Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürsel abi nasıl alacağım ben onu ya
    Elbet birgün buluşacağız.
    Bu böyle yarım kalmayacak.... Demiş şarkıda.
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yaw gürsel neden gelemiyorsun hadi yaaa
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bence de yani..bir daha mı geleceksiniz dünyaya abi..bakın ben koca şantiyeyi bırakıp geliyorum
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

gürcell bak lütfen sende gel olmaz abi koca dünya
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Şehir dışından çok yakın bir dostum geldi, pazar günümü onlara ayırmak zorundayım. Cidden kusuruma bakmayın.
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

peki zaten bizim biryanımız hep eksik olacak gürcell bunu bil ben isterdimki gelebilecek herkes gelsin olmassa erteleyelim mangalı sadece gezi yapıp gelelim erhan abide yok bununla birlikte bir kaç sevdiğimiz arkadaşta yok sanırım eksik gidince de içimize sinmeyecek bunuda biliyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    (hanımı izin vermeyen, "misafirim var" diyor ) abi evli miydiniz

(serkan duymasın eksozuna bantlar ellerimi )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

motora binmeyi seviyor mu dostunuza sucuk ziyafeti verelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 PM ----------

8 kişiyi geçemiyoruz murat abi..üzerimizdeki laneti nasıl kaldırabiliriz?

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    emirle konusayım bakalım işi yoksa gelir belki olmadı yoldan motorcu ceviririz
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

ya ne biliyim koca ankarada 8 tane motorcu var 4 tanesininde eşi izin vermiyor yazgeldi geçiyor ehliyetsiz gelenler var her riske rağmen bilmiyorum valla evren bilmiyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    aha tiyentiğ'de kaya filmi başladı. feysbuktan da ses yok bakalım bi 3 kişi daha gelse fena olmazdı.

Motosikleti
    8 iyi bir sayı az degil ki hem sayıdan cok nitelik daha önemli, o yüzden sayı gün gelir az olur gün gelir cok olur dert etmeyin bu kadar...

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ben etmiyorum fazla..ben motoruma kavuşayım da..(şöyle devam edecekmiş gibi oldu: ...gerisi yalan..sizin falan olmanız önemli değil )

Motosikleti
    ben etmiyorum fazla..ben motoruma kavuşayım da..(şöyle devam edecekmiş gibi oldu: ...gerisi yalan..sizin falan olmanız önemli değil )
    yok sen gel özledim ben

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki zaten bizim biryanımız hep eksik olacak gürcell bunu bil ben isterdimki gelebilecek herkes gelsin olmassa erteleyelim mangalı sadece gezi yapıp gelelim erhan abide yok bununla birlikte bir kaç sevdiğimiz arkadaşta yok sanırım eksik gidince de içimize sinmeyecek bunuda biliyorum
    Ben hakkımı helal ediyorum afiyet olsun, samimiyetinizden dolayı da inanın sucukları yemiş kadar oldum, öyle ertelemeye filan gerek yok, bu işlerde gelebilen gelir, gelemeyen böyle burdan ağzının suyu aka aka, iç geçire geçire seyreder ben haftalarca yanıma bir kişi bile bulamadan çok gezdim yollarda, şimdi 8 motor olmuş ki tadından yenmez, ilerleyen zamanlarda daha çok gezeceğiz inşallah .
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    az once otopark gırısının kılıdını acmak ıcın motoru ayaklıga alıp kapıya dogru yoneldım.tam anahtarı cıkarttım,arkamdan bır suruklenme sesı ve gümm...mondi yere yatıverdı yaklasık yarım metre de suruklendı gozumun onunde...cok sınırım bozuk o an koştum ama yetişemedım tutmak için.. sol taraf derın cızıkler ıcınde..boyası rezil oldu arka kuyruk kısmı da aynı durumda...ya gözüm gibi bakıyorum,2 gundur de bı dunya bakım masrafı yaptım.eve gelırken de kopukle yıkattım mıs gıbı oldu pazar günü ne pırıl pırıl herşeyiyle hazır derken şu olana bakın ya..butun moralım neşem sıfır a ındı bı anda..sızlere bugunku bakım resımlerını yukleyıp gostereyım dıyordum ama malesef bu kotü durum oluştu...

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az once otopark gırısının kılıdını acmak ıcın motoru ayaklıga alıp kapıya dogru yoneldım.tam anahtarı cıkarttım,arkamdan bır suruklenme sesı ve gümm...mondi yere yatıverdı yaklasık yarım metre de suruklendı gozumun onunde...cok sınırım bozuk o an koştum ama yetişemedım tutmak için.. sol taraf derın cızıkler ıcınde..boyası rezil oldu arka kuyruk kısmı da aynı durumda...ya gözüm gibi bakıyorum,2 gundur de bı dunya bakım masrafı yaptım.eve gelırken de kopukle yıkattım mıs gıbı oldu pazar günü ne pırıl pırıl herşeyiyle hazır derken şu olana bakın ya..butun moralım neşem sıfır a ındı bı anda..sızlere bugunku bakım resımlerını yukleyıp gostereyım dıyordum ama malesef bu kotü durum oluştu...
    çok geçmiş olsun umarım fazla hasar olmaz üzüldüm şimdi

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı forumgrk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun umarım fazla hasar olmaz üzüldüm şimdi

sagol eyvallah..her tarafı cizik içinde rezıl oldu motor..kırık yok ama grenajları değişecek..butun hevesim kaçtı..

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Geçmiş olsun, Çatlak kırık yoksa sadece boya ile eski haline getirilir diye tahmin ediyorum.
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı dombay35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, Çatlak kırık yoksa sadece boya ile eski haline getirilir diye tahmin ediyorum.
    abıcım sagol tsk ederım..catlak kırık yok ama cızıkler cok derın oluşmuş..bende boya taraftarı değilim pek..zaten orjınal parçası boya ve işçilik ile denk gelıyor kafa kafaya..sanırım pazartesı değiştiricem tüm grenajlarını..

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    kimi lazım der kimi yapma der kimi asıl der..ben de kitap ne derse onu yapmalı derim..

sertaçın eksoz sesini özledim senin motoru görünce..sahi o nerde? (derler ya mesela )

sukum-deryaam-ermanım, ne zaman ehliyet cepte olacak?..kızılcaya gitcez hadi
    selamlarr) abi kusura bakmayın hiç bakamıorum bu ara foruma hastalıktan ölüp ölüp dirildim. bi üşütmüşüm geçen hafta kızılcahamama gittik iki motor çok ani karar almasak foruma yazıcaktım gecenin kör vakti belli oldu maalesef. ehliyetsiz olduğum halde rahatça gidip geldim ne çevirme var ne bişi. bu hafta biraz toparlarsam yine benzeri bi gezi düşünorum. ehliyeti kafanıza takmayın derim) bu akşama belli olur benim program haber veriririm hepinize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler