Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir.. İçinizden birinin Yardımına ihtiyacım var ankarada.. Çankayadan bir motor buldum ve az önce sahibi ile görüştüm.. Çankayada olanınız var mı acaba?

http://www.sahibinden.com/6500_ytl_e...XQQdisplayitem

msn adresim ozersahilde@hotmail.com yardım etmek isteyn bu motoru tanıyan bi ekleyiversin beni ya.. Teşekkürler Şimdiden TEkirdağdan selamlar
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    motoru tanımıyorum fakat iyi görünüyor.. bu fiyata kaçırmamak lazım

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı -HK- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru tanımıyorum fakat iyi görünüyor.. bu fiyata kaçırmamak lazım
    sola yatması varmıs kafa demirinde yamukluk varmıs simetri hatası varmıs
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    yinede iddialı bi fiyat.. görmek lazım

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    Bana Amiant lazım nerden buluruz ??

Ne derseniz ??

lm. Amiant (m), Fr. Asbeste, Amiante (m), İng. Asbestos. Lifli yapıya sahip mağnezyum ve kalsiyum silikatların hidrate haline verilen isim. M.Ö. 5. yüzyıldan beri bilinmektedir. Isıya dayanıklı olup, hamlaç alevinde eriyebilir. Cevherden özel değirmen taşları arasında öğütülerek çıkarılır. Yün şekline getirilir. Bundan sonra çeşitli maksatlarla kullanılır. Lifler eğirilir, örgü yapılır ve sıkıştırılır. Bu işlemler yapılırken yardımcı madde olarak, pamuk, metalik teller, lastik, çimento vb. kullanılır.

Amyantın günümüzde 3000’den ziyade kullanma sahası vardır. Liflerinden ateşe dayanıklı elbiseler, izole elektrik kabloları, fren astarı, perdeler, izole dolaplar, plakalar yapılır. Isı ve elektriği iletmediği gibi, kimyasal maddelere karşı da dayanıklıdır.

Amyant ikiye ayrılır: 1) “Serpatin” (yılantaşı) amyantı (Mg3Si2O5(OH)4), 2) “Amfibal” amyantı (MgFe)7Si8O22(OH)2).

Yılantaşı amyantının lifleri yaygın ve esnek olup elbise yapımında daha çok kullanılır. Aynı zamanda dünya amyant üretiminin takribi % 90’ını yılantaşı amyantı teşkil eder.

Dünyadaki her cins amyant üretimi 1930’da 338.783 ton, 1950’de 1.200.000 ton ve son zamanlarda takribi 2.000.000 ton olmuştur.

Bugün evlerimizin çatılarında, soba arkasında ısıyı duvara iletmemek için kullanılan amyantın kanser yapan bir madde olduğu bilinmektedir. 1900 yılında Dr. Montague Murray bir amyant işçisinin ölümüne amyant liflerinin sebep olduğunu bulmuştur. 0,1-1 mikron çapında ve 5 mikron uzunluğundaki amyant lifleri solunum yoluyla akciğerlere girdiğinde ciğer yüzeyinde fiziksel etki yaparak parçalanma ve yaralanmalara sebep olmaktadır. Bunun sonucu da bronşlarda kasılmalar olur. Bu etki amyant sanayiinde çalışanlarda görüldüğü gibi büyük yerleşim merkezlerinde de görülmektedir. Büyük şehirlerdeki bu zararın kaynağı amyant karışımlı çatı kaplamaları ve fren balatalarıdır. Kanser yapma bakımından mavi amyant (Crocidolit) önde gelmektedir. İnsanda etkisini ise 9-25 sene içinde göstermektedir.

Almanya’da bir yılda fren balatalarından havaya 13.000 kg amyantın yayıldığı tesbit edilmiştir. Hamburg’da bir fabrikada çalışan işçilerden 20 tanesi son dokuz yılda amyantın meydana getirdiği kanserden ölmüş, 70 kişide de kanser belirtisi görülmüştür. Newyork'ta, ölen 3.000 kişide yapılan otopsiler neticesinde 1440'ının amyant liflerinin meydana getirdiği akciğer kanserinden öldüğü anlaşılmıştır.

İnsan sıhhati için tehlikeli olduğundan İngiltere 1975’te amyant ithalini yasaklamıştır. İsveç, Hollanda ve Danimarka da amyant kullanımı genelde durdurulmuştur. Amerika Birleşik Devletleri amyantla çalışan sanayi kollarını zehirli iş alanı olarak ilan etmiştir.

Dünya amyant üretiminin yarısından çoğunu % 60 ile Kanada yapar. Önemli ölçüde üretim yapan diğer memleketler, Rusya, Güney Afrika Birliği, Güney Rodezya, ABD, Fransa ve Japonya'dır. Türkiye’de az miktarda amyant Ege bölgesinin iç kısımlarında bulunmaktadır.

