yaw gürsel neden gelemiyorsun hadi yaaa
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
bence de yani..bir daha mı geleceksiniz dünyaya abi..bakın ben koca şantiyeyi bırakıp geliyorum
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
gürcell bak lütfen sende gel olmaz abi koca dünya
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şehir dışından çok yakın bir dostum geldi, pazar günümü onlara ayırmak zorundayım. Cidden kusuruma bakmayın.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
peki zaten bizim biryanımız hep eksik olacak gürcell bunu bil ben isterdimki gelebilecek herkes gelsin olmassa erteleyelim mangalı sadece gezi yapıp gelelim erhan abide yok bununla birlikte bir kaç sevdiğimiz arkadaşta yok sanırım eksik gidince de içimize sinmeyecek bunuda biliyorum
(hanımı izin vermeyen, "misafirim var" diyor ) abi evli miydiniz
(serkan duymasın eksozuna bantlar ellerimi )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------
motora binmeyi seviyor mu dostunuza sucuk ziyafeti verelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------
8 kişiyi geçemiyoruz murat abi..üzerimizdeki laneti nasıl kaldırabiliriz?
emirle konusayım bakalım işi yoksa gelir belki olmadı yoldan motorcu ceviririz
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ya ne biliyim koca ankarada 8 tane motorcu var 4 tanesininde eşi izin vermiyor yazgeldi geçiyor ehliyetsiz gelenler var her riske rağmen bilmiyorum valla evren bilmiyorum
aha tiyentiğ'de kaya filmi başladı. feysbuktan da ses yok bakalım bi 3 kişi daha gelse fena olmazdı.
8 iyi bir sayı az degil ki hem sayıdan cok nitelik daha önemli, o yüzden sayı gün gelir az olur gün gelir cok olur dert etmeyin bu kadar...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ben etmiyorum fazla..ben motoruma kavuşayım da..(şöyle devam edecekmiş gibi oldu: ...gerisi yalan..sizin falan olmanız önemli değil )
Ben hakkımı helal ediyorum afiyet olsun, samimiyetinizden dolayı da inanın sucukları yemiş kadar oldum, öyle ertelemeye filan gerek yok, bu işlerde gelebilen gelir, gelemeyen böyle burdan ağzının suyu aka aka, iç geçire geçire seyreder ben haftalarca yanıma bir kişi bile bulamadan çok gezdim yollarda, şimdi 8 motor olmuş ki tadından yenmez, ilerleyen zamanlarda daha çok gezeceğiz inşallah .
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
az once otopark gırısının kılıdını acmak ıcın motoru ayaklıga alıp kapıya dogru yoneldım.tam anahtarı cıkarttım,arkamdan bır suruklenme sesı ve gümm...mondi yere yatıverdı yaklasık yarım metre de suruklendı gozumun onunde...cok sınırım bozuk o an koştum ama yetişemedım tutmak için.. sol taraf derın cızıkler ıcınde..boyası rezil oldu arka kuyruk kısmı da aynı durumda...ya gözüm gibi bakıyorum,2 gundur de bı dunya bakım masrafı yaptım.eve gelırken de kopukle yıkattım mıs gıbı oldu pazar günü ne pırıl pırıl herşeyiyle hazır derken şu olana bakın ya..butun moralım neşem sıfır a ındı bı anda..sızlere bugunku bakım resımlerını yukleyıp gostereyım dıyordum ama malesef bu kotü durum oluştu...
Geçmiş olsun, Çatlak kırık yoksa sadece boya ile eski haline getirilir diye tahmin ediyorum.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
selamlarr) abi kusura bakmayın hiç bakamıorum bu ara foruma hastalıktan ölüp ölüp dirildim. bi üşütmüşüm geçen hafta kızılcahamama gittik iki motor çok ani karar almasak foruma yazıcaktım gecenin kör vakti belli oldu maalesef. ehliyetsiz olduğum halde rahatça gidip geldim ne çevirme var ne bişi. bu hafta biraz toparlarsam yine benzeri bi gezi düşünorum. ehliyeti kafanıza takmayın derim) bu akşama belli olur benim program haber veriririm hepinize
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)