Tamam Hacı Nire dersniz ora olsun...
Tamam Hacı Nire dersniz ora olsun...
arkadaşlar ankaradayım şu saatler itibari ile
ankara mt'den birileriyle görüşmek sevindirir benide...
telefon numaramı 0555 562 07 48 ilkay (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
hoşgeldin ilkay pazar burtdaysan katılsana bize tanışalım ii olu. yada bilemedim ankaralımısın )
krugen ii ii gel evet
sertaçım o senin güzelliğin
listeyi yenilesen yaa ekle gelenleri de abicim.
haftaya eksikleri erhan abi dışında tamamlıyoruz. 15 gunde bir planlayabiliyorduk normalde. bu da ara gezimiz (ara gazımız ) olsun.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bence de iyi olurdu da bizim ekipten bir tek ben geliyordum
bekleyelim bir hafta, arkadaşlarımız da kanatlansın.
sertaç, serkanı da unutma abicim.
kazadan sonra artık motoruma kavuştum cuma olursa kesin katılırım cumartesi pazar yüksek ihtimal katılırım
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
ya arkadaslar ankaradan bi arkadasımın motoru arızalanmıs tamire götürmüş usta "akis kırılmıs" demiş, baya iyi bi para istemiş ama durumu dinledim bana pek akis sorunu değil gibi geldi. mt'den tanıdık bi usta var mı bide uygun bişeyler yapabilecek birisi olursa sevinirim. tekeriniz düz bassın
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
Metin iyidir yau, şu şu sorunum vardı metin çözemedi diyen duymadım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
metin birinci sefere iyidir ikinci sefere iyidir ama 3 te kazıklıyo diye duydum bi kaç güvenilir ağızdan
babam metinin babasını tanır metin olsun yaşar olsun hacı olsun zülfikar olsun bu adamlar gerçekten işinin ehli
ama yaptıkları bazı tatsız şeyler isimlerine gölge düşürüyor
tamirciler dünyasında var öyle bişey evet.
Allah doktorla tamircinin eline düşürmeye.
ama ankarada işçiliği en temiz olan Metin'dir.
bazen sağlam fiyat çeker ama probleminide çözer.
bunun dışında rüzgar mehmetin oğullarıda fena değil.
hızır hepten ybr ile çinliye döktü işi, işçiliğide baştan savma oldu, tükkan karman çorman, onu bırakır onu yapar, yarım bırakır berikine koşar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
1. ben(captain kidd-sertaç)
2. evren
3. scu
4. eby (burak)
5.souverin
6.serkan
7.ilkay
8.umut2728
Not: bi an farkettimki evren sen yapmıomuydun bu listeleme işini)
Arkadaşlar şimdi oyun bozanlık olmasın da..Şöyle biraz açılsak, çıksak şehirden diyorum..Soğuksu iyidir mesela, gidelim derim..Ama bu planda ısrar ederseniz katılırım yine.
ya olmadı bu iş şimdi cumartesinden istanbula gitmek zorundayım iş için kursa nasıl moralim bozuldu yaa ... geçen hafta ne yapıyoduk bu hafta ne yapcam
valla bana soğuksuda uyar ki benimde gönlüm o yönde atıo... ama işte dediğim gibi çoğunluk ne derse bende varım.
umut sıkma ya canını haftaya gelirsin işte
sağlık olsun napalım yaa haftaya kesin ordayım
Pratik tamam da Ağustos başında ehliyeti alır almaz size katılcam inşallah arkadaşlar...
sertaç, elin değdi diye sana iteledim
serkan soğuksuya haftaya gidiyoruz abi yoksa sen ben sertaç geliyor başka da yok..bu tip destansı gezileri murat abi, erhan abi, fatih, murat, suku falan gibi ekibin gırgır jeneratörleri olmadan yapmak, işin "anı"sal boyutunun etkisini azaltır (ne dedim lam ben )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:26 AM ----------
Bu, ehliyetsiz arkadaşlara son kıyağımızdır sıkıştırsınlar kurslarını, alsınlar. tutmayın bizi
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)