snde hos gldin ferkan=) ya biraz para sorunu var 0 almıcam zaten.ama dusunuyorum temmuz gibi 2750'ye bulursam hic kacırmam alırım
snde hos gldin ferkan=) ya biraz para sorunu var 0 almıcam zaten.ama dusunuyorum temmuz gibi 2750'ye bulursam hic kacırmam alırım
chaos
bence sıfır alma neden dersen az bi sonra değiştirmek isteyeceksin boşuna ruhsat şudur budur masraf yapıp yarı yarıya satacaksın motoru.aradığın tarzda motorlardan piyasada ikinciel çok var ve temiz rahat bulursun.hatta hiç ramzey falan deme git honda al adı belli honda olsun en azından başını ağrıtmaz.benim görüşümdür sonuçta tabi sen bilirsin
:bestmt:
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Yardımcı olmak ısterdm ama benımde cok vaktım yok sen once bı toplantılara katıl sanada yardımcı olan olur herhalde
Yardımcı olmak ısterdm ama benımde cok vaktım yok sen once bı toplantılara katıl sanada yardımcı olan olur herhalde
beyler ankara nasıl bu aralar be ya..hafta sonu gelmeyi planlıyorum da..
bakıyorum da ankara bu aralar baya canlanmış durumda.
acaba bir ara tekrar toplanıp bir atraksiyon yapılabilir mi ki?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
ilk toplantı ne zamanki dostlar?birde pursaklarda oturan var mı?beni de alıverseya artçı olarak.
2 teker tek ruh tek yol.
puırsaklardan kimse yok cemiyette, keçiören filan war ama.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Arkadaşlar daha önce de motosiklet almak istediğime dair mesajlarım vardı ve kararsızdım. Bart 1969’ un da başlangıç için tavsiye ettiği motosikletler arasından CBF 150’ yi aldım. Plaka ve ruhsat işlemleri de bitmek üzere, her an “Gel motosikletini al.” diyebilirler. Özel eğitim ve ehliyet aldığım halde trafik deneyimi farklı olacağından Eryaman civarında oturan ve mesai sonrası yada hafta sonları gezebileceğimiz, birikimlerini paylaşacak arkadaşım olursa memnun olurum. Daha önce tavsiyeleri bulunan ve bundan sonra fikirleri ile yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürler… Yakın zamanda bir gezi düzenlenmesi ümidiyle.
arkadaşlar yakında batıkent te olucam..toplantılara ordan katılırım..
bart yebere demişti yaa =) hayırlı olsun motutku kardeş. Peşin mi aldın? Peşinse bişeyler yapıyolar mı?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
arkadaşlar yok mu bana motor öğretecek birileri?konu açıcam ankara mt nin sayfasında yardım istedimde kimse çıkmadı diye ondan sonra bütün ankara mt rezil olacak uyarmadı demeyin!
2 teker tek ruh tek yol.
arkadaşım sana baştan dedim ama benim dediğimi ciddiye almadın.
bu işler gel bin öğretcem ;al şu motorumu bin gibi yöntemlerle olmaz.
her işte olduğu gibi bu işi profesyonel yapan kurum veya kişiler vardır.
bu tip bir şeye de belli bir bütce ayırmak gerekir..
eğer bu tip bir bütcen yoksa onu bilemem.
ama bir şeyi çok iyi bilmek zorundasın:
bir şeyi çok çok iyi bilenler vardır.ama onlar sadece o işi çok iyi bilirler.öğretmek ayrı bir sanat ve tekniktir.bu sitede bu işlin hocası yok.ama hoca arıyorsan başlangıç için benim tanıdığım ankarada tek hoca var o da soner hoca..
amacım reklam değil.
bunun dışında honda yamaha bmw emok vs kurum ve kuruluşların dönem kursları var haberin olsun...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Sağol Jr. abiciğim. Başlangıç için YBR 125, Apachee, CBF 150 den biri ama YBR 125' i özellikle tavsiye etmişti Bart1969. Efe' den aldım ve 1360-TL.' yi peşin verdim, 2500-TL' yi Axess' e 6 taksit yaptılar. Toplam 3860-TL. ve 210-TL. de plaka ile ruhsat için verdim. Peşin olursa 170 düşeriz 3690 olur dediler, nakitim vardı fakat yakında paraya sıkışma ihtimalim olduğundan peşin almadım. Bunlar geçen haftaydı, birkaç gün önce zam geldi ve 3970 olmuş. Bir zam da önümüzdeki hafta gelecekmiş. Hadi hayırlısı
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)