evet bır gezı yapalım bugun guzel olur ne dersınız..
evet bır gezı yapalım bugun guzel olur ne dersınız..
selam ankara.
tanışma ve maç izleme organizasyonu.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...nizasyonu.html
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
döndüm ankaraya şu saat itibari ile...
habe habe
hoşgeldin abi. akşam maça geliyonmu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
cumartesi yani dün en uzun gezime gittim.(akyurt'a) yaklaşık 100 km yaptım ve çevreyolunda 100 km hıza çıktım biara. bu benim için ilk olan bişey. mayıs ayı içerisinde antalyaya yazlığa gitmeyi planlıyorum, sizce roadstar 250 ile 2 kişi gidilebilirmi ne dersiniz ???
tamam inandırdınız beni , nöbetimi ayarlayabilirsem hava kötü olmazsa yağmur yağmazsa şimşek çakmazsa...23 nisanda gideceğim inşallah antalya'ya. fotoları yayınlarım.
anladığım kadarıyla pek deneyimli değilsin gitmeni önermem. motorun konusunda da bisiklet bile teker döndükden sonra gider gitmeyecek bir alet yok ama ne kadar yorucu olacağı tartışılır altındaki makina konforluysa sıkıntısız gidersin yok konforlu degil ve sende deneyimli değilsen yolun yarısında 1 - 2 gün mola vermek isteyeceksin...
Bende MT'ye döndüm
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
arkadaşlar forumu uzunca zamandır takipteyim(sadece takip bir iki motor sorusu dışında karışmıyorum) ama uzun zamandır ankara mt de hiç bir hareket olduğunu da göremedim.
acaba şu gurubu toparlasak mı?yoksa bıraksak dağınık mı kalsa...???
ee ne dersiniz?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Ben ara sıra Eymir'de ara sıra park caddesi kıtırdayım ama bizden kimse var mıydı bilmiyorum? Tanımıyorum =(
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bir süredir burdayım ama yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın bundan sonra sık sık yazarım inşallah
Merhaba Aytaçç. Siyah limuzin Ankara'da mı yoksa sonunda?
jr. Senin Erginbay'ı tanımama ihtimalin yoktur dimi? Eymir+Kıtır. Yok canım. Mümkün değil tanımaman
gldmr yaz tabi yaaa. Ne demiş Marquis de Sade: "Elinde bir kalem varsa, olağanüstü şeyler yaşayabiliyorsun."
Sen onu klavye algıla
Tanımıyorum kimseyi valla =( siz beni görürseniz selam edin bari. Tecrübe 2700 km, daha motorumu yeni tanıyorum =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Valla elimden geleni ardıma koymam emin ol ama bırak şu yüzünün %70 i görünmeyen ufak avatardan seni tanımayı, tanıştıktan sonra 2. sefer karşılaştığımızda tanırsam sevinçten uçarım. Alzehimer mıyım neyim
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)