mesela kırmızı endurolu celal abiyle aprilia maxi scooterlı "dombay" erhan abi habersiz geldiler. İlk buluşmamıza da gönüllerin sultanı, uçan motorcu fatih habersiz gelmişti.
mesela kırmızı endurolu celal abiyle aprilia maxi scooterlı "dombay" erhan abi habersiz geldiler. İlk buluşmamıza da gönüllerin sultanı, uçan motorcu fatih habersiz gelmişti.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bazlama çetesi olucaz)) yarın kahvaltıda bazlama varya ondan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------
Nasıl isterseniz eby78 ben beklerim sizi eğer gelirseniz peşpeşe gelirseniz daha iyi olur hayır biriniz pazar günü biriniz pazartesi gelirse pazartesi gelen kahvaltıyı kaçırır ondan dedim
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
saat 11..ben biraz dışarı çıkıp arkadaşlarımla hasret gidereyim. 2 saatten erken gelmem. burada olan olursa konuşuruz. gelecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. ayrıca gürsel abi gelmenizi 4 gözle bekliyorum
yarın oradan geçeceğiz yolu öğrenirsin. ben sana kroki attım incelesene en kestirme gidiş orada var.
Tamam captain ve eby78 sizi dört gözle bekliyorum sabah 9:30 da konya yolunda trafik hastanesi önündeki üstgeçit altında
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
EHLİYETİ OLMADIĞINDAN BERABER GELİN DEDİM
arkadaşlar yaklaşık 15gün sonra bende katılıcam aranıza.kabul edersiniz değil mi?
2 teker tek ruh tek yol.
Ya ne demek skakfilozofu bekleriz herzaman tabi herzaman
ee F1 işini nasıl çözüyoruz...
BEN FERRARİYLE GELİYİM OLMASSA MASSA ))
bidakika hangi trtydi arı stüdyoları mı
YOK SPOR STÜDYOLARI)
Düşünsenize yarınki toplantıya kenan sofuoğluda geliyomuş )
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)