bugünkü gezide 10 motor filan idik. poetic_violence@hotmail.com
bugünkü gezide 10 motor filan idik. poetic_violence@hotmail.com
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
selam Ankara sizden Murat abi (murti) ve eski DT'si olan abi (adı aklıma gelmedi) bugün Eskişehirden geçtiler akşam çiğbörek yediler ve kısa bi bakımdan sonra yola çıktılar. Yanlarında da bi hanım ablamız vardı inşallah sağsalim vardıklarında buradan haber verirler
TÜM ANKARA MOTOSİKLET EKİBİNİN MÜBAREK KANDİLLERİNİ TEBRİK EDERİM HEPİNİZE KAZASIZ SÜRÜŞLER
emrah o eski DT'li. şimdilerde afrika twin sahibi sağol digi
herkesin kandili mubarek olsun.
ne tarz bi motosiklet düşünüyosunuz?aklınızda beliren modeller var mı?gezilere gelmek için illede motosiklet şart değil örneğin bende yok.bekleriz en kısa zamanda aramızda görmeyi
:bestmt:
slm ankara kandiliniz mubarek olsun... en yakın zamanda bende sizlerlerim az kaldı...
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
seninde kandilin mübarek ola BikerBoyz34
digi_boy ve ferkan ve tüm motosiklet camiası ve tüm insanlığın kandili mübarek ve hayırlara wesile ola
oh nooo ferkan. bende zealsun 200 GY zannetmiştim sevinmiştim bi an. sende mi racing hastasısın brutus
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
sağolun fatih bey sizinde kandiliniz mubarek olsun.(bu arada beni tanıdınız mı abi?)
ss iyidir ama eğer gezmek istiyosan ss değil cross veya enduro düşün
güzel seçim bence başlangıç için 200ccnini üzerine çıkma zaten.
davet var ısrar yok ama gelsen güzel olur tanışırız kaynaşırız gezeriz
tanımaz olur muyum mister Eymen
inşallah alınca oda olur güzel kardeşimhadi size ii sohbetler vede akşamlar
burda olduğu mu biliyo muydun fotodan o kadar belli oluyo mu?
fotodan pek belli olmuyoda, çukurambarı görünce uyandım hadiseye yoksa 1500 kere görsem anlamazdım sen olduğunu
nereye gittiniz akşam eymirden sonra? bizimkilerle program olmasa bende kalırdım ama havalar güzelleşiyo daha güzel geziler yaparız inşallah
bahçelievler yaptık, bi saat filan sonrada dağıldık evlere. gayri her hafta cümbüş olur.
ne güzel hah işte ben öyle olsun istiyorum herzaman ne güzel oluyo şehir turu topluca.bir de bana birşeyler ayaarlarsak bu yaz artık çok güzel olur
bi ucundan başlamış sayılırsın artık (kask)
haftayada böyle olursa hawa coşar deli gönüller artık iyicene. tek başıma bi aksaray gezisi war planlarımda ama bakalım hayırlısı.
cümbülcemaat gidelim abi tek başına gezinin tadı çıkmaz ki ama işlerin varsa o ayrı tabi
yok işten diilde. benim okul ordaydı. bi göresim war oraları 10 sene oldu. bide tek başıma orta metrajlı bi yol yapasım war. daha bikaç hafta sonra yaparım herhalde. cumartesi gider pazar dönerim gibi. bazen tek tabanca takılmakta güzeldir.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)