Evrencim benim namussuz motor ekmek yediği eli bile ısırıyor sorma...Dün zinciri temizlerken beni de ızgara yaptı.
Fotoğraflar çok güzel. Ellerinize sağlık.. Bu arada Kesikköprü çok iyi fikir.. Balık avına meraklı arkadaşlar () da heveslerini alırlar biraz. Tutar balıkları benim namussuz egzosda kızartırız...
AHAIHAIHAIHAIAHIAHI harikasınız erhan abi kopardınız yaa bunu duvar kağıdım yapacağım
bu arada hakikaten aynı yerde çekmişiz resmi tam gırgır
abi gezinin birebir aynı olduğunu ifşa etmeyin..kalitemiz düşüyor gezilerimize katılım azalacak
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bu arada fotolardaki eleman sayısını fotoşapla 20ye çıkarırsak havamızdan geçilmez gibi duruyor. siz ermanı gittikçe küçülterek aralara bikaç tane daha ekleyin
şimdi abi kırosçular arasındaki farka bakıyoruz. öndeki kırosçu çarpmalara karşı "sistemi" biraz daha yukarıda tutuyor..daha ayakta yani fatihse selenin yumuşaklığına fazla güvenmiş bilemezdi ki depoya oturacak ..bi daha olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------
yok abi ya fatih gönüllerin kırosçusu..cesareti yeter..son anda "la la la" dermiş gibi pozisyon almış ehumehehum
tam da öyle olmuş cidden fatihin önünedfki motorcu olmasa daha ileri inerdi o da belki
Teknik önemli işte, öndeki anlamamış ne yapacağını arkadaşım. Yalnız benim kanıma girdiler bunlar bu arada. 2. el Kros bakmaya başladım. KLR 250 - DT 125, 2 bin civarı krosa çevrilecek aletler var. Fatihin arkasına hava da bi motor daha iyi olmaz mıydı
Serkan senin eksoza çin malı motorlardan bir nikelajlı muhafaza takalım
Kesikköprü yolunu bilen var mı? Haritadan buldum ama bilen varsa daha iyi. Ben denizci olmama rağmen görebileceğiniz en rezil balıkçıyım. paso yem kaptırırım. biri beni ve ceydayı da besleyecek kadar tutar de mi kim o balığa meraklı kişi?
Eskişehire doğru güzel biyer bilen var mı aklıma güzel bi fikir geldi (777. mesajım olmuş)
777. msj hayırlı olsun ben kesikköprü tarafına gitmiştim ama balık tutmayacaksak okdr yolu tepmeye gerek yok bence doğası daha güzel olan biyere gidebiliriz...
yolların bi kısmı da hala inşaat halinde zaten kesikköprü tarafında
o parkurda gürkanla bizim motorlar az buz da olsa gider yaa
suku'nunki gitmez ama çekişi az
ben cok guzel yerlerın rotasını bulurumda hep enduroların gırdıgı rotalar bız gıdemeyız ancak mangal ıcın guzelb ır yer bulcam ehlıyetımı aldıgım zaman gıderız sonbaharda kesınlıkle cubuk karagol yapalım ama sonbaharın tum guzellıgı ızlenebılıyor..kopyala yapıstır insan oldum
bak yahu mesaj yazarken bile arkamdan konusuyorlar olmazki bu kadar ben benzının ıcıne ozel karısım eklıyorum cekıs felan super
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Ben bugün bi çalışma yaptım. çubuk-kesikköprü yollarını ezberledim. eskişehir yolunda da tarihi biyer var gordion diye ama gitmeye değer mi bilemiyorum.
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
iyi o zaman arada kaçaklar olmasında onun için sordumdu))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------
bu resimleri nasıl büyük yapıyonuz bi söylermisiniz hayır söylemeyecekseniz biliyim silahımı yağlıycamda
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
iyi yolculuk sen istanbula gitmişken biz mangalı yakalım ::::
abi bu resim vesikalık kadar ya eskişehir yolunda biyer bulursak eskişehir mt ile ortada buluşur tanışırdık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------
erhan abi açmış racing motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 PM ----------
murat abi, resim sen bilgisayarda açınca büyük mü çıkıyor?
arkadaşlar ben pazar gününü anlat anblat bitiremedim motorcu bi arkadaşıma. oda gelmek istiyor bundan sonra) bu arada resimler çok harika yaaa .ellerinize sağlık. valla açılması bile uzun sürüo kimbilir ne kadar zor eklenmiştir buraya sabrın çin helal olsun
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)