Geyik candır tabi ama eğitim ve diğer gezi dışı motosikletli faaliyetler de olmalı.
Toplantılar temalı olabilir, mesela zincir temizleme ve yağlama günü
Trafiğe kapalı alanda ufak "kompetişınlar" olabilir, yavaş gitme yarışı gibi.
Teknik etkinlikler olabilir, ayar sökme takma gibi.
Projektör yada büyük ekran olursa motosiklet gezi ve eğitim videoları izlenebilir.
Motosiklet botu cilalama etkinliği bile olabilir yeterki motosikletle ilgili olsun
Benim gibi kıl, Ankaralı ve YBR'li çok ihtimal yok tabi
Ben tanimadim ama neyse artik. Bi dahakine isallah
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Kendimi özel zannediyordum... birimiz hepimiz hepimiz kimiz kimimiz eh şeyyyy hepimiz birimiz tekimiz kimimiz bennn beğnn şey kimim ben, ben kimim
ehi, Ben sizi biliyorum ama Seda, "Motosikletin nesini seviyosun?" gibi soru sormuşlar ve siz de en son "birinci vitese taktığımda çıkan tık sesini seviyorum." demişsiniz. Okuduğumda bi süre öyle kalakalmıştım. Bunu hala unutmam. O zamanlar bi hayaldi (ceryanda durup motosiklet hayali kuran simaylisi) ama artık sesini duyabileceğim bi vitesim var .
Bu hafta sonu güzel bi güneş ve rüzgar yakalanabilir belki, organize olmak için bi mail grup oluşturulabilir.
Selam Ankara.
Gezi var mı gezi? (Geziye çıkmak isteyen tırt motorcu smiley şeysiii) :D
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ehe
eymir kavşağında evet hani bisikletli bi sürü vardı ya ben onların arasındaydım.Döndüm bi baktım mavi işlemeli bi 600f senin de kaskın beyazdı sanırım geçen de topiki görmüştüm
Bizim sürüdekiler de aaa kıza bak kocaman motora biniyo filan diye yorumladılar
Siz nereye gidiyodunuz ki
Süleyman abi sen misin
facebook.com/kaskafa
ER6iNbay belli oluyo ya, kaskı şeffaftı ondan diyosan.yani göz yapısından anlaşılır zaten erkek mi bayan mı olduğu
arkasından da kapkara bi chopper geliyodu o kimdi?
facebook.com/kaskafa
Havaya bak yaaa patlıyacağım
Yaa evet yaa bayılıyorum o tık sesine. Ama tabi sadece onu söylememiştim, görünüşü, oturusu, sesi performansı, mavi stickerları... bir sürü şey söylemiştim, o tık sesi de onlardan biriydi. Çok sevindim senin de sesini duyabileceğin bir vitesin olmasına Kazasız belasız sürüşler diliyorum
Bisikletli sürüyü ürkütmemek için yavaş geçtim yanlarından. Göz teması ne ara kurdular da bayan olduğumu anladılar diyeceğim ama o gün ilk defa motora binen bi bayan arkadaşıma montumu verdiğim için ben yazlık montumu (ilk defa ) giyiyordum. Belki mont ele vermiş olabilir. Asıl 1-2 hafta önce denk gelseydik Hayabusa kullanırken görse arkadaşların ne derlerdi acaba, benimkiler "aaa Hayabusa kendi kendine gidiyor" diyorlardı
Kaskım beyaz değil bu arada, mavi-gri ama vizörüm renksiz. ONu demek istedin sanırım...
ER6iNbay istanbıl'a gitme de cumartesi gezelim yaaağğğ. İçimden bi his çok süper olacak diyor
Temam peki. Nasıl kolay oluyorsa öyle yap. Ama gelirsen de mutlaka ara. Accıkta şalgam suyu + güzel hava getir ordan
selam ankaralılar... haziran 29'da motorumu teslim alıyorum, fermuarda bana da bi dişlik yer açarsınız artık...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)