beyler benım motorun karbüratör komple değişecek dolayısıyla salıya dedıler ama mondiali aradım erken cıkarmaya calısacaklar muhtemelen ben pazar motorsuz olacagım yani motor evde ama calısmıyor. o yüzden siz takılın ben arkadasın ybr yi alabilirsem gelirim. yoksa size iyi eglenceler demekten baska bişey gelmıyo aklıma.
Arkadaşlar , merhaba ;
9- 10 Eylül , Gölbaşı Kros Yarışları ; bildiriyorum!
Gelip gelmeyeceğinizi bana bildirirseniz.Sizlerle tanışmaktan memnun olurum!
@ninya
üzüldüm abi motoruna geçmiş olsun allah kaza bela vermesin
Can YERLİ
06 YC 502
viper-1; ben geliyorum ve şimdi bu vesileyle bildiriyorum.
Ninya geçmiş olsun
benim sorunda hala tam çözülmüş değil ama idare ediyorum yağ hortumunu onarttım bu kez radyatörden ufak bir sızıntı var ama eh işte idare ediyor göbekteki boşluğuda aldırmam gerekecek yinede gelebilirsem pazar günü gelirim herhangi bir organizasyon varmı?
Geçmiş olsun ninya.
May the Force be with McLaren Mercedes
@viper
büyük ihtimal gelirim.saatlerden de bahsedersen ii olur.
Can YERLİ
06 YC 502
Ankara'lı yeni bir üye olarak merhaba. Ankara'da iyi (kaliteli-kapsamlı eğitim veren) bir sürücü kursu arıyorum. Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Teşekkürler.
Ehliyet için mi yeterli diyorsun, gerçekten yeterli bir eğitim mi diyorsun? Gerçekten yeterli eğitim veren bir iki yer var. Birisi Ulusan Motor galiba, ikincisi de bir adam vardı, neydi adı? Pro bilirdi.
May the Force be with McLaren Mercedes
ANTRENMANLAR : CUMARTESİ SAAT > 12:00 da başlayacağını tahmin ediyorum.
YARIŞLAR : PAZAR SAAT > 11:30 da START alacaktır.Eğer değişiklik olmazsa tabiki...
waaay bu moto cross şampiyonasına gitmek lazım yaw
Bacoman
mrb, ben de gelmeyi düşünüyorum ama biraz geç orada olurum heralde.
hani yaa hiç bişe yazmamışsınız.buluşmadınızmı pazar???Arkadaşlar Türkiye nin en büyük 2. iliyiz ama en az bizim topic konuşuor.Bizde kimse bişe yazmıo.dierlerine bakıorum.kaynatıo millet paso...
Can YERLİ
06 YC 502
bundan sonra buluşmalarda yaptıklarımızı burada yayınlamama kararı aldık. gelmiyonuz buluşma yerine sonra hazıra konuyonuz.
pazar günkü toplantıda motor onarımı bile yapıldı. siz hala gelmeyin
önceden anatolia'da buluşur öyle gideriz toplu sürüş olur.
ben gelemedim, ne motor ne araba olunca ne de bulusma mekanina yakin bi yerde olmadigimdan o sabah :( neyse direksiyon sinavi 16 Eylül'deymiş bu durumda ehliyeti alirim 25 Eylül' de tahminimce. annem de yarin görecek motoru iş yerime gelip o sorunu da halledip yanıma alinca motorumu son bulusmalari artik hiç kaçırmayacagim.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)