ben varım. nereye gideceğiz?
ben varım. nereye gideceğiz?
valla bende tam bilemedim evren diodu bi program ufak çaplı... bence en azından toplanıp muabbet ederiz bi yerde.
hellrider
muhabbet bazlı ufak bi akşamüzeri gezisi diye konuştuk, konya yolu üzerinden çayyolu gibi, cumartesi akşamdan iyice netleştiririz, zaten spotane toplaşmalar en güzeli oluyor
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
tamamdır anlaştık. cumartesiden konuşuruz
hellrider
bu pazar benı de saymayın mumkunse bıraz işlerim var katılamayacağım üzülerek..
hacılar bu hafta sonunu spontan yapalım da ayın 9 una herkes kendini ayarlasın soğuksu yapıcaz, şöyle keyifli kalabalık bi uzun yol yapalım
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
işim gereği inanılmaz yoğun oluyorum ve hafta-içi, hafta-sonu ayrımım olmuyor pek. üstelik mesai kavramına göre çalışmadığımdan saniyesinde değişebilecek plan ve programımdan dolayı pek uzun vadeli plan yapamıyorum ama fırsat bulur görüşürsek çok memnun olurum. aslında ankara-mt etkinliklerini de her ne kadar katılamasam da takip ediyorum. inşallah en kısa sürede birisine katılabilmeyi de canı gönülden arzuluyorum.
inşallah şu ehliyet olayını halledince de ramazan girmeden bir hafta sonu sabah çıkıp akşam dönmek ya da cumartesiden gidip pazar akşamı dönecek şekilde yakın bir şehir dışına kaçmayı da istiyorum ama ya kısmet hesabı...
ankaralara kadar geldik şu mt'den bi adam çıkmadı be pehh...
2-3 kerede yazdım istanbula dönünce istanbul mt'ye dicem gelince görmeyin die
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
pazar günü mesaide olabilirim arkadaşlar. bendeki plan askıda kalmasın iptal edelim.
buluşmayı birisi ucundan tutup götürmeye niyetliyse, katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum .
haftaya buluşmak dileğiyle.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Merhabalar arkadaşlar bende Ankaradayım. Cumartesi günü sanırım şu etlikte bauhaus mu öyle bir yer varmış oranın yanındaki alanda giricekmişim sınava. Benim merak ettiğim bişey var kursun kaskı benim kafama olmuyor. Fazla büyük geliyor açıkcası. Arkadaşımdan nazi kaskı alıp girmeyi düşünüyorum sınavda herhangi bir sakıncası olur mu?
ooo müdürler bu hafta sonu buluşma olmaması beni sevindirdi ..çünkü yoktum haftaya güzel bi buluşma ayarlar organizatörümüz evren ( zaten hazır sanırım 'soğuk su' )
bide sertaç bizde ehliyet alınca bide bizim için bi şehir dışı güzel bi gezi yaparız artık ..galiba bi biz kaldık en sona
Haydaaaaa bak şimdi... Gezi iptal yani...Neyse o zaman Soğuksu olayına odaklanalım. Bana da uyar. Cumartesi akşam bi bakarız, duruma uyarsa "spontan buluşma"ya katılırım beyler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------
Fatihhoca81 ve aya arkadaşlar ben de Eryamanda'yım. Bir iki arkadaş daha var mahalleden tanıdığım. İsterseniz bi ara buluşup tanışalım.
Soğuksu gezisine haftaya cumartesi gecesinden gitmeye ne dersiniz. Çadırı olanlar geceden gelir olmayanlar sabah gelir. Kamp türü tam bir gezi olmuş olur. Hem haftaya uygun durumda daha çok kimse olur diye düşünüyourm...
olmaz arkadasım.. sen yanında getir nazikaskıını.. olmuoo bunu takacam de tak.. zaten sallapati oluyo sınavlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------
selam beyler.. ankaraya dondum.. ama motorsikletsiz..:=) 27 sinde kaza gecirdim fethiye antalya yolunda.. mobese kameraları da cekmis tv ye cıkmısım. allahdan bizimkiler izlemedi.. ben link i koyyorum.. ders niteliginde bir kaza.. http://www.iha.com.tr/haber/videowat...d=4951&cid=735
abicim oha felan oldum yani bu kadar olur saglamsın demi bir seyin yok ne ucus o öle cok gecmıs olsun ne dıyım kontrolsuz kavsaklar gercekten cok cok tehlıkelı sinek gibi oldugumuz icin adam görmemiştir seni çıkmıs direk kac km hızla gıdıyordun onu mrk ettim uzuldum valla..
epey kaza olan bir yer sanırım hala ısık koymamıslar ilginç dimi hastaneler ve kaportacılarla bu kavsagın ve belediyenin anlasması olabılır bak ışık koymak çok masraflıdır ya koymazlar böle kavsaklara kameraya cekip izleyip gülerlerdir ne gecirmişler bea
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
hocam çok geçmiş olsun yaa işallah bişey olmamıştır
Fatih, kardeş çok geçmiş olsun...Allah korumuş anlaşılan. Bişeyin var mı ? Kırık - çıkık Çok üzüldüm gerçekten, tekrar geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)