toparlanıyo muyuz? yoksa tutan tuttuğunu mu toparlıyor?
toparlanıyo muyuz? yoksa tutan tuttuğunu mu toparlıyor?
toparlansak gerçekten iyi olacak..
94 kilo oldum, yeterince toparlandık
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Selam genjler,
Sinekler ve motorcular çıktı piyasaya
Sinekler derken başkanım
Kuyuya taş atan kişi
melaba ankalılar ankarada gezi yapıyomusunuz hiç ben iki ayda bir ankaraya uğrarım hep
Azizzzzzzzzzz ve muhterem motorcu dostlarım hepinize selamlar.....
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu....
:D
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
kardeş ne diyosun yahu.. bizim önce kendimizi toparlamamız lazım.. iki yarım kafa.. dert tasa sorun bir dolu.. iş güç ayrı dert.. sen ayrı bi yerde ben ayrı şehirde..
yok biz toplasak toplasak önce kendimizi toplamalıyız ilkönce
sonra diğerlerine bakarız..
gürsel özledim seni yahu. gelemiyorum da hiç yanına kusura bakma kardeş. nasılsın ne var ne yok? işler nasıl, daha önemlisi keyifler nasıl?
elbette.. aslında bugün gelsem iyi olurdu. şu önümüzdeki 10 gün benim için biraz problemli iş konusunda. yurtdışından bikaç yetkili felan geliyor. iki ayrı ciddi toplantı var istanbulda. ankaraya ülke müdürü gelecek hafta içinde.. işler durgun vs vs vs vs.. yani allah izin verirse 2 hafta sonra yanındayım..
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Motor Beypazarı, Kızılcahamam, Bolu yollarını ezberledi, kendi gidiyor vallahi artık
Ankara'da gezilecek yer mi var ki...
Hep birlikte İzmir'e taşınalım derim ben
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Hava 25 derecenin altında olursa hala binmemeye çalışıyorum lakin mesafe konusunda artık 500km den aşşağı geziler beni kesmez bi uzunyol yaptık uzunyol manyağı oldum...
Haaaaaa bu arada senin kolyelerden 1 tane sattım. Haberin olsun...
Yok bea doktor ne göçmesi antalyadan sonra çeşmeye geçip yerleşmeye karar verdim lakin hayat işte tekrardan ankaraya kesin dönüş yaptık.
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Sen nasılsın doktor? Nerelerdesin?
Sülümeeeen abey sanada selamlar abiciğim..
Nasılsın? umarım iyisindir.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Konya'dan selamlar Ankara MT sakinlerine Herkese iyi akşamlar dilerim Abilerim Ablalarım ve Arkadaşlarım
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)