yok be abi maksat hareket olsun topic düşmesin, her gelen sayfalarca nerde saat kaçta ne yapiyoruz bu hafta diye aranmasın. yani benim de elime yapışmaz ya yapivereyim.
yok be abi maksat hareket olsun topic düşmesin, her gelen sayfalarca nerde saat kaçta ne yapiyoruz bu hafta diye aranmasın. yani benim de elime yapışmaz ya yapivereyim.
pazar 13,20 de dersanem bitiyo engeç 14,00 da armada dayım.herkes kaçta armada da olucak
125 ZN
06 ZN 181
O saatte herkes yarışlarda olur.
Ancak akşamüstü Armada'ya gelirler.
Sen ekipten bikaç kişinin telefonunu alıp iletişim kurabilirsin.
Arkadaşlar,
Pazartesiden itibaren izne ayrılacağımdan,forumu takip edemiyeceğim,buluşmalara Ankara'da olursam katılırım.
Artık telefonla sizden öğrenirim yer ve zamanı.
Pazar günü ayarlayabilirsem en azından bi merhaba demek için uğramaya çalışırım.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
Açıkyol iyi tatiller diliyorum
saat 10 da bir anormallik çıkmazsa bende geliyorum emreben'e tel açtım %98 bende gelirim diyor
Ayrıca Oyeah nerede ses soluk çıkmıyor ?
setr74;
ohyeah şu aralar cross olayına merak saldı,dağ bayır geziyor.
yarın konuşayım da motocross yarışlarına o da gelsin.
daha Ankara'dayım görüşürüz.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
Açıkyol bilkentte sarı gt250r kullanan arkadaş yanına uğrayabilir haberin olsun Ankara'da fikir alışverişinde bulunabileceği hyosung sürücüsüne rastlamadığını söyleyince seni tavsiye ettim
ewet bende ohyeah e (efeye ) msj attım ama galiba daha görmedi onuda görmek isteriz motokrosta...
Bacoman
mito güncelle bakalım madem
Can YERLİ
06 YC 502
Gelecekler Listesi v.3.0
10.09.06 Pazar günü saat sabah 10.00 da Anatolia'da buluşuyoruz. 10.45 dedik mi teker döner motocross şampiyonasina doğru. sonra gelecekler için nereye gittiğimizi ordaki cafe sahibine söyleriz.
Gelecekler
1) Mithrelios(arabayla veya yancı olarak)
2) Ninya
3) Cano
4) autonomous
5) baco (gölbaşından katılacak)
6) gupilya
7) watergun (gölbaşından katılacak)
8) setr74
9) E_M_R_E_sen
10) emreben
Belkiciler
1) açıkyol(sonradan katilmak üzere)
2) reDragon
3) .
@gupilya
umarim o günleri de görücez, annem bugün işyerine gelecek ve motor hakkinda ebeveyn tavrinin ne olacaği konusunda dananin kuyruğu kopacak. ehliyeti almaya da az kaldi 15-20 gün en fazla, sayili gün çabuk geçer
arkadaslar bende gelıyorum.. ben 10.30 da konya yolu köprüsünün altında (incek gölbaşı oran kavsagı) bekliyecegim motorum mondial 150hs turuncu renkte birde mithrelios dostum listede emreben var ? bu kim
ANKARA MT
emreben eskilerden oda bilgisayarcıydı yanlış hatırlamıyosam.
açıkyol;
yarın ki TUS sınavında başarılar dilerim. zihnin açık olsun.
merhaba arkadaşlar;
yarın sabah saat 9.30 da baco ile karakaçeli ilçesinde buluşacağız. Saat 11.00 gibi Gölbaşı civarında oluruz. Sizlerle orada mı buluşacağız yoksa şampiyona nın yapıldığı yerde mi?
oooo bizimkiler program yapmışta benim haberim yok
siz 10:45 de hareket edecekseniz benide konya yolu köprüsünden alırsınız o zaman. Motorumu biliyorsunuz turuncu canavar
11:00 de sizi bekliyo olucam sakın geç kalmayın
belki lazım olur 0 535 867 18 97
gelemeyecek olursam akşama kesin mesaj atar yada ararım birinizi
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
slm millet anladığım kadarıyla son durum şöle...
Gelecekler
1) Mithrelios(arabayla veya yancı olarak)
2) Ninya
3) Cano
4) autonomous
5) baco (gölbaşından katılacak)
6) watergun (gölbaşından katılacak)
7) gupilya
8) setr74
9) E_M_R_E_sen(konya yolu köprüsünden katılıcak)
10) emreben
11)ohyeah(konya yolu köprüsünden katılıcak)
Belkiciler
1) açıkyol(sonradan katilmak üzere)
2) reDragon
3) .
Bacoman
bak mito bulaştırdın işte
Can YERLİ
06 YC 502
beyler sabaha işe gitme durumum var ama kesin değil.
eğer ki saat 11 de konya koprusu oran kavşağında değilsem beni beklemeyin gidin. Gelecek olursam o saatde kesin orda olurum zaten
baco bahattincan mesajını aldım. Gelmeye çalışıcam kardeş
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)