önerin icin tsk ederim yani calısmama sebebi buji
önerin icin tsk ederim yani calısmama sebebi buji
beyler bayanlar bi süredir uzak kaldım netten tatildeydim ve birde izmird doğalgaz kursu vardı ona gittim yetki belgesi almak için ne alemdesiniz bakalım yeni arkadaslar gelmiş onlarada slmlar bu arada...
Bacoman
eyvallah Can anında koymussun fotoları sagolasın.
Baco hosgeldın nerelerdesın sen ya.
emre bende mondial 125MT var . orjinal tamir takımlarının içinde gelen buji acma anahtarı mevcut dikkat etmemıssındır. ayrıca buji kablosunu bujiden cıkarıp içine bir tornavida sok. tornavidanın geri kalan kısmını metal bir yere birkaç milim aralık kalacak şekilde tut. sonra marşa bas eger tornavida ile metal kısım arasında bir elektriklenme olursa problem bujinin diplerindeki ıslanma olabilir. bujiyi tamir takımının içindeki anahtarla sökebilirsin diplerini temizle kuru bir bezle tak ve çalıştır. bu kadar
@ninya
üstat naaptın motoru ?
Can YERLİ
06 YC 502
ya bende ordaydım, hatta resimdeki yeşil motorun başında duran arkadaşa sordum. " yok biz motur.net üyesiyiz dedi" biraz dikildim orda pek ilgilenmedi transalpli astsubay bi çocukla muhabbete daldı bende fazla zorlamadan gittim sonra başım öne eğik
yahu arkadaslar buuşmaları etkinlikleri buradan takib etmek zor oluyor bir yere gezi planı filan yapıldığında nihayi sonucu bir mail grubuna yollasak da herkes zahmetsizce bilse olmamı açalım bi tane ankara mt diye olsun bitsin ben konumum geregi internete uzun sureli giremiyorum bir etkinliği orenebilmek için başlıgı ya dewamlı takib etmem gerekiyor yada oturup yarım saat başlığı okumam gerekiyo zor oluyo yanii sizce nasıl olur bu ankara mt mail grubu ?
yada var bole bişide benimmi haberim yok :=)
Kötü talih olmuş be rapunzel. Aslında ben bile gidebilirmişim. Benim işim 18:00 gibiydi ama aksaklık çıktı ve 22:00'ye sarktı. Öyle olacağını önceden bilseydim gelirdim.
dj_emre, ninya'nın imzasına bak. Aradığın cevap orada.
May the Force be with McLaren Mercedes
Rica ederim.
rapunzel Kötü talih değil bence sende biraz hata var dalsana milletin arasına abi isim isim adam bulmak zordur... TESS'de vardı dünkü buluşmada kimseye soru sormadı .. Sorudugun kişi muhtemelen seni meraklı köfteci felan sandı biz çimlerde idik...
Ve bir şey daha var daha öncesinde üst mesajlarda yazılıydı orada olacagımız...
EMRE Sana geçmiş olsun sorunu halledebildinmi ?? Senide orada görmek isterdim..
Water sen sus senin adını yalan olan adam olarak değiştirecem....
Ayrıca erken kaçanlar gece dürüm yemeye gidildi
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
ya off, ehliyetimi alayim şu motor olayini da annemlere açıp motorumu güzelce garaja alayim da, her bulusmaya gelicem hatta 30dk once gidip beklicem. valla cok kıskandım, rapunzel seninki talihsizlik olmus hakikaten.
pazar anatolia da bulusulacak saniyorum, her pazar bulusulmasina karar vermistik cunku yanilmiyosam? ben saat 11.00 da orada olmaya calisacagim(%100 kesinlikte degil) az kişi olsa bile bence çok keyif verici oluyor ama.
@just_life
aspava ya mı gittiniz?
Can YERLİ
06 YC 502
Canyerli Yıldız aspava evet siz ne zaman ayrıldınız göremdim giderken... En son biz kalktık oradan...
Maytırıl Sen nerelerdesin bakim aldın motoru tekmi takılıyorsun yoksa
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
motoru sagolsun ark yaptı bujiyi temizledi ama akü bittik ama hala ayakmarsı ile zor zoruna calısıyor bugun akuyu doldurtturacam
ANKARA MT
@just life
kardeş biz 9.45 fln gibi kaçtık.giderken herkeze ii akşamlar dedim.sanada dedim die hatırlıorum...bende esat da oturuorum bilsem aspavaya gideceğinizi gelirdim bende.yıldızın en baba müdavimlerinden biriyimdir paso giderim oraya...
Can YERLİ
06 YC 502
Pazar günü için Anatolia'da olacağız yine di mi?
Ben haftasonu siteye bakamam pazar 11:00 gibi uğramaya çalışırım.
Kalın sağlıcakla.
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
ben pazar gelmeye çalışacağım, en kötü az da olsak öz bi buluşma yapar döneriz. size mototal'ın 272 sayfalik ürün katalogunu getirecegim eğer gelebilirsem.
bende Anatolia gelmek isterim ama ehliyet olmadıgından sorun yasamamak icin gelemiyorum.ama yine cankaya or-an yanı buralara yakın cevrelerde ki gezi ve toplantılara katılcam
ANKARA MT
Yalan olan adam... Sevdim ben bunu .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)