teşekkür ederim arkadaşlar
teşekkür ederim arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, çok sık buralara giremiyorum ama inşallah bir gezi organizasyonu olursa haberdar olmak isterim,
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
aynen arkadaşlar banada lazım bir gezi sezonu açalım çok bulaldık bea.varsa bişeyler haberimiz olur inşallah
[B][COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyebilene[/COLOR][/B]!!!:cat:
gezi sezonu?
sezon hiç kapanmadıki ankara da uyumayalım genjler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Arkadaşlar ; Cok acil su motor hakkında bilgi istiyorum..
Bilen tanıyan var mı ? Motoru bakabilecek var mı ?
Almaya gelmeyi düşünüyorum !
http://www.sahibinden.com/1380_km_de...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyosungu binmeye almam-alana da karışmam...ama illada alacam dersen ben resimlere baktım alet temiz duruyor.km si de çok güzel..markayı sorun yapmayacaksan ve de fotoğraftaki gözüktüğünden başka sorun yok ise kaçırılmaz da derim..
ama sonuçta ustaya göstertmek gerek...özelden cebimi vereyim sahibi müsait bir bölgedeyse konuya el atabilirim.ama dediğim gibi usta vs işine bişey diyemiyorum...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
hava cok guzel varmı degerlendırıp gezme planları yapan..? ben cıkıyorum bırazdan elvankent teyım eger cıkıp gezmek ısteyen vakıt gecırmek ısteyen olursa 05542728684 tel arayın bulusalım gezelım bıraz yaww :S
Arkadaşlar ben sizleri tanımam ama çankaya ilçe sınırları, gölbaşı incek eymir taraflarında, gri-siyah "jr" plakalı honda beat, üstünde de komik bi adam görürseniz siz beni tanırsınız. Selamı eksik etmeyin tanışalım =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşlar merhaba.. ankara da jinlun bayii nerede var, bileniniz varmı?
yada bu markanın parçasını satan bir mekan..
yardımcı olursanız sevinirim..
Asfalt Meleği, Metin Ustanın ismini kaçtır duyarım, yeri de GİMAT tarafındaymış herhalde. Yeni CBF 150 aldım, gezerken bir uğramayı düşünüyorum. Yeri tam olarak nerede? Bu arada Cinnah Cd. sindeki Onur Abiden, dizlik+dirseklik+eldiven setini de senin açtığın konuda görüp almıştım. Görüşmek ve tanışmak üzere...
Satılmıss motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhabalar, sanırım bu ilk mesajım. herşey yolunda giderse ay sonunda ünal ustadan bir bmw r25 almayı düşünüyorum : ) umarım motorumla gezilerinize bende katılabilirim. gezi tarihlri için bir haberleşme sisteminiz varmı ? geride kalan 450 sayfayı teker teker okumak zor geldi :D
kimse biyelere gezmeye gtitmiyo galiba !!! arkadaşlar havalar düzeldi bu hafta sonu yatmayalım evde. ne diyosunuz ?
sen söyle sen işit !!! kime diyorumki ben???
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)