anatolia showland merkez orduevinin karşısında ve biraz ilerisindeki mekan mı ?
anatolia showland merkez orduevinin karşısında ve biraz ilerisindeki mekan mı ?
grup tamam sanırım (bakalım ehliyetsiz 3 kere yakalandım bu kez ne olcak inşalllah yakalanmam )
ANKARA MT
Has Adam aynen öyle merkez orduevinin karşısındaki mekan kapıda motosiklet göremezsen şaşırma yan taraftaki yoldan içeri girilebiliyor
millet bn ancak armadaya gelebiliyorum,saat kaç gibi orda olucaksınız tam bilim ona göre.benim numara 0536 732 82 44,olmadı birinizi arar sorarım
125 ZN
06 ZN 181
benım motor işi yattı beyler karbüratör kargoda takılmış su an ankarada ama alamadık dolayısıyla yarın arkadasın Ybr yi alıcam alamassam beni biri artçı alabilir mi ?
Ninya ben artçı bir arkadaşla geleceğim ama bana sorarsan kaskı ihmal etme elbet müsait bir arkadaş olur
@ninya
sen gel yeterki gerisine karışmaa
Can YERLİ
06 YC 502
kaskla gelırım artık ya cok kötü oldu bu iş ne güzel motorla gelecektim.
ninya hocam hayırdır yaw olay oldu senin bu karburator tuh yaw .. neyse umarım ybr yi alırsın veya en kotu ihtimal artçı gelirsin kanbersiz düğün olurmu hiç ) biz yarın 9:30 da watergunla karakeçilide buluşup gölbaşına geçicez 70 km faln sürüo ordan galiba.. yarın görüşürüz
Bacoman
valla ben de korumalarimla geliyorum, artık artçılıktan yancılığa terfi edicem boyle giderse ama çok sürmez valla 2-3 haftaya ben de ehliyetlenicem, grenajlı mobiletimle ortalığı şenlendiricez.
yarın görüşürüz ben sabah 10 da ya motorla yada yaya gelıcem
arkadaşlar bu arada AUTOSHOW a gidicez dimi.Sizle gidicez die gitmedim bütün hafta.yarın son.
Can YERLİ
06 YC 502
Ben geldim mersin ve izmir' in fatihi olodum
Nasılsınız iyimisiniz??
Yarın gelebilirim süpriz size...
görüşürüz...
günaydın mtciler... yaklaşık yarım saat sonra kırşehir-ankara güzergahında 170km lik yolculuğum başlamış bulunucak geze geze gelme payınıda koyduğumuzda yaklaşık 3 saat sürücek.. 11 gibi gölbaşında görüşmek üzere
Bacoman
beyler ben gelemiyorum işe gitmem gerekiyor
size iyi eğlenceler
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Ben de gelemedim. Raikkonen pole pozisyonundan başlayacak, görmem gerek.
May the Force be with McLaren Mercedes
Güzel bir buluşma oldu gelen herkese teşekkür ederim. Gelemeyenleri de bir dahaki sefere bekliyoruz. Fotografları arkadaslar ekler artık.
evet güzel buluşma idi sizleri tanıdığıma sevindim fotolarıda ekleyim gelmeyenler neler kaçırdıklarını görsün
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)