Ya Arkadaşlar Ankarada en iyi mondial servisi hangisi, yoksa bana iyi bi motorcu söylermisiniz??
Ya Arkadaşlar Ankarada en iyi mondial servisi hangisi, yoksa bana iyi bi motorcu söylermisiniz??
en iyi mondi servisi ya yibadaki ya da altınparkın ordaki diye biliyorum.
benim gelişim yarın falan kesinleşirse yapıyoruz mangal planını (ben yoksam yapmayın demek ) var mı güzel mangal alanı bilen. suku'yla konuştuk da ya gölbaşında hazır paralı piknik alanları var, ya mogan parkta hazır ocaklar war ya da eymirin arkasındaki köye yakın çeşme başı güzel yerler var diye bi ön hazırlık çıkardık. Bunun dışında elmadağ yoluna otobandan çıkarken baraj gölünde park var diye biliyorum. başka mangallık gölge yer bilen varsa fikrini paylaşıversin. Ben Murat Abi'den umutluyum o biliiyordur biryerler. Benden iyi yol bilgileri mesleği gereği.
Bunun dışında malzeme almak için gölbaşında eski makronun yanında büyük market var oraya dalar erzağı toplarız. mangal taşımak zor olur ızgara alır taş ocağı yaparız. şimdi sorun gölge bir mekan bulmak
heyyyyy ben geliyorum pazar 10da trt önündeyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 PM ----------
hoşgeldin murat abi..mangal fikirlerini alalım..kopma bu akşam pazara toplanalım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
evrencim valla su ve gölge olan bir yer bulmak lazım mesela neresi))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------
beypazarı yapalım orada yaparız mangalı
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
ben abi cumartesi eymirin arkaya bi keşfe giderim. pazar akşam yola cıkacağım beypazarı kaç saat?
biraz uzak gidelim kızılcahamamda olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------
ya beypazarı 80 km kızılcahamamda 80 km
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
beyler ben pazartesi sabah fethiye ye yola cıkıcam motorla.. pazr gunu ayarlıyabilirsem gelmek isterim..
yani biraz uzun yol yaparsak iyi olur yolda gördüğümüz güzel yerdede durabiliriz şart değil belki kızılcahamama giderken de var duracağımız yer beypazarına giderkende şart değil yani diğer gelecek arkadaşlarla ortak bir yer kararlaştırıp gideriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 PM ----------
dikkatli gel kardeşim hayırlı yolculuklar
abi o kadar yola bi tek sucuk taşıyabiliriz bozulmadan olabilir aslında da rodajdayım ben ya yormasak makineyi. diğer arkadaşlar ne der bu fikre?
o zaman sen keşfe çık haber ver neresi dersen gelirim::)))))))
Yok mu ya bilen mangal alanı? Gürsel Abi? Fatih sensiz mangal tanımam ben
gidelim kurtboğazı tarafına hakkaten yaa
biraz yol olsun hemde çok uzak olmamış olur.. rodaj için yol yapmak daha iyi abi zaten yavaş gideriz.. ben okula gitmeyi düşünüyodum ama ertelerim çok da güzel olur walla
ben motorla uzun yol yapmadım kaç km ki? akşam 5-6da otobusum kalkar benim
bu alacaatlımıdır nedir orası varmış sanırım çayyolunun arka tarafında bende bi orayı duydum... eğer olumlu derseniz bende oraya bi keşfe çıkim... ha bi de göksu parkta mangal yeri biliorum ama ne kadar bize uygun gelir ortam olarak bilemedim bissürü insan oluo orda da) başk başka... hımmm bilemedim)
sen de oraya bak abi. ben cumartesi bakabilirim. akşama da yazarım fotolarla. mumkunse bir araştırıp foto çek gölgelikse iş görür.
kurtboğazı nerede?
tamam abicim ben bi bakim oraya. ya bu arada bişi sorcam arkadaşlar. benim motoru günün ilk çalışmasında çok zorluk yaşıorum. nedendir bileniniz varmı? bi çalıştımı sonra sorun kalmıo ama sanki her seferinde boğulmuş bi motor gibi oluo...
NOT: bujiler yeni değişti...
gıcır motorsa yapar. iki hondamla da kavga ettim sabahları. gıcır değilse bilemiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)