Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Estafırıldak abi arada bir dükkandan çıkın kokusuz hava alın
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
yavaştan toparlayalım o zaman. saat 10da trt yan yolda buluşuyoruz. yedek güzergahımız hazır, 11e kadar netleştiremezsek geçen haftaki bol sürüşlü bol göbekli planı uyguluyoruz. "Bana uzak" diyenler olabilir ancak zaten oradan geçeceğimiz için en yakın yer trt. saat 1015te de hareket edelim.
Bu arada bugün otobana çıktık da aklıma ne geldi. rodaj yüzünden 80i geçemiyorum. kızılcahamam yolu 80le bitmez ya
Bir kurtulayım şu rodajdan adam gibi geziler yapalım kesikköprü, kızılca, beypazarı falan..
aloooooooo ne oluyo burda:::
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 PM ----------
evrencim kahvaltıya gidek bolca çay içek bazlamaların bir gelsin biri gitsin bal gelsin,peynir gelsin,sahanda yumurta gelsin,salatalık domates gelsin midemiz bayram etsin zeytin gelsin bizim motorcular yesin demi yani
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
eyvah eyvah..murat abi de mangalcı çıkmadı..o halde park 166ya kahvaltıya gidiyoruz arkadaşlar uygun mudur?
mangal yaparım ama bence bunu bu toplantıda tarihini kararlaştıırıp gidelim ben sonuna kadar mangalın başından ayrılmam ama proğram biraradayken daha iyi yapılır yarın karar veriririz bir dahaki toplantıda mangal yaparık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------
dikkat ettinmi koca ankarada ikimiz konuşuyok:
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Geçen haftadan kopi peysttir:
güzergah planı şu şekilde:
pazar sabah 10da trt yan yolda buluşma,
oradan taşpınar köyü "park 166" (açık hava) cafeye toplu sürüş. Bahçede çimlere, minderlere yayılmaca, buz gibi içecekler ve kahvaltı. (çok keyifli yerdir)
oradan hiç görmemiş olanlar için incek-gölbaşı arası, balıkpınar köyü yolu bomboş (kaymak asfalt) keyifli yoldan gölbaşına iniş, kros pistine uğramaca ve eymirin ön kapısından motorcu girişi
eymir yelkenci büfede balık-sucuk-köfte ekmek keyfi, muhabbete ve foto çekmeye devam.
oradan toplu resim için geleneksel manzaralı yerimizde pozumuzu alıp foto için birilerinin geçmesini beklemek
oradan bilkent börgır kinkte açık havada dondurma yeriz.
sonra da toplu çıkar dağılırız.
iyide bunu iki kişimi yapacaz ankarada başka motorbisiklet kullanan yokmu??:::::::::::::::::::::::::::::::D
trt önünde buluşalım bizi yan yollara sokma evren tehlikeli olabilir )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
trt önüne gelecekler el kaldırsın sabah 10:00 da
arkadaşlar mangalla bende ilgilenirim bi şekilde) şimdi trt konusunda da oraya nasıl varıcam yolu tam kestiremedim ayrıca ben daha ehliyeti önümüzdeki ilk sınavda alacağım için acep sorun çıkarmı çıkmaz derseniz bana yolu tarif edermisiniz çünkü hem yol özürlü biriyim hemde zaten yolu bildiğim söylenemez
captain sen nerden gelecen oraya de bana bakıyım
daha doğrusu nerde oturuyorsun
abi listeyi yaptık ya oradaki 10 kişi geliyo işte:
eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
forumgrk
trtnin önündeki kavşak var ya arkadaşlar oradan trtnin yanına yol giriyor. Yine de gerek var mı gugıldan anlatmama?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------
sertaç geçen sefer anlatmıştım ya onu okusan tekrar kestiremez misin?
evrenciğim bırak yan yolu filan yaaa trt önünde buluşalım belki tvde çıkarız)))))))olurmu
ben çayyolunda oturuorum bu otobandan incek yolunamı dönücem orasını bilemedim
NOT:ehliyet konusunda ne diosunuz)
captain sen konya yoluna çıkabilirmisin hani trafik hastanesinin oraya ben seni sabah 9 :30 da ordan alıyım ayrıca ehliyet konusuda ne deyim bilmiyorumki dikkatli gel aramızda kaynarsın sanmıyorum bi aksilik çıkacağını
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------
ama incek üzerinden direk turan güneş bulvarına çıkarsanda gidebilirsin daha yakın olur
sertaç ben krokini gönderiyorum abi şimdi konya yoluna çıkma hiç suku da ehliyetsizdi sorun yok
Ben de burayım beyler. Tatilciler kervanına katılmıştım, döndüm. Yarın saat 10.00'da TRT'ye gelirim.
Yalnız mangal mı yapılıyo kahvaltı mı ? Tam kestiremedim ?
tamam ben şimdi googledan bakarım incek yoluna sapar o şekilde gelirim saat 10da TRTnin orda buluşuruz
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)