arkadaşlar selamlar;
Yeni bir üye olarak ve yeni taze bir motorcu olarak çayyolu tarafında olan varmıdır? yada chopper grubu olan diyim??
ya bugün proti motor diye bi dükkanın önünden geçtim orasımıydı yahu gezgin motor ???
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
iyi akşamlar ankara mt, yaklaşık bir hafta ankarada kaldım sadece tunus caddesinde 3-4 tane motorcu gördüm nerde bu millet nerde toplaşıyorsunuz 10 güne kadar yine gelicem,tanışırız
haklısın dombay35 sanırım yanlış bi üslupla giriş yaptım... neyse bi sormak istedim işin özünde
dombay35 'in dediği gibi tarz ve cc ayrımı olmadığı gibi semt ayrımı da yok çayyolu çankaya dediğin en babası 20 km o da 3 dakikalık yol buluşuruz her türlü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------
hocam bekleriz her zaman ankaraya ama ankarada pek öyle toplanma psikolojisi yok maalesef ama ümitliyim bu yaz ankara hareketlenecek kurtulacak bu bireysellikten inşallah. gelmeden haber verirseniz seviniriz özel bi toplanma yaparız arkadaşlarla birlikte.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ankarada öle motorcuların takıldıgı sabit bir mekan yok olsa iyi olurmu bence olur motorcuların cafesi kulaga hos geliyor ,biz burda yeni arkadaşlıklar kurarak kendı capımızda 2 kişi yada 3 kişi kim gelebiliyorsa ufak ufak geziler yapmaya calışıyoruz(yeterli tecrubem ve ehliyetim yok uzun geziler için :D önemli olan tanısmak ve motorcu dayanısmasını güzel bir şekilde saglamak bunların sonunda kalan en güzel şeyde arkadaşlıklardır diye düşünüyorum...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
arkadaşlar illaki yer ayrımı yapmıyorsunuzdur ama ben daha acemi bir insanım ve direk eskişehir yolundan çankaya tarafına gelmek istemiyorum. daha tanıma aşamasındayım motoru çünkü. Bu yüzden çayyolu diye sormuştum...
günaydın ankara,herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim,
chopperrider teşekkür ederim ilgine,eskiden prometheus vardı kankamdı şimdi kayıp,ama gelicem ankaraya bir el atıcam
Yeni gelenlere, tanışmak isteyenlere selamlar arkadaşlar...
Chopperrider, Emir'di di mi ?, kesinlikle cc. vs ayrımı yok tabi de..şöyle yan yana 2 600f görmedim şimdiye dek. Bi dahaki buluşmada tanışırız inşallah. Ben geçen gerçi haftasonu seni gördüm sanki ama...Pazar günü Or-An'da hatırladığım kadarıyla. Motorunu önden görsem tanırdım ama (kaşlardan) yandan gördüm. Erman'ın yolladığı fotoğrafları görünce montundan tanıdım sanki.
ahh ahh 150 t2 vardı ama babam saolsun sayesınde yok oldu bu hafta seyhan 125 olabılır ama seyhan var bır tane almayı dusunuyorum
arkadaşlar selamlar...
bugun motorumla ilk tehlikemi atlattım inşallah gerisi gelmez...!
regalraptor DD250e-9 var bende ve çok kayıyor.. özellikle küçücük bi su birikintisi bile dengeyi bozuyor.... acaba benim kullanmamdamı bi sorun var yoksa tüm motorlarmı aynı???
yeni bir motor kullanıcısı oldugum için soruyorum lütfen dalga geçmeyin..))
yaa bide neden haftasonu falan toplanılmıyo ankaralılar olarak hem biz çömezlerde bişeyler öğrenirizz belki bilenlerden...!
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)