Bu arada aklıma esti bi kaç resim koyayım dedim. Bazı sohbetlerde hala benim teee oralara gittiğime inanmayan arkadaşlar oluyor.
Heyyyt beaaa resimleri gördüm gaza geldim. Varmı benimle Türkiye turu yapacak birisi?
Bu arada aklıma esti bi kaç resim koyayım dedim. Bazı sohbetlerde hala benim teee oralara gittiğime inanmayan arkadaşlar oluyor.
Heyyyt beaaa resimleri gördüm gaza geldim. Varmı benimle Türkiye turu yapacak birisi?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ne haber Gürsel ne var ne yok?
Nasılsın?
Geçenlerde Metro ya gittim
sen aklıma geldin hani karşılaşmıştıkya
sonra dükkan açtığın aklıma geldi
ama yerini bilmediğim için gelemedim kusura bakma
şöyle şekilli bir kroki koyarsan bir çayını içmeye gelirim.
Bu arada sen niye başlık açmadın yaptığın geziye dair
teşekkürler güsel.nerdesin dersen valla şöyle diyeyim nerdeyse ankara bölge civarındaki her yerdeyim.
biz bu yola çıkarken ne demiştik:
-sevgi ve dostluğu arama yolculuğundayız,çağırıldığında 5 dakka ya ordayız...
şaka bir yana yurt içini bilmem de şöyle iran yada avrupa uyar mı??(ciddiciddi düşünüyorum da gidecek cesaret toplayamadım)yada ne bilem sadece türkiye de olsa yeter...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Doktor YBR ile dünya turuna çıkan birileri vardı ama sağlam sponsor bulmak lazım
Krokiden sorumlu devlet bakanı olarak sizin için hemen bir kroki hazırladık efendim buyrunuz:
Başlık açmama nedenine gelince Konya,alanya,manavgat,side resimlerim ne yazıkki depoladığım usb stic in bozulması sonucu silindiler.
Sadece çeşme ve kuşadası resimleri ilede pek bi anlamı olayacaktı başlık açmanın.
Yafu doktor nörecen iranı? avrupayı ne yapacan hem bizim ehliyetler avrupada geçmiyorki :D
Gel biz en iyisi rusyaya gidelim seninle... Ne dersin?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
ybr de olur fazer de...sponsor şart değil irana gitmek için.ama motor bozulursa o kısmı sakat olur işte..
1500-2000 liraya iranı satın alıp dönebilirsin.adamlar 29 dolara iranı geçmişler (benzin parası).ama benzin rafine edilmediğinden pismiş...
rusya da olur da herhalde sadece gideriz..
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
http://www.facebook.com/home.php#/ev...id=70001158148
ENDURO TURKIYE YARISI HMK MUHYE KOYU
ENDURO HEYECANI ANKARADA
Organizatör: hmk
Tür: Spor - yarış
Başlangıç: 16 Mayıs 2009 Cumartesi, 09:00
Bitiş: 17 Mayıs 2009 Pazar, 18:00
Yer: ANKARA MUHYE KOYU
Cadde/Sokak: MUHYE KÖYÜ TRT ARKASI
Şehir/Kasaba: Ankara, Turkey
E-posta: skyteamzafer@hotmail.com
Hayırdır arkadaşlar, kaç gündür kimse uğramamış buralara
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
İzmir'e taşındık, İzmir başlığına yazıyoruz artık
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Doktor herşeyin fazlası zarar ortası karar derler.
6 ay süreceksin 6 ay yatacaksınki motordan bıkmayacaksın.
İzmir'e taşınsam bi ATV, bi enduro, bi cross, bi cruiser, bi touring, 4 tane de SS alırım valla. Hatta bi de zodiac, bi Azimut bide Princess Sıkıl sıkılabiliyorsan. Değil 12 ay yılın 15 ayı motora binerim hahahaha Hadi sıkıldım diyelim, teknelerime binerim
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
il grupları sayfasında başka şehirlerin reklamını yapmak yasaktır.
MT forum kuralları 1.1.2.14.
reca ediyorum.
orhan gencebayın dediği gibi:
Ya sev, Ya evde yoksan?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
selam arkadaşlar aranızda yeniyim..ankaralı olarak bende ankara grubu yokmu bu motorcuların diyip duruyodum tesadüfen buldum herkese kazasız sürüşler veeee köpeksiz akşamlar dilerim
arkadaşlar ankara MT nin toplantıları nerede yapılıyor adres verebilirmisiniz bende toplantılarınıza katılmak istiyorum.kiminle irtibata geçeyim veya bi adres verebilirmisiniz. her ne kadarda benim motor sizinkilerin yanında eşşek kalsada bu motorla gezilerinize katılamasamda toplantılarınıza katılmak istiyorum..Teşekkürler
ben ankarayı toparlayalım mı dedim...ama yok toplanmaz gibi geliyor...
Selam Angaralılar
Güneş yok hayatın tadı yok
Güneş yok ağzımın tadı yok
Psikolocim etkilendi havadan
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)