bende fotograf yok ama cidden güzel gündü, agzimiz sulanaraktan gelecekte sahip olmayi istedigimiz motorlara bol bol baktik motocross un ne kadar gürültülü bişey olduğunu öğrendik. dolandik geldik. haftaya pazar görüşürüz.
bende fotograf yok ama cidden güzel gündü, agzimiz sulanaraktan gelecekte sahip olmayi istedigimiz motorlara bol bol baktik motocross un ne kadar gürültülü bişey olduğunu öğrendik. dolandik geldik. haftaya pazar görüşürüz.
bütün fotoları ekledim son bir foto eklerken elektirik giti geldi şimdi tekrar baştan
işte buluşma yeri
yoldan manzara
yarış alanına giriş
yarıştan kareler
kupalar ödüller
genç şampiyon
bizlerden kareler
türk kasımızı gizleyim
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
off cok güzel fotolar valla eline saglık gelemeyenlere nispet yaptık
ben cafeye 16:10 da döndüm ama sizler çıkmışsınız neyse haftaya görüşmek üzere tekrar
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
offf offf hep bu dershane ya bn 2.45 de armadaya gittim kimseyi bulamadım ama fuarı gezdim hiç deilse onu yaptım
125 ZN
06 ZN 181
bu arada baco çok sağol beni taşıdığın için, kıyafetleri ve kaskı o kadar getirip kös kös motora binemeden dönseydim çok üzülürdüm. böylece cross motora da artçı binmiş oldum şimdi bi scooter cinsi kaldi bi şekilde binmedigim motosiklet çeşidi olarak
Arkadaşlar sizinle tanışmayı gerçekten çok istemiştim...
Fakat görev yerim ve yoğunluk nedeniyle pistten çıkamadım...
Neyse , artık başka bir zaman görüşmek dileğiyle.
Abicim , yarış günü birkaç hakem arkadaş gelmeyince en uç noktaya geçmek zorunda kaldım.Zaten o da en son anda belli oldu!
Bütün yarış boyunca sadece toz kütlesi gördüm!
Telsiz sesi haricinde çekirgelerden başka da birşey yoktu...
Yeşil nokta benimdi....
--------
Bu arada MT-Ankara ' ya 2007 MOTOGP İstanbul için görev ayarlayabilirim , tabi isterseniz!
seni görmemiz mucize olurdu zaten bu durumda en uzak köşeye seni atmışlar askerdeki sürgün yeri gibi neyse birdahaki sefere kardeşim.
Ben kesinlikle isterim İstanbul 2007 Moto Gp de görevli olsam daha ne isterim. Beni ilk sıraya şimdiden yaz valla. ömrümüz yeterse inşallah.
abi istermisiniz ne kelime ben atlarim bile istemek ne kelime zaten kesin gidicem hele bi de görevli olursak tadindan yenmez.
beyler güzel bi gündü heralde aramızda en çok yorulan bnen oldum şimdi
yatıp uyucam sabah 7:30 da uaynıp işe gitmeliyim:( bu arada km mi sıfırlamıştım akşam eve girdiğimde 455 i gösteriyordu buda motorumun alındığı günden bu yana yaptığı kilometrenin yarısı şuan 1200 km ooldu yani
Bacoman
selam arkadaşlar bu siteye yeni üye olduğum için çok fazla bir bilgim yok nasıl mesaj yollayacağımı çözmeye çalışırken burayı buldum nereden mesaj yolluyorsunuz bilmiyorum ama umarım öğrenirim
sonunda başardııııııııım )
merhaba arkadaşlar
selam sulearinci Ankara'damısın yeni geldiysen hosgeldin. Senide aramızda görmek isteriz.
Çok ii tam düşündüğüm gibi ...
O zaman iyi organize olun. Kaç kişi görev almak ister. Onu tespit edelim.
Önümüzdeki aylarda Ankarada ; sezon değerlendirme toplantımız olacak.Toplantıya gelirsiniz.Tanışırız. Ben sizi TMF Ankara personeli ile tanıştırırım.
Kimlik bilgileriniz ve e-mail adreslerinizi alırlar.
Daha sonra tahminim Mart veya Nisan ayında eğitim semineri olur.
Orada formalite bir sınav ve lisans alırsınız.
Daha sonra 04-05-06 Mayıs 2007 marş marş İstanbul
slm millet aranıza katılmaktan onur duyarım, aranıza alırsanız tabii
yanlız bu arada benim motor yazlıkta gezilere şimdilik motorsuz gelebilirim
Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta ...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)