ne bu latince mi konuşmaya başladık:
es monti lu con trumanyikilum...
bunu tercüme ettirmeyen ne olsun...anlamını sormayın söylemem...
ne bu latince mi konuşmaya başladık:
es monti lu con trumanyikilum...
bunu tercüme ettirmeyen ne olsun...anlamını sormayın söylemem...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Teşekkürler Seda, ama dün düştüm trafiğe kapalı alanda imörcınsii breyking falan çalışıp kameraya kaydediyodum. Tam parkuru bitirip çıktım geniş geniş dönüyodum tekrar girmek için kayıverdi motor altımdan. Lastik havaları tamamdı gazla yada frenle de oynamadım. O kısımda zemin biraz pisti heralde ondan oldu. Keşke düşüşü de kaydedebilseydim. Tekrar tekrar izlerdim artık
imörcınsii breyking
acil stoplama mı demek oluyo bu...
çok imorcinsi den olabilir...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Ejnebi formuna cevirdiniz formu
Türkçe konuşunda bizde anlayalım
Acil durum freni, panik fren de deniyor ama panik olmak lazım önce , birincisi daha geçerli geliyor bana. ABS'miz yok ki
oh be buldum havayı bolca beat'e veda gezişi yaptım bugün. sonunda motorumu büyütecek fırsatı buldum. war mı bana 3000 liraya kadar motor satacak-önerecek? (çinli alırsam bart dostum eymire kadar kowalarım dedi. halbuki 4,44 güvencesiyle bir kanuni freedom200 ya da enduro 200 fena mı olur) =) 250 cc olursa 4000 de verebilirim sağım solum belli olmaz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
kaç zamandır foruma bakmıyorum ankara mt hala yerinde sayıyo sanki
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Çok geçmiş olsun. Yağlı, kumlu, yeni ıslanmış veya çamurlu zeminler çok kaygan oluyor. Hayatımda bir kere düştüm, Yamaha RX 115'ten, asfalt üzeri kum zeminde, dururken olduğum yerde gidonu kırıp gaz verdim, pat dedi ikimiz birden yerdeyiz Gerçi sonrasında gurur yapıp saatlerce ağlamıştım ama şimdi gülüyorum tabi. 6 sene önceydi çünkü Yine de allah hiç birimize tekrarını göstermesin. Sana bakıyorum da oldukça olgun karşılamışsın bu düşme işini
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Aman aman değmesin lütfeen. Editlesem mi ki mesajı
Zaten bir kere düşmedim ben, ben diyim bir siz anlayın yirmi bir
Ya durup dururken içime kurt düştü şimdi
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Teşekkürler Seda iyi dileklerin için de.
Olgunluktan değil de alıştım
Yani aslında ben koruma demirini deniyodum ondan yani... planlıydı herşey
Geçen çıktım TEM'e bi sıktım YBR'yle 130, 140, 150, banamısın demiyo, çok pis gaz yiyo. Daha sıksam giderdi de yol bitti... Baktım İstanbul'a gelmişim . Tabi yarın iş var döndüm gerisin geri... ;)
Sizin nazar boncuklarınız yok mu zaten. Bu durumda oniki kaplan gücündesiniz nazara karşı
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)