selam millet uzun zamandır girmemiştim siteye nasılsınız gerçi beni tranıyan varmı bilmiyorum ama..
selam millet uzun zamandır girmemiştim siteye nasılsınız gerçi beni tranıyan varmı bilmiyorum ama..
kreator ben tanımıyorum. Ama zaten bu 2. mesajınmış. Tanıyabilecek babayiğit çıkar mı bilmem
CBF150, yağmurdan şikayet ettiğimde gıcık endurocuların hepsi, "oh mis, yağmır çamır" tadında yaklaştıkları için sinir olmuştum. Yağmura ve kapalı havaya sevinmeyen endurocular görmek ne güzelmiş beele
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Seda,
Yağmurla çamurla işim olmaz benim,
ben düz yol Endurocusuyum
Tatlı sumu ne bişey daha diyorlardı
zamanında çok yazdık ama kıymet bilen olmadı 7 ay her dakika burdaydım
Ergin hocam nerelerdesin Adanadamı? Ankaradamı?
Toplantılarda da yoksun göresim geldi
Ne yaptın sattınmı motoru
ulen nasıl ankara grubusunuz bi soru sorduk hiçkimse cevaplamamış. bu ankara grubu herhalde kim kime dum duma elbette toplantılarınıza kimse gelmez yardımcı olmuyosunuzki neyse boşver ben tek takılmaya devam edeyim sizden fayda yok...
bizden fayda varda neyse soruna cevabı birkaç güne verebiliriz ancak şuan işler karışık sen takıl bir iki gün daha zaten havalar da kötü
:bestmt:
tamam sedacığım okudum o yazılanları ama bana hitap ettiğini anlayamadım özür dilerim Ankara MT cilerden..illaki yardımcı olmaya çalışırsınız tabi canım .havalarda kötü zaten değil mii...ben nerede toplantılar düzenliyorsunuz onu öğrenmek istiyorum.toplantı dediğimden kasıt eğitim falan yani
Henüz toplantı ve eğitim yapılmıyor. Ankara MT sarsıntılı bir dönemden çıktı. Yeni yeni toparlanıyor. Biraz zaman alabilir bu süreç. Öncü olmak istersen bart1969'la beraber organizasyon yapmak için kolları sıvayabilirsiniz yönetimle görüşüp.
abi adanadayım şu an, ankarada doğru dürüst olmadığım olduğum zamanlarda da çalıştığım için akşamları gelemiyorum, ama genelde dükkana gelip malzeme satışına yardımcı oluyorum
motoru satmadım, duruyor almak istersen vereyim hemen
seda tam uyanık bunlar, senden benden daha tatlı su motorcusu bunlar
habe habe
Selam arkadaşlar.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
noff noff.. nerdemi toplnıyoruz nerede mi eğitim veriyoruz?
valla kardeş biz zaman zaman toplaşırız.. lakin ne kadar zaman sürer toplaşmamız bilmiyorum. ama toplaşınca eğitim vermiyoruz bilgin olsun
havalar da iyice gıcıklaştı...bir sırılsıklam oluyorum, bir yanıyorum.. Düzelse artık yav..
güzel bir soru gelmiş:
ne zaman toplanıyoz ne zaman eğitim veriyoruz..
valla toplandıydık eğitelim dedik.geyik ağır bastı.dağıldık...ne diyeyim....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
nerdeydiniz bakalım bugün
rast geldi gördük sizi en önde seda abla gidiyodu şu odtü kavşağının orda
facebook.com/kaskafa
hiiiiiiiiii aha su motoruyla gireyim aranızada görün ne manzara oof of hayal ediyomda cbf, hayabusa, cooper vs vs ve benim karadeniz takası gibi scooter süper olacak hah (ama ne zaman toplanacaksınız bilmiyomkine en azından bi mail baylim atın bea canlarım benim kazasız sürüşler hepinize)
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)