Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Gürsel Abi sağolun çok incesiniz. Sizinle de tanışmalıyım bir an önce. Ben pazar gününün müşterisini benim çevreden toplayıp cumartesiden getireyim size, katılın bize.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
İnan çok istiyorum ben de sizlerle gezip, sohbet edebilmeyi. Lakin işte Elimizde olmayan sebeplerden dolayı malesef olmuyor.
Sen hele bi Ankaraya gel gerisi kolay. Müşteri falan hikaye pazar günü 1 müşteri bile girmez benim dükkana ama işte ne yaparsın ticaret böyle birşeymiş. Yeni yeni öğreniyoruz.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Hayırlısı abi. Gülümseyebilmek bu hayatta tek gerçek kazancımız. Sağlığımıza sağlık, ömrümüze ömür katan tek şey. Hayat kimseye muhtaç etmeden, bizlere gülümsetecek kadarını versin yeter. (Goldwingim olsa kahkaha bile atarım )
Yok yafuuu.. Ne alakası var? Eğer bir gün yolun benim tükkana düşerse daha iyi izah edebilirim durumu.
Aynen sana katılıyorum. Sırf sıkıntı ve stres yaşamaktan bıktığım için çok iş değiştirdim en sonunda kendime dükkan açtım. Çok şükür şu anda sıkıntım sinirim stresim hiçbir şeyim kalmadı lakin tek eksiğim kendime zaman ayıramamak ve para kazanamamak. :( ( Umarım Goldwingin en güzel, en özel modeli senin olur. )
pazar sıkıntıysa pazartesi yapalım bi kahvaltı turu sora herkes işineD
Hayırdır arkadaşlar bugün niye sessiz burası?..
günaydın bebişler :D bayadır yazamıyordum selam verdiyim dedim
günaydın bebiş
bebişler derken
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
(ortalık iyce yumuşamış ben hiç bulaşmadan kaçayım)
O sizin fesatlığınız azizim. :D
Arkadaşlar sevgi pıtırcığı olmuş, neşe saçıyorlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
Üff yaaa acaip canım sıkıldı, bunaldım. İzin verdim kendime. Tükkanı kapatıp biraz dolaşacağım. Bahçeli yada emek tarafında göreceğiniz aval aval gezen bir zat görürseniz bilinizki benimdir.
Haydin bana müsadeee... :D
Uzun bi aradan sonra tekrar döndüm arkadaşlar.
Herkese Merhabalar.
Pazar günü 1 grub Tosya gezisi yapmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyen olur mu? Detaylar yarın ya da cumartesi belli olacak.
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
oraları cok gormek ısterdım..sızlere sımdıden hayırlı yolculuklar dılıyorum...Ben de cumartesı gunu İzmit yapıp dönecegım gunu bırlık.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)