scuyla biz aynı okuldan yetiştik, devrem o benim gerçi o zaten sizden biri olmuş artık, bana da çok bahsetti takıl takıl diye, dedim ben paşa çocuğuyum merasimsiz iş yapmam
scuyla biz aynı okuldan yetiştik, devrem o benim gerçi o zaten sizden biri olmuş artık, bana da çok bahsetti takıl takıl diye, dedim ben paşa çocuğuyum merasimsiz iş yapmam
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
"sizden biri" yok..bak şu anda sen de bizden birisin
bu işte sukunun barnaa olduğunu biliyodum.. pis herif ille beleşe sucuk yiycek seni de alet ediyo
güzel bir motorla başlamışsın. sukuya da anlatsaydın ya almış vız vızı geziyo (ben kaçıyom suku burayı yarı otomatikle basar beni de indirir )
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
eyvallah jr
motor on numara da motordan önce ehliyetle başlasaydım çok daha kıyak olacaktı aslında. 18 nisan sınavının başvurusunu bir günle kaçırdık. ulusan'ın motor okulunda bir ay eğitim aldım işte scu'yu da ordan tanıyorum, zaten cruiserlara meraklıydım, o segmentte hem en tavsiye edileni hem de benim en içime sinen oydu, değiştirmek, cc yükseltmek vs düşünmediğim ve kendime de güvendiğim için de sıfır aldım. hani ben bu motora güzel bakarım, efendi gibi kullanırım evladiyelik bişey olur diye düşündüm...rodajdayım şimdi 180 km oldu, ehliyeti alayım 1 haftaya kalmaz biter rodajı...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
hayırlı olsun. yaş meslek isim ne?
motoruna dair yapılan şakalar konusunda çok hassas bana kalırsa o sırf bu yüzden bir seneye kadar altına binlik bi enduro çekecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------
yaş 30, diplomada tarihçi yazıyor ama fiilen işsizim, adım da murat...
o da benimkine yağdanlık diyo anlar o şakamı acemi ya tehlikeye sokuyo bizi de. ders almış hali buysa
memnun oldum murat. ilk gezide tanışmak dileğiyle.
bu da benim "vecihi"...vitrin yansımasından...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 PM ----------
tanışmak görüşmek nice yollar yapmak dileğiyle, ben de memnun oldum hepinize iyi geceler...
burdayım çiçeem
yeni girdim eve.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------
hop dedik gençadam! bu kadar sert yapma. gevşe biraz. biz ankaralı motosikletseverleriz. hep ankaralı hep motosikletseverdik. sorgulamak kimsenin haddine değil.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ne yaptınız yaww bu saate kadar ee tabii ayak sakat yürüyerek anca vardın :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------
valla ben kaptırdım samsun yolundan püfür püfür hava seytan dönme etlik sapağına pas samsuna kadar dedi ama elbet benzin bi yerde bitecek diye düşünüp vaz geçtim :D
ne yürümesi yau, saolsun çapırcı arkadaşlar elimi sıcak sudan soğuk suya sokturtmadı.
eee verirsen ybr'yi benzin bitecek diye tırsım tırsım tırsarsın.
biz dedik geçen hafta tınlamadın bizi :D bugün daha iyi anladım herşeyi
ayıpsın bebek, sevmiyoruz ama dinleriz fikirlerini
motorize ekibinde cezası bitmiş bu arada
vışşş :D oda kurtardı öle mi nerlerde o zaman :D
abi nargileli bi yerde buluştuk harbiden ama biraz pahalı geldi fiyatlar.
haftaya başka bi yer bulalım derim. park yeri olan, uygun fiyatlı, sakin bi mekan lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------
yoğunmuş işleri, takılmıyo hiç
sanki ben çok seviyim seni :D aramayın ula gelmiyom gezilerinize falan
hoşbulduk kuvvetmira...evet sen forumda bana hoşgeldin diyen ilk kişiydin daha ilk mesajı yazdığım gün "suvarine scuderia ehliyet alıyor toplaşmasında" tanışmak da kısmet olur inşallah...
scuderia, gel gel dedin işte geldim güzel kardeşim...sanırım ankaralı arkadaşları ehliyet alışımızı kutlamamız gerektiği konusunda ikna ettim...mangal sucuk, kuzu, hatta deve kesmeye kadar vardırdılar işi...bence neşeli bir grup insan
ismail akşam hava süperdi :D tam gezmeliktide tamamen duygusal sebeplerden gidemedim :D yaww ben motorumu çok seviyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 PM ----------
al o zaman fıtih :D
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)