
evrensel ve devamlı olan kemal sunal'ın sıcaklığı değil değişimin ta kendisidir.
yarın için kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim sayın arkadaşlar.
erhan abi geldiniz mi?..okur gördüm sizi
Biz çocukluğumuzda her şeyin olabileceğine inanırdık. Hayallerimiz çok genişti. Belkide bu hayal dünyasının genişliğini önümüzde kahramanları hazır bulmamaya borçluyduk. Şimdiki çocuklara hazır sunuluyor her şey. Bilgisayar oyununun başında hemen karaktere bürünebiliyorlar.
oh ya..özledik abi gelin kesin ha
hosgeldin erhan abi sefalar getirdin
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Scu cum hoşgördük önceki sayfaları okudum da şaşkınlıktan ağzım açık kaldı
Kardeşim, gel beni dinle, yapma böyle şeyler (müzik sistemi filan)
Sana başka bir fikir:
* Arkaya 46lt lik bir topcase çanta takıyorsun
* İçine de Evreni oturtuyorsun
* Sen ne zaman istersen Evren senin istediğin şarkıları söylüyor
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)