neydi abi organizasyonumuzun adı
neydi abi organizasyonumuzun adı
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sucuğun ekmekle buluşması iki tekerleğin rüzgarla buluşması
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sukutırdan şaşmıycan abi. ilerde çekerim bi 250lik mis gibi.
sukuderya suvarin ehliyet alıyor toplaşması vol-1
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
tamamdır isim güzel oldu..feysbuktaki guruba da yaziym belki birileri gelir.
daha doorusu sukuderya suvarin motorları bağlatıyor toplaşması
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
bak yaa.. yok yok rölanti değil..ben benzin hava karışımını kısmıştım biraz..servisten sonra çok yakıyordu,benden sonra daha da cok yakmaya başladı.. bugun kendı ustama bıraktım full bakımla pazara hazır..bende isterdim eskisi gibi tekrar enduro sahibi olabılmeyı ama ne yapalım şimdilik bununla devam scu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 PM ----------
şu feysbuk şeysini bı ver bakam..gırıp bakalım bı..
hadi sucuk ekmeğe gel
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
face ölü grup canlanmıyor damarlara kan gıtmıyor, daha iyi bir isim lazım geziye mesela dolana ay dolana dolana jr'a dolana gezisi olsun
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ankara mt diye aratın facebooktan..ilanları orada yayınlıyorum ama 2 geziye de kimseden yanıt gelmedi..uzaya sinyal gondermeye devam
Yav jr.'ım Evrenim sen beni de eklemişssin listeye de yanlış görmediysem, kardeş ben taaaa Kenya'dayım şimdi ( Konya da ben Kenya demeyi tercih ediyorum ) Daha kavuşamadım motoruma bi türlü..Döner dönmez ilk organizasyonda varım. Hatta yaz bitmeden bi uzun yola isterim bende topluca. Bak scu'da alıyomuş ehliyeti.
bence bu buluşmaya ferhat göçer de gelsin ve kendisini trt kavşağından karaali köyüne kadar motorların arkasında sürükleyerek götürelim
ne zaman döneceksin konyadan?
ceyar müdür iletiler mail olarak geliyor
farkındayımı murat. yazmıyorum birşey
msn kasıyor telefon var mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------
ferhat göçer haydar haydar'ı söylüyor, bi süre yokum bu heriften bu şarkıyı dinleyemem
hadi iyi geceler hepinize
Şu an bu konu içerisinde 106 kullanıcı var. (0 üye ve 106 misafir)