günaydınn....
günaydınn....
selam arkadaşlar pazar günü biraz turlayayım dedim motoru sıkıştırınca 7000 devirden sonra bi haller oluyor birden hızlanıyor sanki sıkı tutunmasan üzerinden atacak acaba bu makine kabüratörlü olduğu için çift bari mi? yada bu bir sıkıntımı (Tıkanıklık falan) fikri olan var mı cbx 750 p
aman abi dikaktli sür scooterdan sonra 750 cc 91 beygir şakaya gelmez..
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirlerinizi benimle paylaştığınız için eminim sizden öğreneceğim bir çok şeyler daha var esirgemezseniz
merhaba ya dün akşam 20:00 sularında y.ayrancı hoşdere taraflarından geçmiş olma ihtimalin var mı? iki kişi gümüş 600f gördümdü de merak ettim acaba sen misindir diye ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------
hocam motor hayırlı olsun. cbxlerin çok dayanıklı olduğunu biliyorum. iyi restore edildiyse daha uzun zaman hizmet eder, ancak yakıt tüketimi biraz üzebilir ama o da verdiği keyif düşünülürse göz ardı edilebilir. buluşmalara gelinde cbx in sesini duyalım
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
acı yok beybi acı yok
takılıyoz işte koltuk değnekleriyle bebiş.
sen naapan? çarşamba gelde öpüşelim. benim ev yakın ya, bi ihtimal değneklerle seke seke gelirim anatoliaya.
mete_han'ın son topiki gördün mü gürsel? geriden taakibediyo beni tosunpaşa
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
sağol hocam; bikaç sene önce elim bi motopisiklet kazasında önçapraz bağlarım kopmuştu. onlar yapıldı bi operasyonla, 4-5 hafta motor hadisesi yasak, evde takılıyoruz işte.
Geçmiş olsun Kuvvetmira. Kusura bakma haberimiz yoktu.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Sen söyleyince arayıp buldum konuyu. Bu forumda belli başlı yerlere giriyorum o yüzden kaçırmışım. Çarşamba geleceksen uğrarım. Şimdilik bi plan falan gözükmüyor o güne ait.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
saol ceyar
gel gel gürsel, büyük ihtimal gelirim, mehtaba karşı iki çay içeriz
sayın arkadaşım, DL650 v stromun tipini sevmiyorum, africada sana kalın kaçar, yani epey heybetli ve ağır bir alet. bence bırakın bu motor işini, töbe edip hacca gidin en münasibi.
http://www.youtube.com/watch?v=b836pNmeB_I
tamam len tamam, amma kaktın başımıza wudivudpekır gibi adamsın. çarşamba 18:31'de anatolia'da, ayarla saatini
gelirken brut mask parfüm sık kendinede bi bakalım yeterince vahşi cazibeliyse ayır bikaç tane, yorma beni tükkana kadar, ameliyatlı bi insanım ben artık
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)