Kaynak: Rehber Ansiklopedisi

Eksozun sıcağı ayağımı yakıyor :D araya koyacağım ısı geçirmez bişey lazım yani:D

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    bunları aramak yerine sobaların arkalarına duvar yanmasın diye konan yanmaz maddeler var dısı folyo kaplı içöi sarı yünlü birşeydi egzosun yüksek derecesine dayanırmı bilmem dayanırsa en ucuz onu mal edersin ancak bulacagın diger şeyler pahalı olur kanaatindeyim bence en kısa yoldan egzosu sök gitsin
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Serdarcığım. şşştandart bir Türk genci olarak bu kadar uzun yazıyı okumam, okuyamam.
    Maşallah döktürmüşsün de döktürmüşsün. Eksoz bacağımı yakıyor koruma için malzeme arıyorum yazsana canımın içinin sağ alt köşesi.

Senin motorun burada kendi başlığı falan yokmu? kullananlardan daha pratik ve kesin çözüm alabilirsin sanırım. yada sana tavsiye gel senin motora zat150 eksozu takalım benimkinin dışında kendi koruması var. :D
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı serdarcogen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana Amiant lazım nerden buluruz ??

Ne derseniz ??

lm. Amiant (m), Fr. Asbeste, Amiante (m), İng. Asbestos. Lifli yapıya sahip mağnezyum ve kalsiyum silikatların hidrate haline verilen isim. M.Ö. 5. yüzyıldan beri bilinmektedir. Isıya dayanıklı olup, hamlaç alevinde eriyebilir. Cevherden özel değirmen taşları arasında öğütülerek çıkarılır. Yün şekline getirilir. Bundan sonra çeşitli maksatlarla kullanılır. Lifler eğirilir, örgü yapılır ve sıkıştırılır. Bu işlemler yapılırken yardımcı madde olarak, pamuk, metalik teller, lastik, çimento vb. kullanılır.

Amyantın günümüzde 3000’den ziyade kullanma sahası vardır. Liflerinden ateşe dayanıklı elbiseler, izole elektrik kabloları, fren astarı, perdeler, izole dolaplar, plakalar yapılır. Isı ve elektriği iletmediği gibi, kimyasal maddelere karşı da dayanıklıdır.

Amyant ikiye ayrılır: 1) “Serpatin” (yılantaşı) amyantı (Mg3Si2O5(OH)4), 2) “Amfibal” amyantı (MgFe)7Si8O22(OH)2).

Yılantaşı amyantının lifleri yaygın ve esnek olup elbise yapımında daha çok kullanılır. Aynı zamanda dünya amyant üretiminin takribi % 90’ını yılantaşı amyantı teşkil eder.

Dünyadaki her cins amyant üretimi 1930’da 338.783 ton, 1950’de 1.200.000 ton ve son zamanlarda takribi 2.000.000 ton olmuştur.

Bugün evlerimizin çatılarında, soba arkasında ısıyı duvara iletmemek için kullanılan amyantın kanser yapan bir madde olduğu bilinmektedir. 1900 yılında Dr. Montague Murray bir amyant işçisinin ölümüne amyant liflerinin sebep olduğunu bulmuştur. 0,1-1 mikron çapında ve 5 mikron uzunluğundaki amyant lifleri solunum yoluyla akciğerlere girdiğinde ciğer yüzeyinde fiziksel etki yaparak parçalanma ve yaralanmalara sebep olmaktadır. Bunun sonucu da bronşlarda kasılmalar olur. Bu etki amyant sanayiinde çalışanlarda görüldüğü gibi büyük yerleşim merkezlerinde de görülmektedir. Büyük şehirlerdeki bu zararın kaynağı amyant karışımlı çatı kaplamaları ve fren balatalarıdır. Kanser yapma bakımından mavi amyant (Crocidolit) önde gelmektedir. İnsanda etkisini ise 9-25 sene içinde göstermektedir.

Almanya’da bir yılda fren balatalarından havaya 13.000 kg amyantın yayıldığı tesbit edilmiştir. Hamburg’da bir fabrikada çalışan işçilerden 20 tanesi son dokuz yılda amyantın meydana getirdiği kanserden ölmüş, 70 kişide de kanser belirtisi görülmüştür. Newyork'ta, ölen 3.000 kişide yapılan otopsiler neticesinde 1440'ının amyant liflerinin meydana getirdiği akciğer kanserinden öldüğü anlaşılmıştır.

İnsan sıhhati için tehlikeli olduğundan İngiltere 1975’te amyant ithalini yasaklamıştır. İsveç, Hollanda ve Danimarka da amyant kullanımı genelde durdurulmuştur. Amerika Birleşik Devletleri amyantla çalışan sanayi kollarını zehirli iş alanı olarak ilan etmiştir.

