hah işte..geldi benimkisi umpahahahahahah ne yapıyo bu ada...haa pardon normal abi motoru görmemiştimmen
hah işte..geldi benimkisi umpahahahahahah ne yapıyo bu ada...haa pardon normal abi motoru görmemiştimmen
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
erman da san'atını burda konuşturdu...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
daha büyük yükleseydin Muratcım
ybrmle kugu gölü balesini cekiyoruz
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
yaşasın dumanlı kafa sahası
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
kızılca gezisine hepimiz bu resimden çıktı alıp ön siperliklere falan asıyoruz..ankara mt nin ikonudur bundan böyle
murat kutlarım abi, benim, bira geyiğinin üstüne çılgın fatihin biralı resmini ifşa etmemden beri böyle bir bomba düşmemişti buraya..ikimizi de göle atacaklar düşman topluyoruz
motorumu üzerlerine sürerim öyle çiğlik yaparlarsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------
ben yakışıklı ve karizmatiksem bu benim problemim mi?
murat meğer gizli saklı sanatsal foto çekiyorum ayağına kuyunuzu kazmış bütün gezi..ben kızılca gezisinde muratı arkama almam abi önümden gitsin hep
senin fotodan değil, sukunun ünlü tablosundan bahsediyorum
Evet Fatih abi,
hala "güccük CC" tayfasıyla takılıyor
Test ettim söylentiler yalan
Ya viragonun ardından gitmek ne kadar zor bişeymiş, ses kulaklarımda hala boorroorororororroroooooorrrrrrrrr diye
Daha sonra sağolsun Serdar yol verdide önden tın tın geldim, çok fazla egzos sesi dinletmedi
müdür ben bi açıdan yine kovalarım yine yakalarım...hele çarşamba günü yüksek zoomlu lens alıyorum ki vites değiştirirken yapacağınız ters bi hareketi bile belgeler korum buraya
ben arada bir alıntı yapayım..güncel tutalım bu resmi
şimdi buraya koyduğumuz resimler de ilk sayfada yayınlananlara ekleniyo mu
ehliyeti aldığım anda ankara grubunun vazgeçilmez simasıyım hacu... vallahi en ufak buluşma gelir kulağıma
seni çok severiz biz cıbıfçılar bilirsin..zaten bir cıbıfçı karakterini de bu gezide yakından tanıma fırsatı bulmuşsun (umarım gürkan yamuk yapmamıştır..yoksa burda motorla giderken çekilmiş çatal fotolarımızı görebiliriz )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
gürsel abi leopardan haber var mı? bi damacana istiyorum
fakat benim de ybr üzerinde apaçi pozlarım var...onları koymuyorum...birazdan erman'a yollucam o koyarsa bilmem, ama ben koymuyorum
bence yollama..şurada karizmatik bir karakter profili oluşturmuşsun..bırak seni öyle bilelim tanıyalım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)