bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Yapabilir neden yapmasın hemde ybr, aha bugün yokladım benim uçan plastikle istanbul yolunda ibrede 125 gördüm, gösterge 140 ibre ne derece doğru bilmiyorum (ama motora binmeye başlayalı daha 1 ay falan oldu açıkcası biraz tırsdım 70-80 e düşürdüm hızımı). İnanmayan varsa getiriyim motoru kendisi denesin
Km göstergelerinde hata olbiliyor. Otomobil ile teyit etmekte fayda var.
sevgili dostlar 19 mayıs 2009 için bir kortej planlanıyor mu??? ilk kez kortej yaşayacağım bilenlerin özelime yazmanısını saygıyla rica ederim
len sarışın, attın bi laf ortaya çekildin. şaka arkadaşlar şaka
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ewt arkadaşlar şu 19 mayıs korteji hakkında bende bilgi alabilirmiyim...dört gözle bekliyoruz
[B][COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyebilene[/COLOR][/B]!!!:cat:
arkadaşlar honda cbf 150 kiralayabileceğim bi yer biliomusunuz ankarada???
Ankara MT ortada yokki yerinde saysın.
Millet buluşma soruyor, eğitim soruyor, onu soruyor, bunu soruyor... Lakin ortalıkta Ankara MT adına herhagi birşey gözükmüyorr.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
selam arkadaslar.. bugun dahil oldum siteye..iyi forumlar diliyorum..
hosbulduk.. ankara icin aktiviteleri burdanmı takip ediyorum:??
arkadaşlar günlerdir soruma yanıt alamıyorum.yarın 19 mayıs 2009 korteji olacak mı? olacaksa saat kaçta nerden hareket edeceğiz???
Arkadaşlar geçen yıllarda 1000 motosiklet ile ANITKABİR deyiz diye bir oluşum vardı, bu sene biraz araştırdım, ama bir bilgiye rastlayamadım, belki bu sene kendi çapımızda 100 motosiklet ile ANITKABİR de olabiliriz diye düşünüyorum. Saat 15:00 olabilir, ama garanti vermiyorum, sadece bir düşünce, gece içinde biraz daha beyin fırtınası yapalım, yarına az kaldı.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)