Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı scuba_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erman kuralları biraz bilince işler değişiyor...eger polis memuru size ehliyetsizlikten ceza yazarsa 280 ytl ama siz de B ehliyeti varsa polis size ehliyetsizlikten ceza yazamaz yetersiz ehliyetten ceza yazar bu da geçen yıl 170 ytl idi...

ve de sunu asla unutmayın tüm arkadaşların aklında olun eger ruhsatınızda herhangi bir problem yoksa (motorunuz suçsuzsa) polis ehliyetiniz yetersiz oldugu için motorunuzu bağlayamazzzz...

ehliyeti olan biri gelip motoru götürebilir...bu gercekten önemli bir husus.bu kuralları bildiğinizi karsınızdaki polis memuruna hissettirirseniz motorunuzu bağlayamaz (tabi ehliyeti olan bi tanıdıgınız gelip motoru götürürse)
    yanlız benim bildiğim biraz farklı.... hangisi doğru kafam karıştı şimdi.bende A2 olmayınca ceza olarak 800 küsür tl artı kamu davası vs diye biliorum cezayı...

neyse napıorus arkadaşlar o zaman pazar?? birde evren ya bu pazar en azından 10 deil 11 yapsak buluşma saatini) bi uyku uyusak bi saat daha

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Yav Sertaç uyku diyosun da bakıyorum hep sabah saat 7 civarı atıyosun mesajları (işe bu kadar erken mi başlıyosun ?). Hafta içi uyu kardeşim sende, hafta sonu görüyosun işte önemli işlerimiz oluyo..

Bana nereye ne zaman geleceğimi söyleyin, uyarım arkadaşlar.

Evren 2. geziye gerek yok bence o zaman. Tabiki "tanıdık kalabalık" iyidir..

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı septimus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav Sertaç uyku diyosun da bakıyorum hep sabah saat 7 civarı atıyosun mesajları (işe bu kadar erken mi başlıyosun ?). Hafta içi uyu kardeşim sende, hafta sonu görüyosun işte önemli işlerimiz oluyo..

Bana nereye ne zaman geleceğimi söyleyin, uyarım arkadaşlar.

Evren 2. geziye gerek yok bence o zaman. Tabiki "tanıdık kalabalık" iyidir..
    abi napim 6 gün sabah 7 gibi kalkıorum işe gidiorum:( neyse tabiiki geyik yaptım. kaçta buluşulcaksa o saatte buluşulunur) mesela 11 ahahahah

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alarmlı disk kilidi alan varsa önerilerini acilen bekliyorum
    hocam disk kilidi pek mantıklı gelmiyor bana
    neticede130 kg makine
    iki kişi kaldırıp çok rahat bir pikapa yükleyebiliyor
    bence düz alarm taktır hem öyle sağa sola park ettiğinde açarsın üstüne falanda oturan olmaz (şahsen ben rahatsız olurum)
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    kalıtelı alarm 60 tl dısk kılıdı 130 tl bana gorede degmez alarmlı dısk kılıdı almaya...ayrıca akunude bıtırecegını sanmam ole olsa adamlar motosıklet alarmı neden yapsın dımı feyızoglunda guzel alarmlar var bakılabılır...uzaktan acma kapama calıstırma motoru stop ettırme gıbı fonksıyonları var..
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Selam ahali , Ankara mt'nin hepsimi iş güç peşinde yahu

Benim gibi hafta içide müsait olan yokmu

Bugün öğleden sonra 15:00 gibi çubuk karagöl taraflarına açılma planım var.
    Gelmek isteyen varsa birlikte gidelim

Yol yapasım geldi de

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    umutum yirmiyediossekizim, kaldıramasınlar diye alarmlı o disk kilidi zaten. benim halat kilit mondial marka, güvenmiyorum.

peki sizi dinleyip sadece alarm koysam, adam halatı çözüp, direksiyon kilidini kırıp götüremez öttürmeden nasılsa..iyi fikir..12 volt bağımsız ufak bataryaya bağlayıp yapacağım. ama çantayı takmam lazım. sele altına sığmaz

direk aküye bağlarsam, müthiş honda garantim gidiyor
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    olmaz bişe yahu mılletın ısı gucu yok senın cbf i benım ybr mi mi calacak yahhu
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Evren 2. aküyü koyacak yerin var mı ki ? Ayrıca nasıl şarj edeceksin o aküyü.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 PM ----------

Bu arada en iyi koruma bende...Hırsızın üzerine egzosu salıyorum...Hehehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    arkadaşlar cumartesi sınavı değişik bölgelerde yapılıyor sanırım. benim bölgem de incek bulvarı. incek bulvarının neresinde yapıyorlar bu sınavı? kaçta başlıyor? sırasını nasıl tespit ediyorlar? vs. vs. vs. kursa da soracağım da önce sizden bilgi alayım...