Dünya amyant üretiminin yarısından çoğunu % 60 ile Kanada yapar. Önemli ölçüde üretim yapan diğer memleketler, Rusya, Güney Afrika Birliği, Güney Rodezya, ABD, Fransa ve Japonya'dır. Türkiye’de az miktarda amyant Ege bölgesinin iç kısımlarında bulunmaktadır.

Kaynak: Rehber Ansiklopedisi

Eksozun sıcağı ayağımı yakıyor :D araya koyacağım ısı geçirmez bişey lazım yani:D
    bende bi ara baya bi aradım, bunu bulabileceğin yer en basit olarak tekne olan yerdir, yazlık mekanlarda bolca bulunur ve de ucuz bi malzemedir. internetten de bulmuştum galiba ben, ama ankarada bu ostim falan hiç birinde yok...
    habe habe

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ben buldum bitane amma beğenmedi tosunpaşa adresi. adamları gözü tutmamış.
    http://www.demirizltd.com/site/index.php?cPath=15

en güzel özüm uygun bi egsoz koruma sacını viragoya uyarlamaktır kanaatimce.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    regal raptor DD250e-9
    arkdaşlar günaydın...
    ankarada regal raptor yedek parçaları satan yer biliyomusunuz acaba...
    bnm far ve hız göstergesi kırıldı nereden alacağımı bilemiyorum yardımcı olabilecek varmı??

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı emrah duran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdaşlar günaydın...
    ankarada regal raptor yedek parçaları satan yer biliyomusunuz acaba...
    bnm far ve hız göstergesi kırıldı nereden alacağımı bilemiyorum yardımcı olabilecek varmı??
    Regal bayisi Redline Motor var orda bulabilirsin herhalde.

http://maps.google.com/maps/ms?hl=tr...f83399ceccbf29

Motosikleti
    Honda Nc700x
    arkadaşlar hala sizden bir haber bekliyorum sanıyorum hk nikli arkadaşım ilgilenecek.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben buldum bitane amma beğenmedi tosunpaşa adresi. adamları gözü tutmamış.
    http://www.demirizltd.com/site/index.php?cPath=15

en güzel özüm uygun bi egsoz koruma sacını viragoya uyarlamaktır kanaatimce.
    evet eksoza sarıyosun siyah renkte olanı özellikle, gerçekten şık duruyor, ve motorun eksoz dumanını atmasını kolaylaştırıyor, faideli bişi

bu arada linke baktım, bende bu siteyi bulmuştum ama almamıştım
    habe habe

Motosikleti
    regal raptor DD250e-9
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Regal bayisi Redline Motor var orda bulabilirsin herhalde.

http://maps.google.com/maps/ms?hl=tr...f83399ceccbf29
    teşekkürler..

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Hepinize selamlar
    resimlerinizi gördüm çok özendim gezinize valla ne yalan söyliyim. Kabul ederseniz bende ilk pazar gezinize katılmak isterim

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    kabul etmek ne demek arkadaşım. babamızın grubu mu hoşgelirsin. canı isteyen bi fikir atar gelmek isteyen gelir. burayı takip et yeter. ama gezinin altında jr. imzası varsa daha şık oluyo..zevkli adam

sana tavsiyem suku-deryanın tertiplediklerine gitme..aramızda kalsın acemi biraz..tehlikeye atıyo birlikte sürüş yaptığı adamı.. biz gittik de canımızı zor kurtardık
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kabul etmek ne demek arkadaşım. babamızın grubu mu hoşgelirsin. canı isteyen bi fikir atar gelmek isteyen gelir. burayı takip et yeter. ama gezinin altında jr. imzası varsa daha şık oluyo..zevkli adam

sana tavsiyem suku-deryanın tertiplediklerine gitme..aramızda kalsın acemi biraz..tehlikeye atıyo birlikte sürüş yaptığı adamı.. biz gittik de canımızı zor kurtardık
    Caninmi sikildi senin bakayim bidakine seni sarampole yuvarlayimda tam olsun bari:p zaten ehliyeti alayim il disina cikariz bu haftasonu yokum istanbula gidiyorum bot ve pantalonda alayim tam olsun

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Caninmi sikildi senin bakayim bidakine seni sarampole yuvarlayimda tam olsun bari:p zaten ehliyeti alayim il disina cikariz bu haftasonu yokum istanbula gidiyorum bot ve pantalonda alayim tam olsun
    Scuderia bu hafta yokmuş, hemen bir gezi planlayalım
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

Motosikleti
    Kawasaki VN800 Vulcan
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tamam o zaman ilk fırsatta bende gelicem )

Motosikleti
    alacagınız olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler