yaw iyide o zaman siz söyleyin bi yer beraber gidelim ankaranın her yolunda var çevirme konya yolu eskişehir yolu istanbul yolu samsun yolu menhattın yolu
yaw iyide o zaman siz söyleyin bi yer beraber gidelim ankaranın her yolunda var çevirme konya yolu eskişehir yolu istanbul yolu samsun yolu menhattın yolu
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
uyar abi gidelim. olmadı öncü göndeririz çok da dert değil.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
yaw korkunun ecele faydası yok onlarda insan ben bağlarım onları siz merak etmeyin ceza meza kestirmem ayrıcanada biz mangal yaparken gelirler onlarada birer ekmek arası mangal sucuk veriririm sen merak etme souvarine
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
öncü falan göndermeye gerek yok..murat abimiz hallederim dedi bir kere yola devam..her motordan tek tek ekrak isteyecek değiller ya.
sucuğun ateşte ekmekle buluşmasına varmısın yokmusun
ehahah çevirme ekibi forumu okuyomuş şu anda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------
vericeksin biberi sarımsağı domatesi de ateşe
bana gelmekten başka bir seçenek bırakmadınız başkanlar...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
müdür mt ankara olarak fotograf çekinebileceğimiz geniş düzlükler de var mı hedef köyde?
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
evren sanki bu iş olmayacakmış gibime geliyor ne kadar çok katılım o kadar eğlenceli olur ama milletten ses yok sanki pusuya yatmışlar iptal edilmesini bekliyorlar vallaha bu hafta mangal yapamassak ben birdaha hiçbir toplanmaya gelmiycem bu ne yaa yaz geldi geçiyor bi doğru dürüst toplanamadık insanın hayatında kaç güzel gün varki neden bunlardan bir tanesini beraber paylaşmayalım değilmi malzemeyi alacağız ben mangalı yakacağım ve herkese pişirip elimle vereceğim ekmek arası sucuğu bunda katılmayacak ne olabilirki
pazara daha var kızılbere müdürüm ya liste kalabalıklaşır liste coşar bence hafta içersinde...
gevşe abicim. millet forumda değil. daha salı günü. ben gene gaza geldim. en az 10 kişi gideceğiz merak etme sen
bu ekiple gezilmez de kimle gezilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------
ben yatıyorum. yarın sabah bakarım ne var ne yok
iyi hadi sana iyi geceler sucukları say rüyanda
abicim gelmicek ne olabilir ki..karamsar gördüm seni.. kalabalık bi Ank.MT olacak yine sen sıkma canını..sucuğun kokusunu duyup ta gelmicek varsa çok şey kaybeder..
arkadaşlar merhaba aranızda hiç kimseyi tanımıyorum 25-26 temmuzdaki hafta sonu ankarada olacagım 2003 yamaha r6 ım var uygun olursa bende size katılmak isterim...bu arada adım emrah
emrah hoşgeldin. sen gel trtye tanışma işi kolay
yaş, meslek alalım senden?
tamam sıkmıyorum canımı geniş düzlükler var fotoğraf çekilebileceğimiz siz merak etmeyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
emrah hoşgeldin aramıza
onlar özel bir emir almadıkca cevirmezler cevirseler cevirseler trafikten piliç çevirirler tabı bu laftan sonra cevrılıp pılıc olup rezıl olmakta var gene dikkat etmekte fayda var bende gelıyorum zaten listenın basındayım ama nereye gıdıyoruz rota neresı anlıyamadım...bide herkes kendı sucugunu getırırse baskalarınada yuk olmaz yoldanda domates bıber ıcecek alırız tamam olur....
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Ben böyle manzara görmedim , sabah sabah ağzımın suyu aktı .
Ama, malesef cumadan itibaren 3 hafta buralarda olmayacağım, sadece fotolara bakarak idare edeceğim. Evren cim listeden beni silmen gerekecek, inşallah başka zaman telafi ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------
Murat, ben planlamayı sonuna kadar destekliyorum, olacak bu iş , ben katılamasam da , ekipdekiler cin gibi bu satırları okuyorlar merak etmeyin , pazar saat 10:00 da TRT önünde buluşma ve oradan rotaya devam. SUCUĞUN ATEŞLE BULUŞMASI GEZİSİ
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 AM ----------
"EKİPTEKİLER" derken bizim arkadaşlardan bahsettim, yanlış anlaşılmasın (trafik polisleri değil).
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)