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ataba ve tritonun her aküyü şarj eden cihazları var bende (model uçakçıyız ya ) 15gunde bir şarja koyarım. bu bildiğin kafam akülerden değil, şarjlı ışıldak ya da el süpürgesi aküsü boyutlarında ama 12 volt. benim sukutıra moto aküsü yerine koymayı düşünmüştüm bi ara.

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    abi bağla motorun aküsüne ne garantisi.. eğer motorda bi sorun çıkarsa servise gitmeden sökersin alarımı tekrar

edit: buarada msn'leri yazalım demiştik ama kimseden ses yok bende unutmuşum.. h_kansiz@yahoo.com benim adresim

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    evrenjr@hotmail.com

yasin ben takmayı beceremem. alet kontaksız çalıştırma falan sağlıyomuş, bu da sisteme baya bi mudahale demek. ben beceremem, başkasının da incik cincik (lafa bak) etmesine kıyamam gıcır motorumu

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cumartesi sınavı değişik bölgelerde yapılıyor sanırım. benim bölgem de incek bulvarı. incek bulvarının neresinde yapıyorlar bu sınavı? kaçta başlıyor? sırasını nasıl tespit ediyorlar? vs. vs. vs. kursa da soracağım da önce sizden bilgi alayım...
    ben etlik kasalarda girmiştim sınava. incek konya yolu üzerinden kavşaktan dönüyosun. gölbaşına gelmeden or-an kavşağından dön. ve devam et. sınav saatine gelince önce otomobiller için sınav oluyor ve bayağa bekliyorsun. sonra sıra sana geliyor. sınavda dizilmiş kukalar var zik-zak çizip geliyorsun. belki bunu değiştirmiş olabilirler. sınavda başarılar...

Motosikleti
    MCT 250
    arkadaslar bugun sıteden 4 kisi etlikte bulusuyoruz saat 9 da akvaryumun onunde gelecek olan varsa akvaryumun onune veya caddede 4 adet mct 250 olacak bizi tanımasa bıle gelebılır selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben etlik kasalarda girmiştim sınava. incek konya yolu üzerinden kavşaktan dönüyosun. gölbaşına gelmeden or-an kavşağından dön. ve devam et. sınav saatine gelince önce otomobiller için sınav oluyor ve bayağa bekliyorsun. sonra sıra sana geliyor. sınavda dizilmiş kukalar var zik-zak çizip geliyorsun. belki bunu değiştirmiş olabilirler. sınavda başarılar...
    yerler bölge bölge ayrılıyor. ben eryaman'da oturuyorum ama samimi bir arkadaşımın gölbaşındaki kursuna kayıtlı olduğum için sınav yerim incek bulvarı.

incek bulvarının neresi olduğunu ve nasıl gidileceğini biliyorum da mesele bu bulvarın neresinde yapılacağı. çünkü o bulvar oran kavşağından başlıyor arkadan taaa, nerdeyse eskişehir yoluna kadar iniyor. çok uzun ve büyük bir bulvar orası. tam yerini bilsem ona göre kısa güzergahı çıkaracaktım kendime. ümitköyden mi yakın olacak, kepekli tarafından mı acaba? neyse kısmet bilen yoksa yarın öğreneceğiz kurstan artık... teşekkür ederim yine de...

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    eryamanda oturmana sevindim çünkü ben de eryamandayım. istersen arada bi göksuya gideriz.

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    arkadaşlar napıorus pazar günü?? kesin buluşcakmıyız?
    hellrider

Motosikleti
    S&T GV250
    ben buluşurum hacımüdürler
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    beni saymayın bu hafta..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler