valla üstat resimlerde anlatımda süper olmuş. bi dahakine motorlu görelim senide ama
herkese çok teşekkür ederim. müthiş bi gündü. inşallah daha iyilerinide yaparız.
gelmeyenler çatlasın
valla üstat resimlerde anlatımda süper olmuş. bi dahakine motorlu görelim senide ama
herkese çok teşekkür ederim. müthiş bi gündü. inşallah daha iyilerinide yaparız.
gelmeyenler çatlasın
demek fotoları upload etmek için erkenden kaçtın
ben yorgunluktan ölüyorum yaa.. aslında çıkar dolaşırım öyle bi yorgunluk değil ama ellerim tutmuyor.. eve geldim kapıyı açmak için anahtarı zor çevirdim
ermanla konuştum çayları içmeden edememişsiniz. ben daha durulmayacak sandığım için bastım geldim, hemen yükledim fotoları...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
güzel bir geziydi kazasız belasız trafik polıssız gezdik geldik herkese tesekkürler fotograflar ve anlatımlar cok guzel olmus murat ayrıca arabanla verdiğin destek için sagol yoksa epey koye gıt gel yapacaktık
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
altında kimalı araba basar gelirsin tabi.. şaka bir yana araban olmasaydı halimiz perişandı valla sağol desteğin için..güzel bir organizasyon oldu gelen herkese cok tşkler.. ama benim hava ellerim ve po..m uyuşuk.. oturduğum koltuğu hissetmiyorum desem yeridir..
birdaha ki bu bozuk yol maceramızda benim scooter ı murat abiye vericem..ondan sonra bir daha sokarmı bizi öyle yollara çok merak ediyorum şimdiden..
fakat muazzam gezi oldu
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
fotolar nerede?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
yok yok inan titreşimden yana hiç sıkıntım yok..gayet stabil ve düzenli o konuda..sorun titreşim değil o bozuk yollarda 13 jant ve amortisörlerin sert oluşu beni mahvetti sele ile kalçam,sürekli zıplamaktan birbirini görmedi bile o yollarda..ama evet keeway i çok ciddi şekilde düşünüyorum..
araba çok faydalı oldu ama ben de isterdim ki motorumla geleyim. neyse bir dahaki sefere artık
şimdi ben buraya bi malzeme dökümü yapıyorum, ankara mt'nin gıda stoğu olarak envantere geçirilsin
bagajda bu geziden:
1 kilo sucuk
4 litre kola
3 litre yedigün (2 litreliğin yarısı içilmiş, onu bekletmem tükeririm helal edin hakkınızı)
1 paket ıslak mendil
8 paket selpak
1 kilo domates (onu da helal ediverin artık, beklemez)
250-300 gram sivri biber
1 adet mangal ızgarası
1 adet yelleme aparatı
kalmış durumda.
kaderde varsa depoculuk neye yarar motorculuk
karaali köyü dönüşünde taspınarda çay iyi gitti
konya yolundan gelirken 5 viteste benim debriyaj teli koptu zar zor dükkana götürdüm motoru artık bi tel almanın zamanı geldi zaten karaalide kopacaktı idare ettim güzel birgündü hepinize tekrar teşekkürler muhteşemsiniz
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
evet haklısın zaten karaali köyünde bir gerginlik yaptıda koparmadan konya yoluna kadar gelebildim
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Cidden güzel gezi olmuş. Nazar değmesin, maşallah diyelim.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
geçmiş olsun kızılbere müdürüm...
bunlar da bu geziden kendi albümüm için çıkan kareler, sizlerlen de paylaşmak istedim...
muratçım her ay bi kere arabayla gelsen mutfak masrafın sıfıra inecek.
arkadaşlar geziyi ifade edecek kelime bulamıyorum. özellikle karaali-konya yolu arasındaki dönüş güzergahında motor kullanmak felaket güzel bir deneyimdi.
bizleri kırmayıp katılan butun arkadaşlarıma ve gelmek isteyip de gelemeyenlere sıcacık selam ve teşekkürler.
pilotu hakimi fotocusu çılgın motorcusu mangalcısı hepimiz güzel karakterleriz. güzel bir ekip olduk, bunun tadını çıkaralım ve bu sıcak beraberliği korumak için elimizden geleni yapalım.
murat abinin fotodaki imajı bizleri yerlebir ededursun, grup sürüşüyle ilgili biraz daha itinalı olmamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum.
öncelikle bizimle olan tüm arkadaşlarımı çok sevdiğimiz için "lütfen..ama lütfen, eksik olan korumalarımızı öncelikle tamamlayalım" çağrısı yapmak istiyorum.
grup sürüşünde benim aklıma takılan konular:
1- sollama yapan ekip sollama yapmakta olan ekibe de yer acmak icin, sollamada kullandığı hızı uzunca bir süre muhafaza etmelidir.
2- dakikada en az 2 kere her sürücü, bir arkasındaki sürücüyü aynadan kontrol etsin. grup sürüşünün düzenli kalmasını sağlamanın tek yolu budur. arkanızdaki durduysa siz de durun, önünüzdeki de, onun önündeki de. kopmalar yaşandıkça arkada kalanlar yetişmek için riske girebilir.
3- tek gidiş tek dönüş olan ayrılmamış yollarda, sürüş liderinin, işaret parmağını kafası üzerinden yukarıyı gosterecek şekilde yapacağı "tek sıra" anlamına gelen işaretle tek sıra olunup, gitmiş olduğumuz bölgelerin sürücü eğitim yapısını aklımızdan kesinlikle çıkarmamalı ve arkadan gelen araçların, yavaş ve dönemeçli olan yollarda en az 50 metreyi işgal eden 10 kişilik grubumuzu tek seferde sollamasının getireceği tehlikeleri bertaraf etmek amacıyla araların açılarak, her birimiz uygun olduğunda arkadaki surucuye eliyle geç işareti yaparak yol verip sollanma esnasında gazı bırakarak, aracı mümkün olan en kısa sürede önüne alıp sırasını önündekine teslim etmelidir. Sürüş liderinin unutması halinde bile, bölünmemiş yola girildiğinde tek sıraya girilip aralar açılarak unutan arkadaşlarımıza korna ile hatırlatma yapmalıyız.
aklınıza gelen başka maddeler olursa lütfen paylaşalım.
murat fotolar ve yorumlar çok başarılı. teşekkür ettik gitti
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)