Heygidi Ankara ne yaparsınız
katılıyorum..gözüm gibi baktığım beatimin servis çıkışı ön grenajını çizik teslim aldım. efe'den ağzımın payını aldım. (ne akla hizmet gene bunlardan motor alıyorsam) bir daha yaparlarsa yıkarım kafalarına!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Jr. hayırlı olsun. Efe'yi kafaya takma sen. Sonuçta motorun Honda, bence çok iyi olmuş çin motorundan vazgeçmek zorunda kalman. Sağlam, güvenilir bir motor almış oldun. Çin motorunda en büyük problem (benim açımdan), güven eksikliği; aklında " bu ses ne", " gaz yemiyor mu ne ? ", "debriyajda titrememi var"," hah şimdi dağılıyo motor" cümleleri dolaştıkça hiç zevk alamıyorsun motordan. Tekrar hayırlı olsun.
Sağol septimus. Mavisini istemeyip de hondaya dönmem sizlerin baskısıyla oldu. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bugün öğleden önce vekaletimle alıyorlar.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
ben şu maaşı bir alıp geleyim toparlarız kuyruğu eymirde falan =)
bart ya 2. kez japon aldım gene sana yaranamadım. karate filmlerindeki senseiler gibisin.
yamaha bayilerinden içeri dalıyorum adam görmezden geliyor. Hoşgeliniz bile yok istifini bozmadan patates çuvalı gibi oturuyor orada. en azından hondada (elleri ovuşturarak da olsa ) yanına kadar geliyorlar.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
31 Mayıs 2009 Pazar, Ankara: 13 / 28 Derece, yer yer sağnak yağışlı
Arkadaşlar meteoroloji böyle diyor, yarın saat 13:00 için bir buluşma düşünür müsünüz, ne dersiniz? Yer herhalde Anatolia olabilir ( asıl Asfalt meleğinin fikrini almakta fayda var ).
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
BEn yarın öğlen saat 13-14 civarı uğramayı düşünüyordum anatolia ya fakat tam o saatlerde yağmur yağabilitesi varmış.
Yinede sanırım yarın mutlaka birileri orada olur.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Yukarıdaki meteoroloji haritasındaki yağışlı bölgenin tam göbeğine gidelim diyorsunuz yani
yok abi ya bu gürsel çok beter bi pastane motorcusu, buluttan nem kapıyo güzel olcek güzel
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
beyler hava acık olursa 1 gibi bende ugrayabiilirim anatolya tarafına.. henuz ehliyeti cıkartamadıgımdan sehir dısına cıkamıorum.. zaten ceppde para kalmadı bide trafige bayıllmayalım:=)
iyi geziler arkadaşlar.
ankarada olsam katılmak isterdim selamlar...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
BEn Anatolia ya doğru yola çıkanzi. Kimse yoksa bi çay içer biraz oturur sonra gezinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 PM ----------
Yola çıktım 2 dakikada hava bozarmı kardeşiiiim.
Bi kaç damla atıştırmaya başlayınca tırstım, geri döndüm..
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Kızılcahamam ekibine katılmak için saat 10:25 de carfur önüne geldim, ama ekip kaçmış, bundan sonra kendim dolaşayım dedim, önce benzini fulledim, bir de ne göreyim, arka lastik sizlere ömür :( , sonrası onun tamiriyle geçti, iyiki yola çıktıktan sonra abuk sabuk bir yerde başıma gelmedi, ÇİVİ hazretleri girmiş lastiğe... Herşeye rağmen yağmurdan önce Eymir gölünün oralarda biraz turladım.[COLOR="Silver"]
vallahi buyk gecmis olsun abicim.. yolda patlasayydı can sıkardı..bende hicbiryere cıkamayıp motorun temizligini yapıp oturdum yerimde.. oda guzeldi:=)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)