Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor DD250-E9
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu vasıta sakat emre bilgisayara benzemez dikkat et artık motorların beynini programlarsın
    ehliyeti olmayan arkadaslar ehliyetsiz kullanmanın cezası 750 tl artı otopark masrafalrı felan ayrıca kaza durumunda sucsuz hatasız bıle olsanız sız yuzde yuz sculu durumuna dusuyorsunu bunları unutmayın ehlıyetı alana kadar ana yollara merkezlere girmeden sehiricinde motor kullanmaya calısın polisin sagı solu belli olmaz
    Abi şöyle söyleyeyim, ben motoru programlar mıyım bilmiyorum ama o beni şimdiden programlamaya başladı. Ümitköy çayyolunda trafik yoğun değildir pek. Benim takip edeceğim güzergah zaten ümitköyün içinde de değil, beysukent içinden geçiyor, ev de beysukent in hemen çıkışında. Orada milyon dolarlık cukkalara sahip insanlar oturduğu için pek insan yok, trafik yok denecek kadar az. Ben çok dikkat ederim ehliyet olsun içki fln olsun hayatta kurallar dışına çıkmam ama okula gidiş geliş benim için alıştırma olacak, o açıdan iyi olur. Yoksa zaten ehliyeti aldığımda da hiç chopper tecrübem olmayacak. scooter ile öğretiyorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Süper resimler vermişsiniz arkadaşlar cidden gidilip görülesi mekanlar.
    Ankara yakınlarında bulunan iki karagölün resimleri de benden olsun bari.

İlk olarak çubuk karagöl.

İkinci olarak Beypazarı-karagöl:

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi sertaç gelsin kurtaracak beni. yakın biryer dedi. ben de ankaranın ne tarafında diye sordumdu
    hemen söyliyim evren) kızılcahamamda soğuksu milli parkı dedim git gel 160 km ve ehliyetsiz arkadaşlar içinde çok rahat ve temiz bir yol. gereken organizasyonu hemen yapalım o zaman ))

arkadaşlar çamkorumu diosunuz?? valla bende şimdi oralara gelmiim o zaman eylüle kadar gitceğim çapı çizdim valla orası riskli olabilir) malum eylül ortası resmiyet kazanıcam bende

size iyi eğlenceler ben bu hafta sizlerle olamıycam hem motorun teli değişecek hemde bakımı var
    hepinize sevgiler
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ramzey QM 250 Chopper
    Yaşa Captan, dönen muhabbete kalırsa senden başkasından bize hayır yok...

Motosikleti
    MCT 250
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre ve salih arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza..umarım sizleride biran önce aktif olarak aramızda görürüz..

tesekkur ederım hos bulduk kendımı tanıtayım ankarada kecıorende oturuyorum 19 yasındayım motorumu alalı 1.5 ay oluyor mct250 bı etkınlık yapılsada daha detaylı sekılde tanısabılsek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 PM ----------

Alıntı CaptainKidd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hemen söyliyim evren) kızılcahamamda soğuksu milli parkı dedim git gel 160 km ve ehliyetsiz arkadaşlar içinde çok rahat ve temiz bir yol. gereken organizasyonu hemen yapalım o zaman ))

arkadaşlar çamkorumu diosunuz?? valla bende şimdi oralara gelmiim o zaman eylüle kadar gitceğim çapı çizdim valla orası riskli olabilir) malum eylül ortası resmiyet kazanıcam bende

super bı secım yanlız polatlı tarafına veya beypazarı tarafını secsek uygun olmazmı aslında yol uzun olmasıda guzel zevklı olur...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hah..şimdi oldu..soğuksuya gidelim o halde muratım, sukum, sertaçım uyar mı? tehlikesiz yol oymuş sertaçın dediği

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------

(biz demedik mi "sucuğun ekmekle buluşması toplaşması"ndan sonra talep artacak diye )
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    bu sefer bi aksilik cıkmazsa ben de sizinle olacağım.

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar eğer uygun olursam ben de gelmek isterim. Neresi olduğu farketmez. Ama Kızılcahamam ya da Beypazarı tarafı bu mevsimde güzeldir...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    arkadaşlar, muratla düşündük kaşındık:

ehliyetler, tamiratlar, tatildekiler derken katılım azlığı nedeniyle buluşmayı iptal edecekken, bu hafta yeni katılan arkadaşlarımızla da tanışmak amacıyla ufak da olsa bir tanışma toplantısı düzenleyelim diye düşündük..detaylar yavaştan yerleşiyor..şimdilik plan şu şekilde olabilir

saat 10da trt yan yolda buluşalım
    park 166da muhabbet ve istersek kahvaltı
    bilkent açık hava börgırkinkte çay ya da soğuk içecek
    ümitköy liva pastanesinde tatlı birşeyler atıştırma
    bitti..dağılın

falan gibi bişeyler yapalım
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    aslında siz daha iyi bilirsiniz ama bi kızlcıhamam soğuksu milli park iyi olurdu. tabiki son karar sizin

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    o zaman açılışı yapalımmm

1. ben(captain kidd-sertaç)
    2. evren
    3. scu
    4. eby (burak)

dolduralım hadi o zaman bu listeyi)

Motosikleti
    S&T GV250
    souvarine i de yazınız pazar günü gezmesine
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    ama arabayla deil

Motosikleti
    S&T GV250
    vecihiylen gelicem müdürüm endişe olmasın
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    o zaman haydi rekora 12 motor çıkar bu hafta

Motosikleti
    S&T GV250
    ne kadar çok motor o kadar güzel kareler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ramzey QM 250 Chopper
    Şu listeyi doldurma işi???

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    yani hacı gel işte onu dioruz. liste işin geyiği maksat kimler gelio bilmek
    evrenin plan güzel bencede. olmadı soğuksuda yaparız. olmadı fizana gideriz))
    yeterki iki teker eheheheh

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cumartesi olsa beni de yazın listeye derim ama bu hafta pazarım biraz karışık. Ama haftaya pazar full boşum. Velhasıl Ankaralı motorcularla artık tanışmalı diyorum kendime...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler