Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

işte mangal 4 adet tuğlayı kare yapıp içine kömürü atıyorsun üstünede ızgarayı koyuyorsun ateş iyice kor oluyor ızgaranın üstünede allah ne verdiyse koyup pişiriyorsun ve bunlar tek bir sırt çantasında gelir ve fazla yüküde olmaz ben getiririm problem değil mangal hazır ateşi yakarım siz dumana gelin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 PM ----------

Alıntı souvarine adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 PM ----------

www.karaalikoyu.com
    gidemedim yıllar oldu köyüme
    zalim gurbet yol vermedi bu sene
    ana baba hasreti büker belimi
    gidemedim,bilmem neyleyim bu sene

koyun kuzu meleşirdi dağında
    güller açardı taşkalenin bağrında
    yiğit doluydu her karışında

beydağına çıkar adak adardık
    göl suynu alıp bade yapardık
    türküler söyler,sazlar çalardık

elbet birgün cengiz de gelecek
    bilirim bu hep böyle gitmeyecek
    ayrılık,birgün seninde sonun gelecek
    işte ozaman geleceğim beydağı
    sucukları senin getireceğini biliyordum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

tamammı beyler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 PM ----------

siz siz olun mangalı bana bırakın biberlerin patladığını ve ekmeğin sucukla buluşmasını izleyin
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    S&T GV250

müdür illa ki çıkılcak konya yoluna...nası bi rota takip edicez?
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    harika..kabul ama köy yollarından gidersek ehliyetsizler de rahat eder abi..ayrıca piknik için uygun gölgelik var mı orada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------

yeri bir netleştirelim. çok zamanımız var ama ilgisiz kalırsak boşa harcamış oluruz. hadi yapalım şu işi arkadaşlar gene aynı olmasın fotolar

murat abi taş ocağı falan illa ki yaparız tuğlaya bile gerek yok ızgara ve kömür, biraz da tutuşturacak birşeyler kaptık mı tamamdır bu iş. şimdi burada şu sorular sorulmalı:

1- buraya alternatif (ana yol dışı) güzergah var mı?
    2- burayı gidip gördünüz sanırım. gölgelik biryer var mı?
    3- çeşme falan var mı el yıkayacak?
    4- yolu asfalt mı, bozuk mu?
    5- kaç km ya da dakika sürer?

yeni yerler görmek bana uyar. ayrıca muratla sizin koyduğunuz fotolar katılımı hayli artıracaktır

ben de bu arada alternatif yollara bakayım[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 PM ----------

murat linkteki köyse resimdeki mekan harika. acaba aynı isimde başka biyer mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------

haymana yolu ve çevre yolundan alternatifler görünüyor..hangisi uygun biliyor musunuz murat abi?
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

şimdi gölbaşına yaklaşık olarak 30 veya 35 km ayrıca orada keçören belediyesinin yaptırdığı suyu bol ve oldukça güzel bir park var parkın içinde halı saha var gölgelik ağaçlar var ve ayrıca parkın içinde park oturakları olurya şu 4 kişilik masalı onlardanda var sessiz sakin biryer ve muhteşemde havası var yollar tamamen asfalt ve keyifli bir sürüş olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

benimki bir fikir ama daha güzel yerler bilen varsa gidebiliriz
    [B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    1-abi keçiören mi dediniz? orayla ne ilgisi varmış keçiörenin?

2-dediğim alternatif yolları kullanma durumunuz oldu mu?

3- yolu nasıl asfalt mı?

4- belediyenin yaptırdığı parkta mangal serbest mi?

5- giriş ücreti var mı?

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi gölbaşına yaklaşık olarak 30 veya 35 km ayrıca orada keçören belediyesinin yaptırdığı suyu bol ve oldukça güzel bir park var parkın içinde halı saha var gölgelik ağaçlar var ve ayrıca parkın içinde park oturakları olurya şu 4 kişilik masalı onlardanda var sessiz sakin biryer ve muhteşemde havası var yollar tamamen asfalt ve keyifli bir sürüş olur[COLOR="Silver"]

güzel fikir..söylediğin gibiyse gidilebilir..ee maç yapıyormuyuz mangaldan sonra

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    harbi ya bi halı saha organizasyonu da konuşalım dop depmeyi seven varsa belirli günlerde banko gideriz bir sahaya

ben de bayıldım fikre..ihtiyacımız olan, ankaranın etrafına serpiştirilmiş güzel yerleri bulup çıkartmak. güzergah bulmamız lazım diğer arkadaşlara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

Manzara budur iki tekerli dostlar

ya giriş paralı değil ve keçiören belediye başkanı turgut altınok oralı olduğu için çok güzel bir park yaptırmış oraya mangal serbest sanırım olmassa dışarda yakarız mangalı zaten taş duvarla örülmüş kenarı parkın alternatif yol olarak konya yolundan karaoğlan köyü üzerinden oğulbey köyünden bala yol ayrımına ineceğiz konya yoluna çıkmadan ....
    bala yolundan direk beynamı filan geçip sağa dönececeğiz orada gördüğümüz yerlerde bile durabiliriz

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz siz olun mangalı bana bırakın biberlerin patladığını ve ekmeğin sucukla buluşmasını izleyin
    Murat Abi'nin başında olduğu mangaldan yemiş biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbi ya bi halı saha organizasyonu da konuşalım dop depmeyi seven varsa belirli günlerde banko gideriz bir sahaya

ben de bayıldım fikre..ihtiyacımız olan, ankaranın etrafına serpiştirilmiş güzel yerleri bulup çıkartmak. güzergah bulmamız lazım diğer arkadaşlara
    lise ve sonrasında lisaslı olarak futbol oynamışlığım var..kaleci olarak ama..güzel bir takım çıkartıp bunu sürekli hale getirebiliriz güzel fikir.

evren kalabalık bir grup olarak gidiyoruz sonuçta..ehliyetsiz arkadaşlarımızı grubun ortasında tutarsak bir sorun çıkacağını zannetmiyorum..çevirmeye bile girsek 3-5 ehliyet gösterirsek arada kaynar gibime geliyor sanki..

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    abi asfalt mı peki bu yol..değilse emesenden özel yaz erhan abiye çaktırmayalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lise ve sonrasında lisaslı olarak futbol oynamışlığım var..kaleci olarak ama..güzel bir takım çıkartıp bunu sürekli hale getirebiliriz güzel fikir.

evren kalabalık bir grup olarak gidiyoruz sonuçta..ehliyetsiz arkadaşlarımızı grubun ortasında tutarsak bir sorun çıkacağını zannetmiyorum..çevirmeye bile girsek 3-5 ehliyet gösterirsek arada kaynar gibime geliyor sanki..
    ben de kaleciyim. lisansım yok tecrübem var

abi bu çevirme olayını geçeriz..ruhsatın arasına birer kangal sucuk koyduk mu tamamdır (oha)

ya yol asfalt birdaha söylemiycem ayrıca siz polisleri bana bırakın kimse sizi çeviremez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------

ben sizi çevirtmem mangalda sucuk yapıcam size siz merak etmeyin

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    tamam abi ben alternatif güzergahı sordumdu asfalt mı diye kızma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

bi de abi alternatif dediğin yol konya yolu zaten

Motosikleti
    S&T GV250
    ceyar müdürüm linkteki köy galiba sivasın aynı adlı bi köyü, ben de tam olarak anlayamadım
    [B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    ehaha çaktırmasaydın abi linkteki yer güzel

Motosikleti
    S&T GV250
    kızılbere müdürüm, bak oradaki ekip çok kıl, bi keresinde beni dörttekerle durdurdular muayeneyi iki gün geçirmiştim, 20 milyona kurtardıydım...gerçi bu da bi yaklaşım tabi:D

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de kaleciyim. lisansım yok tecrübem var
    desene aynı takımda olamıcaz.. başka bir alternatif yer çıkmıyor galiba..bumudur son şekli güzergahın

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    şşşş lem..aşşaa sırada adı çıkanlar...okumak yok öyle bedavadan fikir beyan edin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

bakın biz muratla ne bulduk..bi kişi 5 dakka önden gitsin..çevirme varsa haber etsin bize gelmeyin diye nasılız ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

(şimdi bu 5 dakka önden giden yolu bilen murat abi olursa, biz o haber vermese de gelemeyiz zaten kayboluruz )

Motosikleti
    S&T GV250
    ben top oynamam lakin izlerim...çok sıcak be hacılar

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    yok abi topu orada ben de oynamam..başka zaman gece maçları diyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler